Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024

ΧΑΙΡΕΤΑ ΜΟΥ ΤΟΝ ΠΛΑΤΑΝΟ: Τι θα κάνει η Καλλιόπη που έχει απογοητευτεί από τους άντρες;

Τι θα δούμε στο σημερινό νέο επεισόδιο του γ κύκλου της αγαπημένης κωμικής σειράς ΧΑΙΡΕΤΑ ΜΟΥ ΤΟΝ ΠΛΑΤΑΝΟ στην ΕΡΤ

Η Μυρτώ έχει πάρει τα μυαλά της Κατερίνας και του Παναγή, μόνο που φαίνεται να δείχνει μεγαλύτερη συμπάθεια στον μπαμπά της, κάτι που ταράζει πολύ την Κατερίνα, που δυσκολεύεται να προσαρμοστεί στο νέο της ρόλο. Η Πέπη προσπαθεί να βρει τρόπο να βάλει το Βάρσο να αλλάξει ξανά τη διαθήκη του, αλλά πέφτει σε τοίχο.

Την ίδια ώρα, η Χρύσα είναι ανένδοτη με το θέμα της βάφτισης και οι δύο πατεράδες αναγκάζονται να καταλήξουν σε… συμβιβασμό. Ανένδοτη είναι και η Μαριλού όμως, που παίρνει μια απόφαση που θα ταράξει πολύ τον Τζώρτζη, αν τη μάθει.

Η Αγγέλα με την Τούλα, προσπαθούν να βοηθήσουν τη Μάρμω, να τα βρει με το Βάρσο, αλλά τελικά τα κάνουν χειρότερα. Τι θα κάνει η Καλλιόπη που έχει απογοητευτεί από τους άντρες; Ποιος θα κρατήσει το πολύτιμο φαμπερζέ, η Μάρμω ή ο Βάρσος;

Τι Είδαμε στο τελευταίο επεισόδιο

Η μεγάλη μέρα για τον Παναγή και την Κατερίνα έχει φτάσει, κι ενώ το ζευγάρι μας αναχωρεί για την Αθήνα, για να κάνει το όνειρο του επιτέλους πραγματικότητα, ο Θοδωρής με τον Τζώρτζη αναλαμβάνουν να προετοιμάσουν την υποδοχή της μπέμπας.

Ο παπάς και η Βαλέρια τσακώνονται για μια ακόμα φορά, και τα πράματα μεταξύ τους φαίνεται να πηγαίνουν από το κακό στο χειρότερο. Ο Βάρσος υπογράφει τη νέα του διαθήκη, μπροστά στα έκπληκτα μάτια της Πέπης που προσπαθεί να φανεί ψύχραιμη, χωρίς επιτυχία.

Κι ενώ όλοι γιορτάζουν την άφιξη της μικρής Μυρτώς, η Βαλέρια αποφασίζει να κάνει ένα τεστ εγκυμοσύνης και εύχεται ο Θεός να ακούσει τις δικές της προσευχές, και όχι αυτές του παπά Νώντα…!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ