Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 6/8/2023

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 6/8/2023

Η Σελήνη συνεχίζει τη πορεία της στο ζώδιο του Κριού σχηματίζοντας τρίγωνο με τον Ήλιο και την Αφροδίτη από το ζώδιο του Λέοντα. Η μέρα μας προδιαθέτει για διασκέδαση, ανεμελιά και απολαύσεις! Οι ευνοημένοι είναι οι Κριοί, Λέοντες, Τοξότες και οι Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι του 2ου και 3ου δεκαημέρου!

ΚΡΙΟΣ

Γενικά

Κριέ μου αγαπημένε, σήμερα είναι ημέρα χαράς για σένα. Τούτη την Κυριακή θα είσαι χαρούμενος και αισιόδοξος με το τρίγωνο της Σελήνης προς τον Ήλιο και την Αφροδίτη. Φτάνει που είναι Κυριακή και θα τη εκμεταλλευτείς στο έπακρο, κάνοντας τα δικά σου. Ποια είναι αυτά; Βόλτες, διασκέδαση, έξοδοι, ξενοιασιά και παιχνίδι με τα παιδιά σου αν είσαι γονιός. Αφιερώνεις την μέρα σε ότι σε κάνει ευτυχισμένο. Έχεις όλο τον χρόνο σήμερα να απαλλαγείς από την φόρτιση της εβδομάδας και να περάσεις υπέροχες στιγμές.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, σήμερα η μέρα είναι ιδανική για να πάρεις αγκαζέ το ταίρι σου, να βγεις έξω και να ανανεώσεις το ερωτικό στοιχείο. Αν είσαι αδέσμευτος, η σημερινή μέρα φέρνει εκτός από νέες γνωριμίες και έναν παλιό έρωτα που θα χαρείς πολύ ξαναβλέποντας τον.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Ένα επιχειρηματικό σχέδιο που έχεις μέσα στο μυαλό σου θα υλοποιηθεί άμεσα. Όφελος θα υπάρξει και στον οικονομικό τομέα.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά

Φίλε μου Ταύρε αγαπημένε, σήμερα που είναι Κυριακή και προφανώς δεν δουλεύεις, κλείνεσαι μέσα στο σπίτι και αναπολείς το παρελθόν. Το τρίγωνο της Σελήνης με τους Ήλιο και Αφροδίτη σε βοηθά να βάλεις κάποια πράγματα στην θέση τους και στην σωστή τους βάση, κυρίως σε ψυχολογικό επίπεδο. Η ενδοσκόπηση σε βοηθά να σκύψεις μέσα στην ψυχή σου και να αντιληφθείς τι σε έχει πονέσει ώστε να το αποβάλλεις. Κάτι ακόμα που θα σε απασχολήσει είναι να εντοπίσεις ποιοι σε εχθρεύονται και κινούνται πίσω από την πλάτη σου και να τους ξεσκεπάσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν έχεις σχέση και είσαι ικανοποιημένος από το σύντροφο, θα ζητήσεις την συμβουλή του στα προβλήματα σου. Η συζήτηση θα διευκολυνθεί κάτω από ένα ρομαντικό δείπνο υπό το φως των κεριών. Αν είσαι αδέσμευτος, η αναμόχλευση του παρελθόντος ξυπνά μνήμες από ένα παλιό έρωτα που είναι πολύ πιθανό να εμφανιστεί ξανά στην ζωή σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Ενώ κάποιοι μιλούν πίσω από την πλάτη σου κάνεις κι εσύ μυστικές συζητήσεις για τα επόμενα επαγγελματικά σου βήματα. Το άγχος στα οικονομικά δεν θα λείψει.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά

Δίδυμε μου αγαπημένε, αυτή η Κυριακή σε βοηθά να επικοινωνήσεις με το στενό περιβάλλον, να βγεις, να συναναστραφείς με κόσμο και να έρθεις πιο κοντά με τους φίλους σου. Το τρίγωνο της Σελήνης με τον Ήλιο και την Αφροδίτη, είναι πολύ θετικό και σε βοηθά να κάνεις μετακινήσεις, μικρά ταξιδάκια και να βρεθείς σε μέρη που σε κάνουν να νιώθεις ελεύθερος. Πάνω από όλα η ανεξαρτησία, την οποία κερδίζεις με το σπαθί σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι σε σχέση φυσικά και δεν ασφυκτιάς αφού και ο σύντροφος βρίσκεται στην ίδια διάθεση. Ζευγάρι με κοινή πορεία ζωής, αλλά και ο καθένας τον χώρο και τον χρόνο του για να μην βαριέται. Αν είσαι αδέσμευτος, εκμεταλλεύσου την μέρα που είναι πολύ ευνοϊκή για νέες γνωριμίες. Φίλοι σε βοηθούν!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οι επαγγελματικές προτάσεις έρχονται μέσα από φιλικά άτομα και είναι πολύ δελεαστικές. Εσύ βάζεις τις ιδέες και αυτοί τις υλοποιούν. Οικονομικά ευνοείσαι λαμβάνοντας χρηματοδότηση για την πραγματοποίηση των φιλόδοξων σχεδίων.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά

Καρκίνε μου σήμερα σχηματίζεται το αρμονικό τρίγωνο της Σελήνης με τον Ήλιο και την Αφροδίτη που κάνει την Κυριακή μέρα χαράς και εύνοιας. Για σένα η θετικότητα της μέρας επηρεάζει τους τομείς που σχετίζονται με την καριέρα και τα οικονομικά. Σίγουρα είναι από τους βασικούς τομείς της ζωής σου όπου εκεί νιώθεις ανασφαλής. Όμως όχι πια! Εξασφαλίζεις ποιότητα ζωής τόσο από την επαγγελματική καταξίωση, όσο και από τις οικονομικές απολαβές.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Εσύ που είσαι σε σχέση, αισθάνεσαι ότι με το ταίρι έχεις εξασφαλίσει αυτά που θέλεις και νιώθεις επαρκής. Εξάλλου ο σύντροφος είναι ο μόνος που τονώνει την αυτοπεποίθηση σου. Αν δεν έχεις σχέση, ένα άτομο από τον χώρο εργασίας, σε φλερτάρει εδώ και καιρό χωρίς να έχεις ενδώσει. Για δες το λίγο καλύτερα και μην χάνεις την ευκαιρία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Ανεβαίνεις στην ιεραρχία της δουλειάς και η καριέρα σου εκτοξεύεται στα ύψη. Στα οικονομικά έχεις όφελος τόσο από τα τακτικά έσοδα του μισθού σου όσο και από κάποια δανεικά που παίρνεις πίσω.

ΛΕΩΝ

Γενικά

Φίλε μου Λέοντα, σήμερα είναι Κυριακή και ο Ήλιος μαζί και η Αφροδίτη λάμπουν στο ζώδιο σου. Το ευεργετικό τρίγωνο τους με την Σελήνη, φανερώνει πως σε διακατέχει η επιθυμία να εξελιχθείς ως άτομο και να διευρύνεις τους ορίζοντες σου μέσα από γνώσεις. Είσαι εκτός από λαμπερός είσαι και συμπαθής στον περίγυρο, που τρέχουν να σε βοηθήσουν, αλλά ταυτόχρονα ζητούν να τους βοηθήσεις. Επειδή το ένα χέρι νίβει το άλλο είσαι πρόθυμος να προσφέρεις την αρωγή σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι σε σχέση και έχεις βρει το ταίρι που μπορεί να ακολουθήσει τις επιθυμίες σου, τότε θα περάσεις τέλεια στα νέα δεδομένα που έχεις υιοθετήσει. Θέλεις να αποκτήσεις εμπειρίες ταξιδεύοντας και η παρέα του συντρόφου είναι απαραίτητη. Αν είσαι αδέσμευτος, μπορείς να ακολουθήσεις την καρδιά που σε οδηγεί σε μια γνωριμία που φαίνεται εντελώς ασύμβατη, αλλά αποδεικνύεται στην πορεία ενδιαφέρουσα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Έχεις σχέδια για δουλειά και θέλεις να επεκταθείς κάνοντας κάποιες μεταρρυθμίσεις. Στα οικονομικά δεν έχεις ιδιαίτερο πρόβλημα και μάλιστα σου περισσεύουν ώστε να δαπανήσεις για ταξίδια και σπουδές.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά

Παρθένε αγαπημένε, αυτή η Κυριακή θα ήταν μια δύσκολή και απαιτητική μέρα αν δεν σχηματίζονταν το τρίγωνο της Σελήνης με τον Ήλιο και την Αφροδίτη που γλυκαίνουν το κλίμα. Η εσωστρέφεια και η διάθεση για απομόνωση θα σου βγουν σε καλό τελικά γιατί θα καταφέρεις να αντιμετωπίσεις τους φόβους που βρίσκονται ριζωμένοι εδώ και καιρό στην ψυχή σου. Από την πάλη με το παρελθόν και τα φαντάσματα που κρύβει εσύ βγαίνεις νικητής.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Εσύ που είσαι σε σχέση, σήμερα θα έχεις μια σημαντική βοήθεια από το ταίρι σου. Δεν είναι μέρα που θα κοινωνικοποιηθείς και θα διασκεδάσεις, αλλά είναι μέρα που θα θυμάσαι ότι απελευθερώνεσαι από πολλούς προβληματισμούς. Αν είσαι αδέσμευτος, απεγκλωβίζεσαι από το παρελθόν και ξεκινάς μια νέα ζωή.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Μια επαγγελματική πρόταση σε βρίσκει θετικό και προχωράς χωρίς να κοινοποιείς τα σχέδια σου. Θα χρειαστείς δάνειο και λίγο θα αγχωθείς στα οικονομικά.



ΖΥΓΟΣ

Γενικά

Ζυγέ μου αγαπημένε, η σημερινή Κυριακή είναι πολύ χαρούμενη και γεμάτη αισιοδοξία και σε αυτό συμβάλει εξαιρετικά το τρίγωνο της Σελήνης με τον Ήλιο και την Αφροδίτη. Η μέρα είναι κατάλληλη για να έρθεις σε επαφή με τους συνανθρώπους που βρίσκονται στο ευρύτερο περιβάλλον, να ανταλλάξεις ιδέες και σχεδιάσεις το μέλλον. Οι φίλοι βρίσκονται πάντα κοντά σου, στέκονται στα δύσκολα και μοιράζονται την χαρά σου στα εύκολα. Σε πρώτο πλάνο και οι διαπροσωπικές σχέσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, ο ερωτικός σύντροφος είναι και φίλος οπότε μπορείς να στηριχτείς πάνω του. Μαζί του κάνεις σχέδια και μοιράζεσαι νέους στόχους. Αν είσαι αδέσμευτος, θα σε προβληματίσει και θα σε βάλει σε σκέψεις η εξομολόγηση του έρωτα ενός φιλικού ατόμου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Μια νέα συνεργασία γεννιέται με έναν καλό φίλο και σε ικανοποιεί το γεγονός ότι ταυτίζεστε στην δουλειά. Οικονομικά υπάρχει άνοδος και έσοδα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Σκορπιέ, σήμερα είναι Κυριακή και η Σελήνη σχηματίζει την ευνοϊκή όψη του τριγώνου με τον Ήλιο και την Αφροδίτη, που κάνει την ημέρα πολύ αρμονική στα θέματα της καθημερινότητας, της εργασίας και της καριέρας γενικότερα. Υπάρχουν άτομα από τον χώρο εργασίας, που έχουν ανώτερη θέση και σε βοηθούν να ανέβεις όσο το δυνατόν ταχύτερα σε υψηλότερη βαθμίδα. Παρόλο που η Κυριακή θέλει άλλα πράγματα εσύ επιλέγεις να ρυθμίσεις τις εκκρεμότητες.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Εσύ που είσαι σε σχέση, μάλλον σήμερα δεν έχει το πρόγραμμα έξοδο και διασκέδαση, αλλά τακτοποίηση των υποχρεώσεων. Αν είσαι αδέσμευτος, θα βρεθείς σε κοινωνική επαγγελματική εκδήλωση με το ζόρι αφού το θεωρείς αγγαρεία. Δεν ξέρεις όμως τι μπορείς να συναντήσεις γι’ αυτό άσε την γκρίνια και πήγαινε.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σε ευνοούν και πετυχαίνεις την επιδίωξή σου για άνοδο και αναγνώριση. Μόνο ένα μικρό άγχος στα οικονομικά το οποίο υποχωρεί από την αύξηση μισθού.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά

Φίλε μου αγαπημένε Τοξότη, Κυριακή σήμερα και είναι μια μικρή γιορτή για σένα που σε ευνοεί το τρίγωνο που σχηματίζεται μεταξύ της Σελήνης με τον Ήλιο και την Αφροδίτη. Η διάθεση ανεβαίνει, η αυτοπεποίθηση τονίζεται και το ηθικό τονώνεται. Ποιος τη χάρη σου λοιπόν! Είσαι στην φάση που σχεδιάζεις εκτός από την βραδινή έξοδο, ταξίδια μεγάλα, μακρινά και κάνεις όνειρα για εξωτερικό. Επιθυμείς να γευτείς εμπειρίες και να ρουφήξεις την ζωή με το κουτάλι. Ταξίδια, σπουδές, γνώσεις, πτυχία και δεξιότητες βρίσκονται στα άμεσα σχέδια σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αισθηματικά είσαι πολύ καλά, εσύ που είσαι σε σχέση και έχεις βρει τον σύντροφο που θα σου κάνει παρέα στο οδοιπορικό που έχεις χαράξει. Αν είσαι αδέσμευτος, η ευκαιρία που θα σου δοθεί για να πας ταξίδι, ή μια εκδρομή, θα σε φέρει κοντά σε ένα υποψήφιο ταίρι, που θα διαπιστώσεις ότι έχεις πολλά κοινά σημεία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Επιχειρηματικά σχέδια προωθούνται και νιώθεις πλήρη ικανοποίηση από την έκβαση των επαγγελματικών. Το ίδιο ισχύει και στα οικονομικά που θα δεις άνοδο και αύξηση.



ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Αιγόκερε, σήμερα που είναι Κυριακή εσύ θέλεις να κλειστείς μέσα στο σπίτι, να ασχοληθείς με το παρελθόν και να σκαλίσεις τις στάχτες. Επίπονη διαδικασία αλλά το σύμπαν δεν θα σε αφήσει αβοήθητο. Το τρίγωνο της Σελήνης με τον Ήλιο και την Αφροδίτη που σχηματίζεται σήμερα σε ωθεί στην ανασκόπηση για να βγάλεις από μέσα σου ότι απωθημένο έχει μείνει και να ελευθερωθείς για πάντα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι σε σχέση, η σημερινή σου διάθεση που δεν φαίνεται να πετάει στα ουράνια σε θέλει να μείνεις στο σπιτάκι σου αγκαλιά με τον σύντροφο, απολαμβάνοντας αγάπη, στοργή και θαλπωρή. Αν είσαι αδέσμευτος, δύσκολα θα ανακαλύψεις ένα καινούργιο ταίρι σήμερα που επιθυμείς να βάλεις σε τάξη το παρελθόν.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Έρχεται μια νέα συνεργασία και μάλιστα με πολύ ευνοϊκές συνθήκες και θετικούς οικονομικούς όρους. Ταυτόχρονα ρυθμίζεις τις οφειλές.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά

Αγαπημένε μου Υδροχόε, σήμερα είναι μια ωραία μέρα με ευνοϊκές συνθήκες. Για σένα αυτή η Κυριακή είναι θετική και σε προτρέπει να ασχοληθείς με τις διαπροσωπικές σχέσεις. Η Σελήνη σχηματίζει αρμονικό τρίγωνο με τον Ήλιο και την Αφροδίτη που σε βοηθούν να κάνεις πολλές επαφές, μετακινήσεις, να επικοινωνήσεις με άτομα και να συζητήσεις με το στενό περιβάλλον για θέματα που σε απασχολούν. Συναντήσεις με αδέρφια, ξαδέρφια και στενούς συγγενείς σε χαροποιούν.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Για σένα που βρίσκεσαι σε σχέση, η σημερινή μέρα διαφαίνεται πολύ επικοινωνιακή και θα απολαύσεις συζητήσεις με το ταίρι. Η συνεννόηση μεταξύ σας όλο και βελτιώνεται. Αν δεν έχεις σύντροφο, σήμερα είναι η μέρα σου και οφείλεις να την εκμεταλλευτείς. Μια έξοδος θα σε οδηγήσει στην ανακάλυψη του έρωτα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η συζήτηση με ένα συνεργάτη θα σε ωφελήσει και θα έρθουν σημαντικές εξελίξεις στην πορεία. Θα συνεννοηθείς για μερικές μεταρρυθμίσεις που κρίνεις απαραίτητο να γίνουν και θα ξοδευτούν χρήματα από το κεφάλαιο.

ΙΧΘΥΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Ιχθύ, σήμερα ξημέρωσε Κυριακή και το μυαλό σου βρίσκεται στη δουλειά και στις υποχρεώσεις. Μην σκας και όλα θα τακτοποιηθούν αφού το τρίγωνο της Σελήνης με τον Ήλιο και την Αφροδίτη σε βοηθούν να βάλεις πρόγραμμα και σειρά. Το άγχος θα υποχωρήσει σταδιακά όσο θα ξεμπερδεύεις με τις αγγαρείες. Δεν αφήνεις τίποτα στην τύχη του εφόσον η δουλειά σε ενδιαφέρει πάρα πολύ και νιώθεις ασφαλής δουλεύοντας. Παράλληλα θα εξοικονομήσεις χρόνο για να ασχοληθείς με την φυσική σου κατάσταση.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Εσύ που είσαι σε σχέση σήμερα παρόλο που έχεις πολλές ευθύνες βρίσκεις τον χρόνο να περάσεις όμορφα με το ταίρι. Η γκρίνια των προηγούμενων ημερών υποχωρεί. Εσύ που είσαι αδέσμευτος, μπορεί να μην έχεις καταλάβει το ερωτικό ενδιαφέρον από ένα συνάδελφο, αλλά υπάρχει.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Μεγάλη οικονομική εύνοια σε περιμένει και στα επαγγελματικά θα έχεις επιτυχία. Συνάδελφοι και υφιστάμενοι σε συμπαθούν.

Πηγή: oroskopos.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ