Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024

Ο Μπογδάνος ανταποκρίνεται στο κάλεσμα Βελόπουλου και τσακώνεται πάλι με τη Λατινοπούλου

Μετά τις περιπέτειες με την Εθνική Δημιουργία των Τζήμερου-Κρανιδιώτη, την κόντρα με την Λατινοπούλου, και τον αποκλεισμό του από τον Άρειο Πάγο, ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος φαίνεται πως κλείνει το μάτι προς την Ελληνική Λύση του Κυριάκου Βελόπουλου.

Μία μέρα μετά την πρόσκληση Βελόπουλου για “πανστρατιά των πατριωτικών κομμάτων”, ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος χαρακτηρίζει την συγκεκριμένη κίνηση “προς την σωστή κατεύθυνση”, καθώς πρέπει στην επόμενη Βουλή, όπως λέει, να υπάρχει ισχυρή και αρραγής εθνική αντιπολίτευση.

Το κάλεσμα Βελόπουλου

“Το κάλεσμα της Ελληνικής Λύσης για Πατριωτική Πανστρατιά απευθύνεται σε κάθε Έλληνα πατριώτη ο οποίος θέλει να ενταχθεί στη μοναδική πολιτική δύναμη που απέδειξε με έμπρακτες θυσίες ότι υπηρετεί την πατρίδα και όχι την θεσιθηρία, το βόλεμα, τον διαμοιρασμό των ιματίων του ελληνικού λαού με υπόγειες συμφωνίες και συνεννοήσεις”, επισημαίνεται σε ανακοίνωση του κόμματος.

“Ο Κυριάκος Βελόπουλος σε όλη την πολιτική του πορεία έχει αποδείξει ότι υπηρετεί Αξίες και όχι αξιώματα. Γι’ αυτό και ανοίγουμε την αγκαλιά μας σε όσους θεωρούν τον αγώνα για την πατρίδα, ως ύψιστη αξία και έχουν ως σημαία την γαλανόλευκη. Φαιοκόκκινες παντιέρες και “φίρμες” δεν χωρούν στον αγώνα για την δική μας Ελλάδα.

Όσοι λοιπόν επιθυμούν αξιώματα, οφίτσια και “κονδύλια”, θα βρουν για άλλη μία φορά κλειστές τις πόρτες της Ελληνικής Λύσης”.

Η κόντρα με την Λατινοπούπουλου

Πέρα από τον Μπογδάνο, και η Αφροδίτη Λατινοπούλου κόπηκε από τον Άρειο Πάγο, έπειτα από ένσταση που κατέθεσε ο πρώην βουλευτής της ΝΔ.

Η ίδια αντέδρασε μέσω Instagram, χαρακτηρίζοντας τον Μπογδάνο “κυβερνητικό λαγό” και “γυρολόγο”, ενώ έκανε μάλιστα λόγο και για κυβερνητικές μεθοδεύσεις.

“Αλήθεια ποιους νομίζετε πως δουλεύετε με όλα αυτά κόβοντας το ένα μετά το άλλο μόνο τα δεξιά κόμματα” αναφέρει μεταξύ άλλων και προτείνει να κοπούν τελικά όλα τα κόμματα για να πάρει ο Μητσοτάκης 200%!

“Είστε που είστε καθεστώς μην κάνετε μισές δουλειές”, λέει καταλήγοντας και δίνει ραντεβού με τους υποστηρικτές της στις επαναληπτικές εκλογές.

“Λυπηρές όσο και εμπαθείς οι δηλώσεις Λατινοπούλου. Δυστυχώς, κανένα φίλτρο δεν κρύβει την ανεπάρκεια μιας αποφοίτου νομικής, που δεν κατανοεί ότι το να κατεβάσει κόμμα με ΑΚΡΙΒΩΣ ΙΔΙΟ όνομα και λογότυπο με άλλο προγενέστερο, δεν είναι μόνο ανήθικο, αλλά και νομικά ανεπίτρεπτο”, απάντησε ο Κ. Μπογδάνος.

Να υπενθυμίσουμε πως μια ημέρα μετά την απόφαση του Αρείου Πάγου να “κόψει” από τις εκλογές το κόμμα Εμφιετζόγλου-Μπογδάνου, το ίδιο έκανε έκανε το Ανώτατο Δικαστήριο και για την “Πατρίδα” της Αφροδίτης Λατινοπούλου, θέτοντας το κόμμα εκτός εκλογικής μάχης.

Η απόφαση της Ολομέλειας του Α1 Πολιτικού Τμήματος του Αρείου Πάγου ήταν ομόφωνη, με την πρόεδρο του κόμματος να δίνει “ραντεβού” με τους ψηφοφόρους της στις κάλπες του Ιουλίου.

Πηγή: thetoc.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ