Πέμπτη, 16 Μαΐου, 2024

Η Ζέφη Δημαδάμα διεγράφη από το ΠΑΣΟΚ μετά την αποδοχή του διορισμού ως ΓΓ Ισότητας

Η Ζέφη Δημαδάμα διεγράφη από το ΠΑΣΟΚ, ανακοίνωσε ο γραμματέας της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του κόμματος, Ανδρέας Σπυρόπουλος.

Η ανακοίνωση για τη διαγραφή της Ζέφης Δημαδάμα από το ΠΑΣΟΚ έγινε λίγη ώρα μετά την ανακοίνωση των γενικών και ειδικών γραμματέων της κυβέρνησης.

Η Ζέφη Δημαδάμα, στενή συνεργάτης της Φώφης Γεννηματά, τοποθετήθηκε γενική γραμματέας Ισότητας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ, η Ζέφη Δημαδάμα «πολιτικά έθεσε εαυτόν εκτός ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής», επειδή αποδέχθηκε τον διορισμό της ως γενική γραμματέας Ισότητας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων στην κυβέρνηση της ΝΔ.

Ο Ανδρέας Σπυρόπουλος ανακοίνωσε ότι με απόφαση του ίδιου διαγράφεται από μέλος της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής και του ΠΑΣΟΚ ενώ δρομολογήθηκε και η αντικατάστασή της στο PES WOMΕN, της γυναικείας οργάνωσης του κόμματος των Ευρωπαίων Σοσιαλιστών.
Αναλυτικά η ανακοίνωση για τη διαγραφή της Ζέφης Δημαδάμα από το ΠΑΣΟΚ:

«Η Ζέφη Δημαδάμα με την αποδοχή του διορισμού της στη θέση της Γ. Γ. Ισότητας στην Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας πολιτικά έθεσε εαυτόν εκτός ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής.

Με απόφαση μου διαγράφεται από μέλος της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής και του κόμματος.

Επίσης δρομολογήθηκε ήδη η αντικατάσταση της στο PES WOMΕN».

Πηγή: newsit.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΣΑΝ ΨΕΜΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 22 (VIDEO)

Δείτε το νέο επεισόδιο της καθημερινής σειράς του OPEN ΣΑΝ ΨΕΜΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 22 Ο Γιώτης ετοιμάζεται να πει το μυστικό του στα παιδιά του, όμως κάποιος τον...