Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024

Η ΠΑΡΑΛΙΑ – Επόμενα Επεισόδια: Η Υπατία περνά χρόνο με τον Χάρι, την ώρα που ο Γιώργος φτάνει στην Κρήτη

Δυνακιμό ξεκίνημα για τη νέα σειρά της ΕΡΤ Η ΠΑΡΑΛΙΑ, η οποία έκανε πρεμιέρα τη Δευτέρα (4/9) και κέρδισε το τηλεοπτικό κοινό από την πρώτη στιγμή.

Στα επόμενα επεισόδια θα δούμε την Υπατία και τον αγαπημένο τη θείος το Δημητρός, να περνούν μια ευχάριστη μέρα μαζί εξερευνώντας τον αρχαιολογικό χώρο της Φαιστού, παρά τις αντιρρήσεις της Νικολίνας. Ο Πιτ εκφράζει ανοιχτά τις ανησυχίες του στον Καραχάλιο σχετικά με το ποιος μπορεί να είναι ο δολοφόνος.

Ο Χάρι προσκαλεί την Υπατία να τον συνοδεύσει στις ιατρικές επισκέψεις που κάνει στα χωριά της περιοχής, αφιλοκερδώς, καθώς χρειάζεται επιπλέον βοήθεια από κάποιον εξίσου ικανό γιατρό στη φροντίδα των κατοίκων της περιοχής. Μια πολύ έντονη σύνδεση αρχίζει να αναπτύσσεται ανάμεσά τους…

Καθώς οι υποψίες για τον φόνο της Ρηνιώς αυξάνονται, ο Καραχάλιος και ο Γράντος έχουν μια αινιγματική συζήτηση σχετικά με την εύρεση του δολοφόνου. Η Υπατία και ο Χάρι περνούν μια ολόκληρη μέρα μαζί, φροντίζοντας τους ασθενείς των γειτονικών χωριών. Κουρασμένοι από τις επισκέψεις, αποφασίζουν να χαλαρώσουν σε μια ερημική παραλία και έρχονται πιο κοντά.



Την ίδια στιγμή, η μητέρα της Υπατίας, Αντιγόνη, ανησυχεί για την κόρη της που λείπει όλη τη μέρα και ψάχνει να την βρει , μιας και την έχει αιφνιδιάσει η άφιξη του αρραβωνιαστικού της, Γιώργου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ