Τρίτη, 21 Μαΐου, 2024

ΣΥΡΙΖΑ: Ο Πολάκης και οι άλλοι – Ποια στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ κινδυνεύουν να μείνουν εκτός Βουλής

Πολλά είναι τα πρωτοκλασάτα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ που βλέπουν τις δυνάμεις του κόμματος να υποχωρούν και φοβούνται ότι δεν θα έχουν θέση στη νέα Βουλή.
Ας ξεκινήσουμε από το Επικρατείας, όπου ο ΣΥΡΙΖΑ με την είσοδο έκτου κόμματος θα χάσει απευθείας την τέταρτη έδρα που έχει η Πόπη Τσαπανίδου, για να την καταλάβει ο επικεφαλής Επικρατείας της Πλεύσης Ελευθερίας, Αλέξανδρος Καζαμίας.

Ο Παύλος Πολάκης στα Χανιά κινδυνεύει να μείνει εκτός Βουλής, καθώς η Ν.Δ. μπορεί να κερδίσει δύο επιπλέον έδρες σε βάρος του ΣΥΡΙΖΑ και του ΚΚΕ. Εκτός Κοινοβουλίου κινδυνεύουν να μείνουν επίσης ο Γιάννης Δραγασάκης στον Δυτικό Τομέα, ο ξάδελφος Γιώργος Τσίπρας στη Δυτική Αττική και ο Γιάννης Ραγκούσης στη Β’ Πειραιώς, όπου μάλιστα μπορεί στα έδρανα του νέου Κοινοβουλίου μπορεί να βρίσκεται η σύζυγός του κι ο ίδιος να είναι εκτός.

Στη Θεσσαλονίκη, μπορεί να χάσουν την έδρα τους ο Γιάννης Αμανατίδης στην Α’ Περιφέρεια και η δημοσιογράφος Δώρα Αυγέρη στη Β’. Επίσης, επίφοβη είναι η θέση του Αγγελου Τόλκα στην Ημαθία, της Σουλτάνας Ελευθεριάδου στην Καβάλα και του Γιάννη Στέφου στα Γιάννενα.

Πηγή: eleftherostypos.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ