Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024

Survivor Spoiler 3/5: Αυτή η ομάδα κερδίζει την 3η ασυλία! Αυτοί οι δύο νέοι υποψήφιοι προς αποχώρηση!

Survivor spoiler 3/5: Άκρως ενδιαφέρον αναμένεται να είναι το σημερινό επεισόδιο (21:00) του Survivor All Star, με μια ακόμη μάχη ασυλίας να έρχεται στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ.

Το χθεσινό (2/5) επεισόδιο του Survivor, σάρωσε στην τηλεθέαση της prime time και όχι άδικα καθώς οι δύο ομάδες κοντραρίστηκαν με φόντο την 2η ασυλία της εβδομάδας, την οποία και κατέκτησαν οι κόκκινοι.

Ποια ομάδα θα συνεχίσει με νίκη στο Survivor; Ποια ομάδα θα κάνει το 2-1 στο επεισόδιο της Τετάρτης;

Θα είναι ξανά οι κόκκινοι; Διότι, μία νίκη φέρνει πάντα νέα ψυχολογία και δεδομένα. Θα είναι οι μπλε που έχουν καλύτερη αγωνιστικά ομάδα;

Survivor spoiler 3/5: Αυτή η ομάδα κερδίζει την 3η ασυλία!

Οι κόντρες στον στίβο μάχης συνεχίζονται για Κόκκινους και Μπλε, που έχουν δώσει ήδη τρεις παίκτες υποψήφιους προς αποχώρηση, με τους Στέλιο Χανταμπάκη, Σπύρο Μαρτίκα και Νικόλα Αγόρου να περιμένουν σήμερα.. παρέα!

Κόκκινοι και Μπλε έχουν βαλθεί να προσφέρουν μόνο ανταγωνιστικά αγωνίσματα από εδώ και πέρα κάτι που φάνηκε και χθες, με το έως τώρα συνολικό σκορ για τις ασυλίες (μετά τις αλλαγές στις ομάδες) να βρίσκεται στο 7-6 υπέρ των κόκκινων.

Σήμερα αυτό όμως θα αλλάξει, καθώς σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, οι Μπλε θα είναι αυτοί που θα κάνουν την ανατροπή και θα πανηγυρίσουν ακόμη μια νίκη, αυτή τη φορά για την 3η ασυλία της εβδομάδας!

Αντίθετα, οι κόκκινοι θα οδηγηθούν σε ακόμη ένα δύσκολο συμβούλιο του νησιού, όπου και θα κληθούν να υποδείξουν τον επόμενο υποψήφιο προς αποχώρηση.

Survivor spoiler αποχώρηση 3/5: Αυτοί είναι οι δύο νέοι υποψήφιοι προς αποχώρηση!

Πιο συγκεκριμένα, οι Κόκκινοι θα γνωρίσουν για δεύτερη φορά την ήττα σε αγώνισμα ασυλίας για την τρέχουσα εβδομάδα κάτι που πρακτικά σημαίνει πως θα πρέπει να υποδείξουν δύο υποψήφιους προς αποχώρηση και όχι έναν.

Έτσι, το βραδινό συμβούλιο του νησιού αναμένεται να φέρει τα πάνω κάτω, καθώς όπως ήδη γνωρίζετε, στην κόκκινη ομάδα υπάρχει η ασυλία των γυναικών, κάτι που σημαίνει πως η Μελίνα Μεταξά και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη δεν μπορούν να ψηφιστούν.

Την ίδια στιγμή, τον Σάκη Κατσούλη δεν θα μπορούσαν να τον ψηφίσουν ενώ και ο Κωνσταντίνος Βασάλος είναι ένας κομβικός παίκτης που φέρνει συνεχώς νίκες για την ομάδα.

Με αυτόν τον τρόπο και με τα κουκιά να είναι μετρημένα για την κόκκινη ομάδα, Γιώργος Κόρομι και Τάκης Καραγκούνιας αναμένεται να είναι υποψήφιοι προς αποχώρηση και θα οδηγηθούν στον τάκο, εκεί όπου ήδη βρίσκονται οι Στέλιος Χανταμπάκης, Νικόλας Αγόρου και Σπύρος Μαρτίκας.

Πηγή: sportime.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΣΑΣΜΟΣ – Spoiler: Αυτό θα είναι το μέλλον του Μύρου

Λίγος καιρός έμεινε πριν ο ΣΑΣΜΟΣ ρίξει οριστικά αυλαία μετά από τρία χρόνια στην ελληνική τηλεόραση στα οποία σάρωσε τα πάντα. Η σειρά του ALPHA...