Τρίτη, 21 Μαΐου, 2024

ΑΥΤΗ Η ΝΥΧΤΑ ΜΕΝΕΙ – Spoiler: Αιματοβαμμένο το τέλος της σειράς! Χρήστος και Στρατής νεκροί

Συγκλονιστικές εξελίξεις στο φινάλε της δραματικής σειράς ΑΥΤΗ Η ΝΥΧΤΑ ΜΕΝΕΙ του ALPHA που αναμένεται με αγωνία.

Η τηλεοπτική σειρά του ALPHA κατάφερε να αποκτήσει το δικό της φανατικό κοινό που τις χάρισε μοναδικές πτήσεις στην τηλεθέαση.


Στη συνέχεια της σειράς, Χρήστος και Στρατής θα έρθουν αντιμέτωποι για τελευταία φορά καθώς δίνουν ραντεβού για να ξεκαθαρίσουν τους λογαριασμούς τους.

Οι τελευταίες εξελίξεις έχουν ανατρέψει τα πάντα στις ζωές τους και πλέον είναι έτοιμοι για όλα καθώς μισούν ο ένας τον άλλον, περισσότερο από ποτέ.

Από την μια ο πρώην Δήμαρχος κινδυνεύει με φυλάκιση μετά τις καταγγελίες εις βάρος του ενώ από την άλλη το Όνειρο έχει κλείσει οδηγώντας τον ιδιοκτήτη του σε τέλμα.

Οι δύο τους, δέχονται πως η Μαρίνα έπαιξε καθοριστικό ρόλο στη ζωή τους και θρηνούν, όμως το πιο λυπηρό γεγονός, δεν έχει έρθει ακόμη.

Πιο συγκεκριμένα, οι δύο τους θα πέσουν νεκροί μετά από αυτή τη συνάντηση, ο ένας από το χέρι του άλλου βυθίζοντας τους πάντες σε θλίψη.



Παράλληλα, ο Ποντίκας με τη Μυρτώ, καταλήγουν μαζί και ευτυχισμένοι ενώ ο Στέλιος θα έχει μια δεύτερη ευκαιρία από την Αγλαΐα καθώς η τελευταία διαπιστώνει πως ο πρώην σύζυγος της έχει αλλάξει.

Κάπως έτσι, αποφασίζει να του δώσει ακόμη μια ευκαιρία για να κρατήσουν ζωντανό τον γάμο τους..

Πηγή: sportime.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ο ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ ΤΩΝ ΚΥΡΙΩΝ – Spoiler: Ο Ρένος, εκτός ορίων, προδίδει όλα τα εγκλήματα του Σίμου στην Αμαλία

Καταιγιστικές εξελίξεις θα παρακολουθήσουμε στην συνέχεια της σειράς Ο ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ ΤΩΝ ΚΥΡΙΩΝ. Η Βικτώρια, με την βοήθεια του Δημοσθένη κι ενός φρουρού, καταφέρνει να αποδράσει από την...