Πέμπτη, 16 Μαΐου, 2024

Τα ζώδια σήμερα 19 Ιουνίου: Ευκαιρίες εν μέσω αυταπατών απαιτούν να εμπιστευτούμε την κρίση μας

Το εξάγωνο του Δία από τον Ταύρο με τον Κρόνο στους Ιχθύες ευνοεί ιδιαίτερα τα ζώδια της γης (Ταύρος, Παρθένος, Αιγόκερως) και του νερού (Καρκίνος, Σκορπιός, Ιχθύες). Έχουμε την ευκαιρία να αξιοποιήσουμε δυνατότητες που μας δίνονται σε οικονομικό επίπεδο ώστε να κλείσουμε καταστάσεις του παρελθόντος που επιβαρύνουν την ψυχολογία μας. Η αυτοπεποίθηση και η αισιοδοξία συντροφεύουν τις κινήσεις μας και δεν μας επιτρέπουν να αποκλίνουμε από τις ηθικές μας αξίες. Διακατεχόμαστε από υπομονή και ευθύτητα και αυτό μπορούν να το εκτιμήσουν τα πρόσωπα με τα οποία συναναστρεφόμαστε.

Στην προσωπική μας ζωή μπορούμε να κάνουμε όνειρα που είναι εφικτό να πραγματοποιήσουμε αρκεί να προσπαθήσουμε λειτουργώντας πάντα με ρεαλιστικούς όρους στο πλευρό του συντρόφου μας. Επαγγελματικά, η ανάγκη να βελτιώσουμε τις οικονομικές να συνθήκες μας ωθεί σε σημαντικές επιλογές που θα δώσουν μακροχρόνια σταθερότητα και ασφάλεια στη ζωή μας.

Παράλληλα, σχηματίζεται το τετράγωνο του Ήλιου από τους Διδύμους με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες που δεν μας επιτρέπει να έχουμε αντικειμενική θεώρηση των πραγμάτων. Είναι επιτακτική ανάγκη να ξεφύγουμε από ψευδαισθήσεις και αυταπάτες που δεν αποκλείεται να οδηγήσουν σε λανθασμένες επιλογές τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο.

Η Σελήνη κινείται στον Καρκίνο δίνοντάς μας την ευκαιρία να απολαύσουμε το οικογενειακό περιβάλλον και την θαλπωρή που μπορούν να μας χαρίσουν οι δικοί μας άνθρωποι. Υποθέσεις που αφορούν την ακίνητη περιουσία μπορούν να εξελιχθούν αισιόδοξα αρκεί να εμπιστευτούμε το ένστικτο μας.

Μέσα στην ημέρα σχηματίζει τρίγωνο με τον Κρόνο από τους Ιχθύες και εξάγωνο με τον Δία από τον Ταύρο δημιουργώντας τις καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις ώστε να αξιοποιήσουμε επιλογές και προτάσεις που θα μας δοθούν. Ακόμα έχουμε την δυνατότητα να ξεπεράσουμε υποθέσεις του παρελθόντος που επιβαρύνουν τις οικογενειακές σχέσεις και να ατενίσουμε το μέλλον με αισιοδοξία και θετική μάτια έχοντας στο πλευρό μας πρόσωπα που παίζουν σημαίνοντα ρόλο στη ζωή μας.

Διαβάστε τις αναλυτικές ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια από τη Σμάρω Σωτηράκη και το e-zwdia.gr

ΚΡΙΟΣ

Κριέ, η μέρα δίνει τη δυνατότητα να ανοίξεις ένα νέο κεφάλαιο σε οικογενειακό επίπεδο. Καλείσαι όμως να αναλάβεις ευθύνες που μπορεί να λειτουργήσουν θετικά στην ψυχολογία σου. Προσπάθησε να αποφύγεις εντάσεις που θα σε απομακρύνουν από σημαντικά πρόσωπα για σένα.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Δεν αποκλείεται να αναλάβεις νέες ευθύνες σε επαγγελματικό επίπεδο που μπορεί να σε φορτίσουν ψυχολογικά και να σου δημιουργήσουν ιδιαίτερο άγχος. Προσπάθησε να κρατήσεις χαμηλούς τόνους και ψυχραιμία και να δώσεις τον καλύτερό σου εαυτό δείχνοντας πραγματικά τις δυνατότητές σου.

Μη χάσεις την ευκαιρία να εκδηλώσεις τα συναισθήματα που έχεις στο ταίρι σου καθώς σε διαφορετική περίπτωση δεν αποκλείεται να υπάρξει πρώτα που θα επηρεάσει τη σχέση. Αν είσαι αδέσμευτος/η πιθανό είναι να υπάρξει νέα γνωριμία που θα παίξει καθοριστικό ρόλο στη ζωή σου καθώς ήρθε για να μείνει.

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύρε, η μέρα ενισχύει τις ανασφάλειες και την καχυποψία δημιουργώντας σημαντικά προβλήματα στις διαπροσωπικές σου σχέσεις και κυρίως στην προσωπική σου ζωή. Φρόντισε να ξεφύγεις από υπερβολικές συμπεριφορές που θα σε βουλιάξουν συναισθηματικά.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Προσεκτικός θα πρέπει να είσαι σε πιθανές οικονομικές συναλλαγές και επιχειρηματικές κινήσεις που σε ενδιαφέρουν καθώς το πιθανότερο είναι να αντιληφθείς λάθος τις επιλογές που έχεις. Παράλληλα, είναι πιθανό να υπάρξουν πρόσωπα που διαστρεβλώνουν την πραγματικότητα και μπορεί να σε εξαπατήσουν.

Λάθος συμπεράσματα μπορεί να οδηγήσουν σε σφοδρές αντιπαραθέσεις με το ταίρι σου που καλό είναι να αποφύγεις καθώς δεν διαθέτεις ξεκάθαρη εικόνα των πραγμάτων. Αν είσαι αδέσμευτος/η πρόσωπο που έρχεται και σε προσεγγίζει μπορεί να φαίνεται ιδανικό καθώς δημιουργεί συναισθηματική θύελλα, όμως είναι προτιμότερο να μην βγάλεις γρήγορα συμπεράσματα.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Δίδυμε, η μέρα σε καλεί να προχωρήσει σε ένα νέο κεφάλαιο σε σχέση με το κοντινό σου περιβάλλον. Όμως δεν αποκλείεται να υπάρχει έντονη καχυποψία και νευρικότητα απέναντι σε δικούς σου ανθρώπους που θα δημιουργήσουν προβλήματα στη σχέση σου.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Είναι πιθανό να υπάρξουν σημαντικές νέες ευκαιρίες σε ότι αφορά εμπορικές συναλλαγές και επικοινωνιακές δράσεις που σε ενδιαφέρουν στα επαγγελματικά σου. Καλά θα κάνεις να ξεφύγεις από την έντονη καχυποψία που μπορεί να δημιουργήσει εμπόδια στην όποια εξέλιξη τους.

Μπορείς να εκφράσεις υπεύθυνα και σοβαρά αυτά που νιώθεις στο ταίρι σου, προσπάθησε μόνο να ξεφύγεις από εγωκεντρικές συμπεριφορές και απόψεις που θα ενοχλήσουν. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέα γνωριμία μπορεί να έρθει στη ζωή σου πού θα παίξει σημαντικό ρόλο ώστε να ξεπεράσεις ανασφάλειες και αμφιβολίες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνε, σήμερα στρέφεις το ενδιαφέρον σου σε ότι αφορά τις υλικές και συναισθηματικές σου ανάγκες. Το απόγευμα και το βράδυ μπορεί να φέρει ξαφνικά έξοδα που θα σε προβληματίσουν και θα σου δημιουργήσουν ιδιαίτερη ανασφάλεια.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Αιφνιδιαστικά γεγονότα μπορεί να δημιουργήσουν σημαντικά προβλήματα σε οικονομικό επίπεδο, όμως είναι απαραίτητο να κρατήσεις χαμηλούς τόνους και να δεις ρεαλιστικά πως μπορείς να διαχειριστείς την όποια κατάσταση σε προβληματίζει. Προσοχή σε περιττά έξοδα που θα ανατρέψουν τα δεδομένα στον προϋπολογισμό σου.

Προσπάθησε να ξεφύγεις από το πείσμα και την αδιαλλαξία που μπορεί να προκαλέσει ξαφνικό γεγονός που θα επηρεάσει σημαντικά τη σχέση σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η ανατροπές μπορεί να σε φέρουν κοντά σε νέα πρόσωπα που σε αναστατώνουν και σου δημιουργούν έντονη ανασφάλεια και έλλειμμα αυτοπεποίθησης.

ΛΕΩΝ

Λέοντα, σήμερα σου δίνεται η ευκαιρία να κλείσεις καθημερινές υποθέσεις και υποχρεώσεις που έχεις αναλάβει. Το απόγευμα μπορεί να φέρει σημαντικές εξελίξεις στην επαγγελματική σου ζωή ανεβάζοντας κατακόρυφα τη δημοφιλία σου.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Έχεις την ευκαιρία να δείξεις τις προσωπικές του δυνατότητες στον εργασιακό χώρο καθώς δεν θα διστάζεις να πάρεις πρωτοβουλίες που θα είναι πρωτότυπες. Οι κινήσεις σου θα βοηθήσουν να αλλάξουν σημαντικά τα δεδομένα στην επαγγελματική σου ζωή καθώς φαίνεται να αναγνωρίζεται πλέον προσφορά σου.

Ξαφνικές κοινωνικές υποχρεώσεις μπορούν να λειτουργήσουν εξαιρετικά βοηθητικά για τη σχέση ανανεώνοντας την ατμόσφαιρα με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η μέσα από το επαγγελματικό περιβάλλον μπορεί να προκύψει νέο πρόσωπο που έρχεται αιφνιδιαστικά για να αλλάξει τα κοινωνικά σου δεδομένα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Παρθένε, η μέρα σε βοηθά να τακτοποιήσεις οικογενειακά ζητήματα που μπορεί να είχαν προκύψει τις τελευταίες μέρες. Αργότερα το απόγευμα αυξάνει κατακόρυφα τη διάθεση για διασκέδαση και φλερτ.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Προσοχή θα πρέπει να δείξεις σε οικογενειακές επιλογές σε σχέση με την ακίνητη περιουσία καθώς δεν αποκλείεται αρχικά να υπάρχει κυκλοθυμία και ένταση. Βρες το ψυχικό σθένος να ξεπεράσεις εμπόδια καθώς αυτό θα σε φέρει πιο κοντά στις καλύτερες δυνατές λύσεις για εσένα.

Σου δίνεται η ευκαιρία να περάσεις μοναδικά με το ταίρι σου, μην επιτρέψεις στον εγωισμό και τις υπερβολές να χαλάσουν την υπέροχη ατμόσφαιρα μεταξύ σας. Αν είσαι αδέσμευτος/η η λάμψη και η αυτοπεποίθησή σου αποτελούν μαγνήτη για νέες γνωριμίες που θέλουν να δείξουν το ενδιαφέρον.

ΖΥΓΟΣ

Ζυγέ, η μέρα δημιουργεί έντονα εξουσιαστικές τάσεις στο επαγγελματικό περιβάλλον. Επικεντρώνεσαι ώστε να περάσεις όμορφα με το ταίρι σου και τις παρέες που μπορείς να διασκεδάσεις.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Προσοχή θα πρέπει να δείξεις σε ότι αφορά την επαγγελματική σου ζωή καθώς είναι σημαντικό να κρατήσεις χαμηλούς τόνους σε οικονομικά ζητήματα που μπορεί να προκύψουν. Είναι απαραίτητο να ξεφύγεις από την καχυποψία που μπορεί να δημιουργήσει έντονες συγκρούσεις με ανώτερους σου.

Είναι σημαντικό για εσένα να έχεις χρόνο με το πρόσωπο που πρωταγωνιστεί στη ζωή σου και να απολαύσει όμορφες στιγμές μαζί του. Αν είσαι αδέσμευτος/η πολλές μπορεί να είναι οι γνωριμίες που θα σε εντυπωσιάσουν καθώς μπορείς με μεγάλη ευκολία να μαγνήτισεις πρόσωπα στο περιβάλλον που βρίσκεσαι.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιέ, νιώθεις έντονα την ανάγκη να βρεθείς με πρόσωπα από το κοντινό περιβάλλον που μπορούν να καταλάβουν τις σκέψεις σου. Το απόγευμα δεν αποκλείεται να φέρει στο προσκήνιο αιφνιδιαστικά νέα πρόσωπα που θα πρωταγωνιστήσουν στην προσωπική και επαγγελματική σου ζωή.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Το εμπόριο παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο στα επαγγελματικά σου καθώς φαίνεται να έχεις σημαντική εύνοια για νέες συνεργασίες και συμφωνίες. Προσπάθησε να αξιοποιήσεις πρωτοποριακές ιδέες που μπορεί να έχει καθώς αυτό θα παίξουν σημαντικό ρόλο στην επαγγελματική σου πορεία.

Η επικοινωνία με το ταίρι σου θα παίξει καθοριστικό ρόλο ώστε να αλλάξουν άρδην καταστάσεις και συμπεριφορές στη σχέση που δεν σε ικανοποιούν. Αν είσαι αδέσμευτος/η μέσα από το κοντινό σου περιβάλλον μπορεί να προκύψει νέο πρόσωπο που θα ανατρέψει τα δεδομένα στην προσωπική σου ζωή.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τοξότη, η μέρα ενισχύει τις ανασφάλειες και τους φόβους δημιουργώντας προβλήματα στην προσωπική σου ζωή. Το απόγευμα, επιδιώκεις να κοινωνικοποιηθείς για να ξεφύγεις από τις δυσκολίες που μπορεί να υπάρχουν.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Η διάθεση να κρατήσεις ισορροπίες στις συνεργασίες θα σε βοηθήσει να δεις ξεκάθαρα τι είναι αυτό που ικανοποιεί τους άλλους και μπορεί να προσδώσει σημαντικά οφέλη σε επαγγελματικό επίπεδο. Είναι απαραίτητο βέβαια να ικανοποιήσεις και τις δικές σου ανάγκες διαφορετικά η υποχωρητικότητα που θα δείξεις δεν θα είναι ωφέλιμη για εσένα.

Είναι σημαντικό να δώσεις την ευκαιρία στο ταίρι σου να εκφράσει αυτά που νιώθει και να μην μπεις σε διαδικασία έντονη καχυποψία μπορεί να προκαλέσει σπουδαίες εντάσεις. Αν είσαι αδέσμευτος/η πολλοί θα είναι αυτοί που θα δείξουν ενδιαφέρον για εσένα, είναι απαραίτητο να αφεθείς και να αφήσεις τους φόβους σου στο περιθώριο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αιγόκερε, το απόγευμα σε βοηθά να κατασταλάξεις σε οικονομικές συμφωνίες που μπορεί να σε αγχώνουν το τελευταίο χρονικό διάστημα. Νιώθεις ότι θέλεις να απομακρυνθείς από όλους και να κλειστείς στις σκέψεις και στις ανησυχίες σου.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Οικονομικά ζητήματα σε σχέση με τρίτους και επιχειρηματικές κινήσεις έρχονται στο προσκήνιο καθώς δεν θα διστάσεις να πάρεις πρωτοβουλίες που μπορούν να αποδώσουν σημαντικά οφέλη για εσένα. Μεθοδικότητα και ένστικτο θα δώσουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Προσπάθησε να αφήσεις στο περιθώριο ανασφάλειες και καχυποψία που μπορεί να δημιουργήσουν σημαντικά προβλήματα στη σχέση σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η δεν είναι εύκολο να βρεθείς σε νέο πρόσωπο που θέλει να μπει στη ζωή σου καθώς αμφιβολίες και προσωπικοί φόβοι μπαίνουν εμπόδιο στην οποία εξέλιξη.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υδροχόε, η μέρα σου δίνει την ευκαιρία να έρθεις πιο κοντά από ποτέ τους στόχους σου καθώς παίρνεις πρωτοβουλίες σε όλα τα επίπεδα. Αργότερα το απόγευμα επιδιώκεις να κλειστείς στον εαυτό σου καθώς αναμνήσεις έρχονται στο μυαλό και σε ταλαιπωρούν.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Πολλοί θα είναι αυτοί που θα σταθούν αρωγοί σε κάθε σου προσπάθεια σε ότι αφορά την καριέρα σου καθώς δείχνεις να είσαι αποφασισμένος για σημαντικές κινήσεις που θα αποδώσουν πολλά. Η έντονη δράση σου θα εντυπωσιάσει και θα βοηθήσει να πείσεις για τα κίνητρα σου.

Στιγμές για δύο μακριά από όλους και όλα θα σε ικανοποιήσουν απόλυτα καθώς θέλεις να έρθεις πιο κοντά από ποτέ με το πρόσωπο που έχεις στο πλευρό σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η πρόσωπα από το παρελθόν έρχονται για να τονίσουν την ανάγκη να κλείσεις υποθέσεις που μπορεί ακόμα να σε ταλαιπωρούν.

ΙΧΘΥΣ

Ιχθύ, το πρωί είναι πιθανό να φέρει μία νέα κεραυνοβόλα γνωριμία στη ζωή σου που θα σε εντυπωσιάσουν. Ασχολείσαι με την καθημερινότητα και τη δουλειά καθώς οι υποχρεώσεις είναι πολλές.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Η καθημερινότητα είναι απαιτητική καθώς το πρόγραμμά σου είναι φορτωμένο με πολλές υποχρεώσεις και αγγαρείες. Γεγονός είναι όμως ότι παρ’ όλο το άγχος μπορείς να αντιμετωπίσεις ότι προκύπτει με ευχαριστεί και αισιόδοξη διάθεση που σε βοηθά να ξεπεράσεις τις όποιες δυσκολίες.

Αξιοποίησε πιθανές ξαφνικές προσκλήσεις που θα λειτουργήσουν ανανεωτικά για τη σχέση σου καθώς διασκέδαση και πάθος θα εκτοξεύσουν τα συναισθήματα στα ύψη. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέα γνωριμία έρχεται κεραυνοβόλα για να τονίσει την ανάγκη να βιώσεις μοναδικές στιγμές πάθους σε προσωπικό επίπεδο.

Πηγή: ethnos.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΣΑΝ ΨΕΜΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 22 (VIDEO)

Δείτε το νέο επεισόδιο της καθημερινής σειράς του OPEN ΣΑΝ ΨΕΜΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 22 Ο Γιώτης ετοιμάζεται να πει το μυστικό του στα παιδιά του, όμως κάποιος τον...