Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024

Ξεσπά η Ένωση Αστυνομικών Αθηνών: Όλο κλείνουν οι σύνδεσμοι και όλο ανοικτοί είναι

Σε μία αρκετά επιθετική και αιχμηρή ανακοίνωση κατά της Πολιτείας, των εκάστοτε κυβερνήσεων και των Ανωνύμων Εταιρειών (ΠΑΕ, ΚΑΕ) προχώρησε η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών, με θέμα φυσικά, την οπαδική βία, για το οποίο τονίζει πως “40 χρόνια χωρίς λύση, ένα ζήτημα πρωτίστως κοινωνικό μετατρέπεται ως συνήθως σε αστυνομικό”.
Το συνδικαλιστικό όργανο των Αστυνομικών Υπαλλήλων της Αθήνας ξεσπά γιατί μονίμως, όπως λέει, το ανάθεμα και οι ευθύνες πέφτουν πάνω στην Αστυνομία, με τους υπόλοιπους (Πολιτεία, ΠΑΕ κτλ) να αποποιούνται αυτών, ενώ καταθέτει προτάσεις.

Ζητά να επιστρέψει σε ισχύ μεταξύ άλλων ο Νόμος Ορφανού, ενώ στέκεται και στις ελλείψεις του σώματος λέγοντας χαρακτηριστικά πως 15 διμοιρίες φυλάνε τις λαμαρίνες στο Μετρό στα Εξάρχεια, αλλά θα πρέπει να πάνε – σύμφωνα με τις τελευταίες εξαγγελίες και στα γήπεδα της ΑΕΚ και του Παναθηναϊκού.

Πηγή: thetoc.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ο ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ ΤΩΝ ΚΥΡΙΩΝ: Ο κλοιός σφίγγει γύρω από τον Σίμο

Ραγδαίες εξελίξεις στο σημερινό επεισόδιο του β κύκλου της σειράς Ο ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ ΤΩΝ ΚΥΡΙΩΝ που βλέπουμε στον ALPHA. Η απόφαση της Αμαλίας και του Σίμου να ζήσουν...