Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024

Κολωνός: Συνελήφθη ένα ακόμη άτομο για την υπόθεση της 12χρονης

Χειροπέδες σε ένα ακόμη άτομο για την υπόθεση μαστροπείας στον Κολωνό πέρασαν αστυνομικοί από την Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.

Συγκεκριμένα μετά από σχετικό ένταλμα, συνελήφθη σήμερα Παρασκευή 2 Ιουνίου 2023, αλλοδαπός, κατηγορούμενος για γενετήσια πράξη με ανήλικη έναντι αμοιβής, της οποίας η παθούσα συμπλήρωσε τα δώδεκα έτη όχι όμως και τα δέκα πέντε έτη, κατ’ εξακολούθηση.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή.

Υπενθυμίζεται ότι το 12χρονο κορίτσι πριν από λίγες μέρες αναγνώρισε από φωτογραφίες ακόμα οκτώ βιαστές και εις βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία.

Χθες, Πέμπτη 1η Ιουνίου η ΕΛΑΣ προέβη σε επτά ακόμη συλλήψεις για την υπόθεση βιασμού και μαστροπείας της 12χρονης στον Κολωνό.

Ανάμεσα στους συλληφθέντες για την 12χρονη είναι δύο Έλληνες, πατέρας και γιος, 48 και 20 χρόνων. Ένας Αλβανός 47 χρόνων που κατείχε και πορνογραφικό υλικό. Οι άλλοι τέσσερις με ηλικίες από το 1971 μέχρι το 2003, είναι υπήκοοι Πακιστάν και Μπαγκλαντές.

Μετά και τη σημερινή σύλληψη ο συνολικός αριθμός των συλλήψεων για την υπόθεση, ανέρχεται στα 24 άτομα.

Πηγή: newpost.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

MAESTRO Β ΚΥΚΛΟΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 1 (VIDEO)

Δείτε το πρώτο επεισόδιο του β΄ κύκλου της τηλεοπτικής σειράς MAESTRO που βλέπουμε στο MEGA. ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 1 Η δολοφονία του Χαράλαμπου έχει αναστατώσει όλο το νησί και...