Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024

Τα ζώδια σήμερα 20 Ιουνίου: Οικογενειακές καταστάσεις έρχονται στο προσκήνιο με επιτακτικό τρόπο

Η Σελήνη κινείται στον Καρκίνο επηρεάζοντας καθοριστικά τα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού (Κριός, Καρκίνος, Ζυγός, Αιγόκερως). Η ανάγκη να στραφούμε στην οικογένεια αποζητώντας την θαλπωρή και την τρυφερότητα των οικείων μας είναι εντονότερη από πότε. Απολαμβάνουμε τις στιγμές μαζί τους και δεν διστάζουμε να εκφράσουμε τα συναισθήματά μας με έντονο τρόπο. Είναι σημαντικό να νιώσουμε πως βρισκόμαστε σε ένα ασφαλές και σταθερό περιβάλλον μέσα στο οποίο μπορούμε να εκφραστούμε απελευθερωμένα χωρίς φόβους και προκαταλήψεις. Υποθέσεις του παρελθόντος επανέρχονται στο προσκήνιο και δεν αποκλείεται να προκαλέσουν κυκλοθυμία.

Είναι προτιμότερο να κρατήσουμε χαμηλούς τόνους αποφεύγοντας να συγκρουστούμε μετωπικά με πρόσωπα που παίζουν καταλυτικό ρόλο στη ζωή μας. Η ήρεμη και ώριμη διαχείριση θα μας βοηθήσει να πάρουμε τις καλύτερες δυνατές αποφάσεις και να ξεφύγουμε από συναισθηματικές εξάρσεις που δεν μας ευνοούν. Θέματα ακίνητης περιουσίας επανέρχονται καθώς οι συνθήκες είναι ιδανικές για να προχωρήσουμε σε αγοραπωλησίες ή την αξιοποίηση των δικών μας ακινήτων με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.


Το εξάγωνο που σχηματίζει η Σελήνη με τον Ουρανό στον Ταύρο το πρωί μας δίνει την ευκαιρία να προχωρήσουμε σε επιλογές που είναι πρωτοποριακές και που δίνουν τις καλύτερες δυνατές λύσεις στο οικογενειακό περιβάλλον. Θα εκπλήξουμε τους γύρω μας με την ευφάνταστη και διορατική μας ικανότητα να επιλέγουμε το καλύτερο δυνατό για όλους. Επαγγελματικά πιθανό είναι να υπάρξουν ξαφνικές ευκαιρίες που καλό είναι να αξιοποιήσουμε αφού το πιθανότερο είναι να οδηγήσουν σε καλύτερους οικονομικούς όρους για εμάς.

Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δείξουμε αργά το βράδυ καθώς η Σελήνη σχηματίζει αντίθεση με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω. Ανασφάλειες και χειριστικές συμπεριφορές αναδεικνύονται με εμφατικό τρόπο και δεν επιτρέπουν να επικρατήσει ηρεμία στο οικογενειακό περιβάλλον. Ιδιαίτερα προσεκτικοί θα πρέπει να είμαστε με άτομα μεγαλύτερης ηλικίας εντός της οικογένειας που θα προσπαθήσουν να μας επιβάλλουν τις απόψεις τους. Είναι προτιμότερο να δείξουμε ψυχραιμία αποφεύγοντας να μπούμε σε σκληρές αντιπαραθέσεις που δεν αποκλείεται να οδηγήσουν σε ρήξεις που αργότερα θα μετανιώσουμε.

Διαβάστε τις αναλυτικές ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια από τη Σμάρω Σωτηράκη και το e-zwdia.gr

ΚΡΙΟΣ

Κριέ, η μέρα σε καλεί να επικεντρωθείς σε επαγγελματικά ζητήματα που σε απασχολούν έντονα. Το απόγευμα δημιουργεί σημαντικές ευκαιρίες που θα σε αιφνιδιάσουν ευχάριστα και θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στα οικονομικά σου.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Έχεις την ευκαιρία με τις πρωτότυπες ιδέες σου να εντυπωσιάσεις σημαντικά πρόσωπα στο επαγγελματικό περιβάλλον. Θα σου δοθούν οι ευκαιρίες που αξίζεις καθώς φαίνεται να δείχνεις έντονο ενδιαφέρον για την επαγγελματική σου ζωή και για την καριέρα που θέλεις να έχεις από δω και στο εξής.

Ξαφνικές έξοδοι με το ταίρι σου θα δημιουργήσουν ιδανικές συνθήκες για να περάσετε μοναδικά και να αλλάξετε τα δεδομένα της καθημερινότητας. Αν είσαι αδέσμευτος/η μέσα από το επαγγελματικό περιβάλλον έρχεται αιφνιδιαστική νέα γνωριμία που δημιουργεί συναισθηματικές αναταράξεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύρε, σήμερα νιώθεις ότι ήρθε η στιγμή να περάσεις χρόνο με πρόσωπα του κοντινού περιβάλλοντος και να διασκεδάσει μαζί τους. Το απόγευμα αυξάνει κατακόρυφα και δημιουργεί ιδανικό σκηνικό για ξεφάντωμα με τα δικά σου άτομα.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Δεν αποκλείεται μέσα στο εορταστικό κλίμα της ημέρας να βρεθούν ευκαιρίες όπου μπορεί να συζητήσεις εμπορικές συμφωνίες που μπορούν να αποδώσουν σημαντικά κέρδη. Είναι απαραίτητο να εμπιστευτείς το πνεύμα και το επικοινωνιακό σου ταπεραμέντο καθώς αυτά θα σε βοηθήσουν να καταφέρεις το καλύτερο δυνατό για εσένα.

Η κοινωνικότητα και η καλή διάθεση που υπάρχει στην προσωπική σου ζωή λειτουργεί σαν αέρας φρεσκάδα που ανανεώνει τη σχέση σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέα πρόσωπα μπορεί να υπάρχουν καθώς η επικοινωνιακή σου δεινότητα και το έντονο φλερτ μπορεί να οδηγήσουν σε σημαντικές νέες γνωριμίες.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Δίδυμε, η μέρα σου δίνει την ευκαιρία να προχωρήσεις σε συζητήσεις οικονομικής φύσεως που μπορεί να σε ενδιαφέρουν. Το απόγευμα ενισχύει πιθανά ανασφάλειες και καχυποψία που μπορεί να δημιουργήσουν εντάσεις.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Σημαντικές οικονομικές υποθέσεις έρχονται στο προσκήνιο και μπορεί να εξελιχθούν ιδιαίτερα αισιόδοξα για εσένα αρκεί να καταφέρεις να ξεφύγεις από φοβίες που μπαίνουν εμπόδιο στις επιδιώξεις σου. Διαισθητικά μπορείς να κινηθείς με ιδανικό τρόπο καθώς αυτό θα σε βοηθήσει να έρθεις πιο κοντά από ποτέ στους στόχους σου.

Προσεκτικός θα πρέπει να είσαι με το πρόσωπο που υπάρχει στο πλευρό σου καθώς είναι σημαντικό να αφήσεις στο περιθώριο τους φόβους που σε ταλαιπωρούν. Αν είσαι αδέσμευτος/η πιθανό είναι να υπάρξει σημαντική νέα γνωριμία πού θα λειτουργήσει αναγεννησιακά σε όλα τα επίπεδα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνε, η μέρα μπορεί να είναι ένα νέο ξεκίνημα για εσένα σε ότι αφορά τις υλικές και συναισθηματικές του ανάγκες. Δεν αποκλείεται να ξεκαθαρίσεις τι θέλεις πραγματικά σε προσωπικό επίπεδο παίρνοντας αποστάσεις από το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Ξεκαθαρίσματα σε οικονομικό επίπεδο μπορεί να υπάρξουν με τους συνεργάτες σου καθώς φαίνεται να παίρνεις αποστάσεις από τα πράγματα για να εντοπίσεις τι πραγματικά είναι ωφέλιμο για εσένα. Είναι σημαντικό να μην εγκλωβιστείς στην αδιαλλαξία καθώς δεν θα βοηθήσει να βρεθούν οι απαραίτητες λύσεις.

Η υπομονή και η επιμονή σου μπορούν να βοηθήσουν τη σχέση να ξεπεράσει εμπόδια, όμως είναι σημαντικό να μην αφεθείς στο πείσμα που θα ενοχλήσει έντονα το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Αν είσαι αδέσμευτος/η δεν αποκλείεται να υπάρξει νέα γνωριμία που θα παίξει σταθερό και μακροχρόνιο ρόλο στην προσωπική σου ζωή.

ΛΕΩΝ

Λέοντα, η μέρα δημιουργεί τις προϋποθέσεις για μία νέα αρχή σε όλα τα επίπεδα της ζωής σου. Είναι γεγονός ότι ιδιαίτερα στα επαγγελματικά καλείσαι να προσπαθήσεις και να δουλέψεις σκληρά για να έρθεις πιο κοντά από ποτέ στόχους σου.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Οι πρωτοβουλίες που μπορείς να πάρεις σε ότι αφορά τις συνεργασίες και τα επαγγελματικά σου μπορούν να αποδώσουν αρκεί να αφήσεις στην άκρη έντονα υποκειμενικές τάσεις και να δείξεις διάθεση για σκληρή δουλειά. Μόνο έτσι θα καταφέρεις να επιτυχείς τους επαγγελματικούς σου στόχους.

Ο υποκειμενισμός και η διάθεση να παρεξηγείς με ευκολία αυτά που εκφράζει το ταίρι σου μπορεί να οδηγήσουν στο να πάρετε αποστάσεις, καλό είναι να προστατεύσεις τη σχέση σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέα γνωριμία μπορεί να έρθει στη ζωή σου που θα σε βοηθήσει να αναθεωρήσεις σε σημαντικό βαθμό την καθημερινότητα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Παρθένε, η μέρα σε καλεί να αφήσεις πίσω σου κάνοντας μία νέα αρχή ζητήματα που εκκρεμούν και σε έχουν πληγώσει. Δεν αποκλείεται να ξεκαθαρίσεις θέματα στην προσωπική σου ζωή που έχουν αφήσει τραύμα μέσα σου.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Προσεκτικός θα πρέπει να είσαι σε επαγγελματικές προτάσεις που μπορεί να δεχθείς καθώς έχεις διάθεση να ωραιοποιήσεις αυτά που ακούς και σου προτείνονται. Φρόντισε να μην υποτιμάς τον εαυτό σου και διεκδίκησε το καλύτερο δυνατό χωρίς παρωπίδες και εγωισμό.

Ήρθε η ώρα να λύσεις καταστάσεις του παρελθόντος που ταλαιπωρούν τη σχέση σου, ξεκαθάρισε τη θέση σου χωρίς συναισθηματικά ξεσπάσματα και υποκειμενικές διαθέσεις. Αν είσαι αδέσμευτος/η πρόσωπα από το παρελθόν μπορεί να επιστρέψουν, ήρθε το πλήρωμα του χρόνου ώστε να δείξεις τα πραγματικά σου όρια.

ΖΥΓΟΣ

Ζυγέ, σήμερα θέλεις να αφιερώσεις χρόνο στην οικογένειά μου καθώς είναι σημαντικό για εσένα να βιώσεις σταθερότητα από τα δικά σου πρόσωπα. Το απόγευμα δεν αποκλείεται να φέρει ξαφνικά μυστικά στην επιφάνεια που θα αναστατώσουν.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Είναι πιθανόν να σου δοθούν σημαντικές ευκαιρίες σε ό τι αφορά θέματα ακίνητης περιουσίας που καλείσαι να αξιοποιήσεις. Τα κέρδη από αυτές θα είναι σημαντικά αν φροντίσεις να πάρεις το ρίσκο που απαιτείται και δεν φοβηθείς να ακολουθήσεις το ένστικτό σου.

Προσπάθησε να δημιουργήσεις μοναδική ατμόσφαιρα που θα αιφνιδιάσει το ταίρι σου και θα απογειώσει το πάθος στα ύψη. Αν είσαι αδέσμευτος/η δεν αποκλείεται να υπάρξει νέα γνωριμία, η έντονη αναστάτωση που σου προκαλεί γέννα μοναδικά συναισθήματα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιέ, η μέρα ενισχύει την ανάγκη για απομόνωση λόγω των ζητημάτων του παρελθόντος που έρχονται στην επιφάνεια και βαραίνουν την ψυχολογία σου. Το απόγευμα μπορεί να οδηγήσουν σε ξεσπάσματα λόγω συναισθηματικής υπερχείλισης που δεν μπορείς να διαχειριστείς.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Προσοχή θα πρέπει να δείξεις στη δουλειά καθώς από τη μία πλευρά ο συναισθηματισμός από την άλλη οι φόβοι σου δεν σου επιτρέπουν να συγκεντρωθείς και να είσαι προσγειωμένος στα καθήκοντα που έχεις αναλάβει. Τα λάθη είναι πιθανά για αυτό φρόντισε να έχεις την προσοχή σου απόλυτα σε αυτό που πρέπει να διεκπεραιώσεις.

Αφουγκράσου την διαίσθηση σου και μην επιτρέψεις σε φαντάσματα του παρελθόντος να κυριαρχήσουν στη σχέση δημιουργώντας προβλήματα. Αν είσαι αδέσμευτος/η πρόσωπα από το παρελθόν επιστρέφουν αναδεικνύοντας και πάλι φόβους και πληγές που έχουν αφήσει το στίγμα τους και δεν σου επιτρέπουν να προχωρήσεις χωρίς βαρίδια στο μέλλον.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τοξότη, η σημερινή μέρα δεν αποκλείεται να δημιουργήσει σημαντικές αυταπάτες σε ότι αφορά τις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Αργότερα, το απόγευμα σε βοηθά να ξεφύγεις από την απογοήτευση και να αντιμετωπίσεις με αυτοπεποίθηση ζητήματα σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Είναι απαραίτητο να μην βιαστείς για νέες συνεργασίες ιδιαίτερα το πρωί καθώς θα είναι πολύ εύκολο να εξαπατηθείς από πρόσωπα που θέλουν να μην έχεις ξεκάθαρη εικόνα για τα συγκεκριμένα επαγγελματικά βήματα. Η πορεία της ημέρας θα σε βοηθήσει να δεις με αντικειμενικούς όρους ποια συνεργασία μπορεί να εξυπηρετήσει τα δικά σου συμφέροντα.

Μην έχεις παράλογες απαιτήσεις από το ταίρι σου καθώς οι ψευδαισθήσεις μπορεί να οδηγήσουν σε παρεξηγήσεις που θα βλάψουν τη σχέση σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέα πρόσωπα έρχονται στη ζωή σου φρόντισε να είσαι ρεαλιστής και ξεκάθαρος χωρίς να ωραιοποιήσεις αυτά που μπορούν να σου προσφέρουν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αιγόκερε, έχεις την ευκαιρία να ασχοληθείς με όλα αυτά που σε ευχαριστούν και ανοίγουν νέους πνευματικούς ορίζοντες μπροστά σου. Αργά το απόγευμα δεν αποκλείεται να φέρει ξαφνικές προτάσεις από πρόσωπα του ευρύτερου περιβάλλοντος που θα σε γεμίσουν αισιοδοξία και κέφι.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Αξιοποίησε ξαφνικές ευκαιρίες που μπορεί να σου δοθούν σε σχέση με την διαφήμιση και το εμπόριο καθώς έχουν να σου προσφέρουν πολλά σε επαγγελματικό επίπεδο. Εκπλήξεις μπορεί να υπάρξουν από το εξωτερικό, καθώς προτάσεις μπορεί να ανοίξουν νέες ενδιαφέρουσες διαδρομές που μπορεί να σε εξελίξουν.

Ξαφνικές εκπλήξεις και έξοδοι μπορούν να παίξουν καθοριστικό ρόλο καθώς λειτουργούν ανανεωτικά σε σένα και το ταίρι σου και τα συναισθήματά σας άμεσα άμεσα. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέα γνωριμία έρχεται ξαφνικά μέσα από το ευρύτερο περιβάλλον σου για να απογειώσει την αυτοπεποίθησή σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υδροχόε, το απόγευμα αναστατώνει ευχάριστα την καθημερινότητα αλλάζοντας το πρόγραμμά σου άκρως ανανεωτικά για εσένα. Θέλεις να φλερτάρεις και να επικοινωνήσεις με νέα πρόσωπα που σε γοητεύουν.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Ανατροπές μπορεί να υπάρξουν στο καθημερινό σου πρόγραμμα που θα σε ικανοποιήσουν ιδιαίτερα καθώς δημιουργούν ευχάριστες στιγμές στο εργασιακό περιβάλλον. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν συζητήσεις οικονομικής φύσεως που θα εξελιχθούν εξαιρετικά.

Είναι σημαντικό για εσένα να υπάρξει αρμονία και ηρεμία στην προσωπική σου ζωή καθώς αυτά δημιουργούν συνθήκες ασφαλείας και σταθερότητας στη σχέση σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η σημαντικό είναι να αξιοποιήσεις νέα γνωριμία που έρχεται αιφνιδιαστικά μέσα από τον εργασιακό χώρο και μπορεί να σε βγάλει από τη ρουτίνα.

ΙΧΘΥΣ

Ιχθύ, η μέρα σε οδηγεί σε μία νέα αρχή σε ότι αφορά την καθημερινότητα και τη δουλειά σου. Είναι γεγονός ότι μπορεί να υπάρξουν σημαντικές προτάσεις που θα σε βοηθήσουν να ξεκαθαρίσεις τους στόχους και τις φιλοδοξίες που έχεις θέσει στη ζωή σου.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Εξελίξεις μπορεί να υπάρχουν σε ότι αφορά την εργασιακή του πορεία καθώς δεν αποκλείεται να υπάρξουν προτάσεις που θα είναι άκρως ενδιαφέρουσες. Προσοχή σε υποκειμενισμός και νευρικότητα που μπορεί να οδηγήσουν σε σπασμωδικές αντιδράσεις. Πάρε χρόνο για να δεις αν οι προτάσεις αυτές σχετίζονται με τις φιλοδοξίες σου.

Μην επικεντρώνεσαι μόνο σε υποχρεώσεις και αγγαρείες που έχεις στην καθημερινότητα, αφιέρωσε χρόνο στο ταίρι σου καθώς αυτό θα λειτουργήσει ανακουφιστικά και για εσένα. Αν είσαι αδέσμευτος/η πρόσωπα μέσα από το εργασιακό περιβάλλον μπορεί να δείξουν το έντονο ενδιαφέρον που έχουν θέτοντας γερές βάσεις για το μέλλον.

Πηγή: ethnos.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ