Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024

Survivor All Star trailer 13/6: Καταρρέει και βάζει τα κλάματα η Μαριαλένα – «Όταν το χιούμορ ξεπερνάει τα όρια»

Survivor All Star trailer 12/6: Συναρπαστικό θα είναι το νέο επεισόδιο τoυ Survivor All Star, που αναμένεται να εκτοξεύσει την τηλεθέαση για το ριάλιτι επιβίωσης.

Το κανάλι του ΣΚΑΪ ρίχνει το πιο δυνατό του χαρτί για την prime time ζώνη και ευελπιστεί να κάνει την μεγάλη ανατροπή και να αλλάξει τα δεδομένα που έχει διαμορφώσει η μυθοπλασία.

Survivor All Star trailer 13/6: Καταρρέει και βάζει τα κλάματα η Μαριαλένα – «Όταν το χιούμορ ξεπερνάει τα όρια»
Η αλήθεια είναι πως αν κάποιος μας έλεγε πως πέντε μήνες μετά την έναρξη του παιχνιδιού και λίγο πριν αυτό γίνει ατομικό, οι παίκτες θα τσακώνονται ακόμα για τις ψήφους, θα τον λέγαμε υπερβολικό.

Παρόλα αυτά, το χάσμα ανάμεσα στην Μαριαλένα και τον Βασάλο φαίνεται πως είναι αγεφύρωτο, καθώς ακόμα και τώρα που δεν τον ψήφισε για αποχώρηση, επιλέγοντας τη Μελίνα, βρίσκεται στο στόχαστρο από τον συμπαίκτη της, καθώς τον μπερδεύει η στάση της.

Έτσι, οι… μπηχτές συνεχίζονται ανάμεσα στους δύο παίκτες σε συζήτησή τους στην καλύβα, με τον Βασάλο να της λέει πως δεν «σταυρώσει» νίκη.

«Όταν το χιούμορ ξεπερνάει τα όρια και αντί να γελάσουν όλοι κάνει τους άλλους χάλια, για μένα δεν είναι χιούμορ, είναι κακία. Είναι μια εβδομάδα που τον έχω ψηφίσει και έχει γίνει άλλος άνθρωπος», αναφέρει χαρακτηριστικά η Μαριαλένα.

Μάλιστα, η ίδια ξεσπά σε κλάματα κατηγορώντας τον Κωνσταντίνο και λέγοντας ότι της κάνει κακό!

«Εγώ λέω την αλήθεια, κάποιους ενοχλεί. Τι έγινε έπεσε το σύμπαν; Να μου φτιάξουν μια λίστα τι πρέπει να λέω και τι δεν πρέπει να λέω», τονίζει από την πλευρά του ο Βασάλος.

Κατά τα άλλα, Κόκκινοι και Μπλε δίνουν τα πάντα στο στίβο μάχης με έπαθλο την τρίτη και τελευταία ασυλία της εβδομάδας.

Δείτε το Survivor All Star trailer 13/6:

Πηγή: sportime.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ