Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024

Τα Αισθηματικά των Ζωδίων το σαββατοκύριακο 5 ως 6/8/2023

Καλό Σαββατοκύριακο σε όλους! Το Σάββατο είναι πολύ πιθανό ο έντονος συναισθηματισμός, η εξιδανίκευση προσώπων που μας ενδιαφέρουν, οι έντονες τάσεις φυγής, κυρίως πνευματικής, να μας οδηγήσουν να βγάλουμε λανθασμένα συμπεράσματα ή να έχουμε υπερβολικές απαιτήσεις από τους γύρω μας. Το πιθανότερο είναι όλα αυτά να οδηγήσουν σε απογοήτευση γι’ αυτό είναι προτιμότερο να βάλουμε τη λογική να δουλέψει και να εκτονώσουμε την έντονη ευαισθησία που μας διακρίνει σε καλλιτεχνικές δράσεις που μας ενδιαφέρουν, στο να στραφούμε στον εαυτό μας και να έρθουμε σε επαφή με το θεό που κρύβουμε μέσα μας. Ας μην αφήσουμε τις αυταπάτες και την συναισθηματική υπερχείλιση να κυριαρχήσουν.

Τα αισθηματικά το σαββατοκύριακο από 5 ως 6 Αύγουστου 2023

Η Κυριακή βγάζει στην επιφάνεια ανασφάλειες και φόβους που μπορεί να επηρεάσουν αρνητικά τη σχέση μας ή τυχόν νέα γνωριμία που μας ενδιαφέρει. Ας προσπαθήσουμε να μείνουμε στη θετική πλευρά των πραγμάτων και να αφήσουμε την απαισιοδοξία στην άκρη για να μπορέσουμε να ισορροπήσουμε όσο το δυνατόν καλύτερα. Καλό είναι να μην είμαστε επιρρεπείς στην επικριτικότητα των γύρω μας.

Πάμε να δούμε όμως ξεχωριστά, σε κάθε ζώδιο τι μπορεί να φέρει σε αισθηματικό επίπεδο! Η Αγγέλικα Γεωργίου και το astraweekend love αναλύει πως θα περάσουν τα 12 ζώδια το διήμερο αυτό, πρόκειται άραγε για ένα όμορφο διήμερο ή όχι και τόσο; Πάμε να διαβάσουμε αναλυτικά τι μας περιμένει το διήμερο 5 ως 6 Αύγουστου 2023 και πως θα περάσουν στον αισθηματικό τομέα τα αγαπημένα μας ζώδια.

Διάλεξε το ζώδιό σου και δες πως θα περάσεις στον αισθηματικό τομέα αυτό το Σαββατοκύριακο:

 

ΚΡΙΟΣ

Τα νέα για εσένα το διήμερο αυτό είναι υπέροχα! Έχεις την ακατανίκητη επιθυμία για δράση και αλλαγές. Θα κάνεις ότι περνά από το χέρι σου για να απομακρύνεις τη ρουτίνα από το δεσμό σου. Το διήμερο αυτό ενδείκνυται λοιπόν για εξόδους ή κοντινές αποδράσεις προκειμένου να ανανεωθείτε, αναλαμβάνεις τα ηνία της σχέσης και σε καμία περίπτωση δεν θα μείνετε σπίτι δευτερόλεπτο.

Για εσένα που είσαι μόνος-η, η Κυριακή σου αλλάζει τη διάθεση εντελώς. Σε ωθεί σε δράση, εξόδους, παρέες, γνωριμίες και γιατί όχι στη δημιουργία μιας νέας σχέσης. Η σχέση αυτή θα χαρακτηρίζεται από έντονη ερωτική έλξη και η αρχή της θα γίνει με έναν παράξενο τρόπο. Η διαφορετικότητα στην επικοινωνία σας είναι αυτό που θα σας φέρει κοντά και θα σας ενώσει.

ΤΑΥΡΟΣ

Το Σαββατοκύριακο αυτό για εσένα Ταύρε μου φαντάζει αλλά και είναι μια όαση. Πέρασες μεγάλες φουρτούνες στη σχέση σου και όχι μόνο. Η επικοινωνία σου με το ταίρι σου καλυτερεύει και γίνεστε και οι δυο σας πιο συναισθηματικοί. Έρχεστε πιο κοντά με το χάδι και τα όμορφα λόγια, βρίσκετε κοινά σημεία και αφήνετε πίσω σας ότι επισκίασε τη μεταξύ σας επικοινωνία.

Από αυτό το διήμερο και έπειτα έχεις το ελεύθερο να δημιουργήσεις μια νέα σχέση, δεν θα σου πω «Μη» γιατί μια νέα γνωριμία που θα κάνεις, μπορείς να την επενδύσεις σε κάτι πιο σοβαρό. Δεν θα σε αποτρέψω λοιπόν αλλά ίσα ίσα θα σε παροτρύνω να αφεθείς σε μια τρυφερή και άκρως συναισθηματική επικοινωνία που μπορείς να έχεις το διήμερο αυτό.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ήρθε η στιγμή να σου πάνε όλα δεξιά, από αυτό το διήμερο το σκηνικό αλλάζει πολύ στα αισθηματικά σου. Το Σάββατο φέρνει αέρα ανανέωσης και αλλαγής στη σχέση σου. Από ην Κυριακή μπορείς να συνεννοηθείς με το ταίρι σου. Για να μην στα πολυλογώ πρόκειται για ένα αισιόδοξο και άκρως ερωτικό διήμερο.

Το Σαββατοκύριακο σε υποδέχεσαι με μεγάλη χαρά! Μιλάμε για ένα πολύ δυνατό και με ανεβασμένη διάθεση διήμερο. Χαρακτηρίζεται από δράση και ενέργεια, επίσης το διήμερο αυτό είναι πάρα πολύ πιθανό να κάνεις πάνω από μια νέα γνωριμία και αυτό σημαίνει πως αν θες να δημιουργήσεις μια νέα σχέση ίσως διχαστείς. Προσοχή στην επιλογή που θα κάνεις και στην τελική απόφαση που θα πάρεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ήρθε η ώρα να αφήσεις πίσω σου ότι αρνητικό βίωσες στη σχέση σου και όποια αναποδιά σου χάλασε τη διάθεση. Θα ξεκινήσει μια πολύ όμορφη και συναισθηματική περίοδος για εσένα και αρχής γενομένης από αυτό το διήμερο που βλέπεις ότι στη σχέση σου έρχεται επιτέλους η γαλήνη και η ηρεμία. Είναι ένα καλό διάστημα να προχωρήσετε σχέδια που αφήσατε στη μέση.

Για εσένα αγαπημένε μου και πολύ ταλαιπωρημένε Καρκίνε, επιτέλους ήρθε η στιγμή να δεις φως στο σκοτάδι. Θα βγεις σιγά – σιγά από το καβούκι σου και θα αφήσεις χωρίς φόβο πλέον τον εαυτό σου ελεύθερο. Τα καλά νέα για εσένα και την αισθηματική σου ζωή είναι ότι αν επιθυμείς να γυρίσεις σελίδα στα αισθηματικά σου και όχι κάποιο πισωγύρισμα στο ερωτικό σου παρελθόν, θα στεφθεί με επιτυχία.

ΛΕΩΝ

Τα καλά νέα για εσένα Λέοντα μου είναι πως το Σάββατο σε βοηθά να βγεις από τη ρουτίνα. Έχεις δυναμισμό αυτό το διήμερο και αισθάνεσαι πως μπορείς να κατακτήσεις κάθε σου στόχο! Δεν είναι μόνο η αισιοδοξία που σε πλημυρίζει, είναι και η ανανέωση (λίγο θάλασσα και το αγόρι μου) και η αλλαγή στη σχέση σου που θα την βλέπεις καθημερινά. Η Κυριακή σε ωθεί να κάνεις πράγματα πρωτόγνωρα και πολύ διαφορετικά με τη σχέση σου.

Για εσένα Λέοντα μου που είσαι μόνος-η , το Σαββατοκύριακο αυτό έρχεται να σου φέρει τα πάνω κάτω στην ψυχολογία σου αρχικά και έπειτα και σε πρακτικό επίπεδο. Το Σάββατο, η διάθεση σου θα είναι ανεβασμένη στα ύψη και σου ζητά γεμάτες μπαταρίες για δράση. Ο έρωτας αυτό το διήμερο έχει πρωταγωνιστικό ρόλο και αν σου αρέσει ένα άτομο δεν θα διστάσεις καθόλου να δείξεις τις προθέσεις σου. Φλερτάρεις με κάθε τρόπο και χωρίς δισταγμό καθόλου!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αγαπημένε μου Παρθένε για εσένα αυτό το διήμερο οι απόψεις διίστανται για το πώς θα περάσεις και θα είναι ένα ευχάριστο Σαββατοκύριακο. Το Σάββατο, φέρνει την γαλήνη και την ηρεμία στο δεσμό σου, ισορροπείς μέσα σου και νιώθεις πως η αρμονία σας χτύπησε την πόρτα. Όσο μπορείς, ότι και αν ακούσεις από το ταίρι σου μην έχεις επικριτική στάση ή αδιάλλακτη συμπεριφορά.

Για εσένα Παρθένε μου που είσαι μόνος-η αυτό το διήμερο σε κάνει να αναζητάς το χάδι, την τρυφερότητα και τα αληθινά συναισθήματα. Και εκεί που επιζητάς έναν άνθρωπο να σου κρατά το χέρι, η Κυριακή σε κάνει να βάζεις πάρα πολλά όρια σε νέες γνωριμίες, να έχεις πολύ αυστηρά κριτήρια σε μια νέα επιλογή με αποτέλεσμα να μην βρίσκεις τελικά αυτό που ψάχνεις.



ΖΥΓΟΣ

Για εσένα Ζυγέ μου το διήμερο αυτό είναι πραγματικά υπέροχο, τι να σου πρωτοπώ! Το Σάββατο έρχεται με αλλαγή πλεύσης στα συναισθήματα σου. Αφήνεις πίσω σου εκείνο τον αρνητισμό και την κακή διάθεση και αναλαμβάνεις δράση. Την Κυριακή θα πάρεις το ταίρι σου και θα περάστε ένα μια υπέροχη μέρα στην παράλια για πλάτσα πλούτσα. Μην ξεχάσετε το καπέλο και το αντηλιακό!

Για εσένα που είσαι μόνος-η Ζυγέ μου, αυτό το διήμερο είναι πραγματικά ιδανικό. Έχεις απίστευτη ευκαιρία αυτό το Σαββατοκύριακο να βρεις αυτό που ψάχνεις στον έρωτα. Το δύσκολο είναι πως έχεις πάνω από μια επιλογές να σου αρέσουν και να σε ελκύουν άτομα, θα είναι ένα πολύ κοινωνικό διήμερο με πάρα πολλές νέες γνωριμίες. Η απόφαση είναι μόνο δική σου στο ποιο άτομο θα γίνει το εκλεκτό της καρδιάς σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σου έχω ευχάριστα νέα αγαπημένε μου Σκορπιέ! Είμαστε την καρδιά του καλοκαιριού και η αισθηματική σου ζωή αποκτά ουσιαστικό νόημα. Έρχεται η ηρεμία, η γαλήνη αλλά και η έκφραση των συναισθημάτων σου στο ταίρι σου. Έχεις ανάγκη από έμπρακτη αγάπη και δεν διστάζεις να τη ζητήσεις, είναι ένα πολύ όμορφο Σαββατοκύριακο που μια ρομαντική βόλτα δίπλα στην θάλασσα ή μια ανοιχτή συζήτηση με τον άνθρωπο σου να σας φέρει πιο κοντά από ποτέ.

Για εσένα Σκορπιέ μου το διήμερο αυτό, δημιουργεί ιδανικές συνθήκες να κάνεις μια νέα και τρυφερή γνωριμία, η ανάγκη σου για ζεστασιά και οικειότητα σε ωθεί να κάνεις το πρώτο βήμα και να σπάσεις τον πάγο. Δεν θα διστάσεις να δείξεις την έλξη σου προκειμένου να πλησιάσεις ένα πρόσωπο και να δημιουργηθεί κάτι ερωτικό ανάμεσα σας. Ο τρόπος που το κάνεις είναι πάντα διακριτικός αλλά έχεις ένα ακαταμάχητο μυστήριο που σε περιβάλλει και αυτό είναι το μεγάλο σου ατού.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Για εσένα Τοξότη μου το διήμερο αυτό είναι κάπως περίεργο και δεν θα έλεγα ότι σε ευνοεί και πολύ. Προσπαθείς με έναν όχι και τόσο διπλωματικό τρόπο να υπερισχύσεις στο ταίρι σου και να περάσεις απόψεις και ιδέες με αδιαλλαξία. Όλα αυτά που σου αναφέρω επειδή μιλάμε για αστρολογία και αυτό σημαίνει πως μιλάμε για τάση, πάει να πει ότι μπορείς να αποφύγεις τις συγκρούσεις με το ταίρι σου και να μην μπεις στη διαδικασία έντονου διαλόγου αυτό το διήμερο.

Για εσένα Τοξότη μου που είσαι μόνος-η, το Σάββατο σε κάνει κάπως παραπάνω επιλεκτικό και αυτό σημαίνει πως δεν θα σου είναι τόσο εύκολο στο να προχωρήσει μια νέα γνωριμία σου ή ένα πρόσωπο που μπορεί να σου αρέσει να βάζεις παραπάνω όρια. Είναι πολύ καλό να θέτεις τα προσωπικά σου όρια και να μην θες κάποιος-α να μπορεί να τα προσπεράσει, όμως αυτό σημαίνει πως περιορίζονται οι επιλογές που έχεις.



ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Τέλος λοιπόν από την ταλαιπωρία και κυρίως στην ασυνεννοησία που είχες με το ταίρι σου. Έχεις ανάγκη από εδώ και στο εξής να ζήσεις τρυφερές στιγμές και να κάνεις χαλαρά τις καλοκαιρινές σου διακοπές. Θα δεις ότι αλλάζεις ακόμη και στα θέλω σου, ακόμη και στον τρόπο που ζητάς κάποιες επιθυμίες σου να πραγματοποιηθούν. Γενικά είσαι χαρακτήρας που δεν εκφράζεις τις ανάγκες σου, όμως από αυτό το διήμερο δειλά – δειλά δείχνεις ότι έχεις ανάγκη από συναίσθημα.

Για εσένα Αιγόκερε μου που είσαι μόνος-η, αλλά θέλεις να κάνεις μια νέα και αξιόλογη αρχή, για εσένα που θες λίγο ρομαντισμό, ένα χάδι ή μια καλή κουβέντα, το Σάββατο, μπορείς να επενδύσεις σε κάτι νέο. Δημιούργησε τις συνθήκες (να βγεις για ένα ποτό), άρπαξε τις ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν μέσα στο διήμερο για να μπορέσει η γνωριμία αυτή να προχωρήσει σε κάτι πιο σοβαρό και με μεγαλύτερη διάρκεια.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ετοιμάσου για ένα ξέφρενο Σαββατοκύριακο με πολύ κοινωνικότητα, παρέες, γέλια και ερωτισμό. Θα περάσεις με το ταίρι σου ένα πολύ ενωτικό διήμερο και πολύ καυτό θα έλεγα. Αν είστε καιρό μαζί με τη σχέση σου και η ρουτίνα σας έχει κάπως καταβάλει, αυτό το διήμερο είναι μια καλή αφορμή να ζωντανέψει το πάθος σας. Θα αισθανθείς ότι εκτός από έναν ερωτικό σύντροφο έχεις και ένα φιλικό σου άτομο που τα βρίσκεται πολύ καλά σε όλους τους τομείς.

Αν είσαι μόνος-η Υδροχόε μου, αυτό το Σαββατοκύριακο για εσένα είναι πραγματικά γεμάτο ευκαιρίες για νέους έρωτες και φλερτ. Είναι ένα κοινωνικό και παιχνιδιάρικο διήμερο, δεν κολλάς να δείξεις τα αισθήματα σου σε κάποιο άτομο που μπορεί να θεωρήσεις εσύ ότι σου κάνει το κλικ. Μην ξεχάσεις ότι η Κυριακή σε βοηθά να κεντρίσεις το ενδιαφέρον ενός ατόμου απλά και μόνο με τον τρόπο που επικοινωνείς και μιλάς.

ΙΧΘΥΣ

Η αλήθεια είναι πως από αυτό το διήμερο δεν σε βοηθά και πολύ, δεν σε κάνει να περνάς και ευχάριστες στιγμές με τα ταίρι σου. Έχεις μια διάθεση κάπως επικριτική και σαν «να μην σηκώνεις μύγα στο σπαθί σου», να θυμάσαι πως είναι στο χέρι σου ναι μεν κάποιος να μην ξεπερνά τα όρια σου αλλά να μην έχεις και ευέξαπτη διάθεση.

Για εσένα Ιχθύ που είσαι καιρός μόνος-η, και θες τώρα να βρεις και εσύ έναν άνθρωπο να ηρεμίσεις και να νιώσεις τρυφερές στιγμές. Μπορεί να σου συμβεί αυτό και να μην είναι απαραίτητα κάποια επιστροφή από το παρελθόν αρκεί τα θέλω σου στο ποιο άτομο θα έρθει κοντά σου να μην είναι άκρως περιοριστικά. Η Κυριακή σε κάνει να μην θες να γίνεις ελαστικός-ή με τις προδιαγραφές που ζητάς να πληροί ένα πρόσωπο για να σταθεί πλάι σου. Όσο μπορείς δώσε ευκαιρίες σε μια νέα γνωριμία και δεν θα χάσεις.

Πηγή: e-zwdia.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ