Πέμπτη, 9 Μαΐου, 2024

Συνελήφθη ξανά ο 63χρονος παιδόφιλος της Ομόνοιας – Βρέθηκαν ναρκωτικά χάπια στο σπίτι του

Ναρκωτικά χάπια βρέθηκαν στο σπίτι του 63χρονου κατηγορούμενου για παιδοφιλία με αποτέλεσμα να συλληφθεί ξανά.

Ακόμα δεν είναι ξεκάθαρο τι ακριβώς χάπια είναι αυτά που βρέθηκαν στην κατοχή, ωστόσο οι πληροφορίες αναφέρουν ότι εντός της ημέρας αναμένεται να μεταφερθεί στα δικαστήρια Κορίνθου, καθώς το σπίτι του είναι στο Κιάτο.

Σημειώνεται ότι είχε συλληφθεί την Κυριακή στην Ομόνοια, καθώς είχε κλείσει ερωτικό ραντεβού με 14χρονη, ενώ νωρίτερα της είχε στείλει χυδαία μηνύματα.

Νεότερες πληροφορίες ανέφεραν πως φαίνεται ότι ο άνδρας είναι γνώριμος των Αρχών από υπόθεση που χρονολογείται στα τέλη της δεκαετίας του 1990 για την οποία είχε καταδικαστεί για βιασμό.

Όπως προέκυψε από την έρευνα της αστυνομίας, ο άνδρας αυτός είχε συλληφθεί το 1998 για τον βιασμό μπέιμπι σίτερ. Ο κατηγορούμενος έβαζε αγγελίες σε εφημερίδες πως δήθεν αναζητούσε μπέιμπι σίτερ και όταν οι γυναίκες πήγαιναν σπίτι του στην περιοχή των Πετραλώνων, εκείνος έκανε σεξουαλική επίθεση. Δικάστηκε και καταδικάστηκε για τις πράξεις του.

Την ίδια στιγμή, υπάρχουν αναφορές πως συνδέεται και με την υπόθεση της 12χρονης από τον Κολωνό, τις οποίες ερευνά η αστυνομία καθώς και πως πετούσε χαρτάκια με το τηλέφωνο του και άσεμνες εικόνες σε σχολείο.

«Έτσι παγίδευσα στον παιδόφιλο»

Ο κύριος Γιάννης, ο πατέρας του παιδιού που ήθελε να αποπλανήσει ο 63χρονος περιέγραψε στο Mega τα γεγονότα και πώς τον παγίδευσε.

«Είχε στείλει μήνυμα σε άλλο κοριτσάκι, σε μία φίλη της κόρης μου και μετά στην κόρη μου. Δεν ξέρουμε πού βρήκε τον αριθμό των κινητών των κοριτσιών. Τα κορίτσια στην αρχή νόμιζαν ότι είναι από κάποιο συμμαθητή και τους κάνουν πλάκα.

Αρχικά η κόρη μου μίλησε στη μαμά της και μετά όταν πήγα σπίτι με κοιτάει στα μάτια το κορίτσι μου κι δακρύζει. Ντρεπόταν να μου δείξει το κινητό, είναι ένα πράγμα που στα 14 της δεν το έχει ξαναδεί», αναφέρει.

Στη συνέχεια η μητέρα του κοριτσιού υποδύθηκε την ανήλικη και συνέχισε την επικοινωνία με τον παιδόφιλο. Ο πατέρας της ανήλικης ανέφερε ότι ο δράστης ήξερε ότι επικοινωνούσε και έστελνε τα μηνύματα με το χυδαίο περιεχόμενο σε παιδιά.

Ερωτώμενος ο πατέρας της ανήλικης το ραντεβού πώς κανονίστηκε απάντησε: «Το ραντεβού το έκλεισε η γυναίκα μου με το παιδί, που είχαν συμβουλευτεί πιο πριν την αστυνομία για αυτό. Εγώ βρέθηκα στο σημείο λίγο πιο πριν. Όταν τον έπιασα είπε αυτό που λένε όλοι, ότι δεν ήξερε ότι είναι ανήλικη».

Μάλιστα, ο ίδιος ισχυρίστηκε όταν τον ακινητοποίησε του είπε πως αυτό το έχει κάνει πολλές φορές και μάλιστα έναντι αμοιβής σε βάρος ανηλίκων κοριτσιών, δηλαδή να προσελκύει παιδιά με σκοπό να τα βιάσει.

Πηγή: ethnos.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ