Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024

ΧΑΙΡΕΤΑ ΜΟΥ ΤΟΝ ΠΛΑΤΑΝΟ: Θα δεχτεί η ξεπεσμένη μαφιόζα να βοηθήσει την απελπισμένη αεροσυνοδό και με τι… αντάλλαγμα;

Τι θα δούμε στο σημερινό νέο επεισόδιο του γ κύκλου της αγαπημένης κωμικής σειράς ΧΑΙΡΕΤΑ ΜΟΥ ΤΟΝ ΠΛΑΤΑΝΟ στην ΕΡΤ

Η Βαλέρια εκβιάζει την Πέπη κι εκείνη αναγκάζεται να ομολογήσει τους πραγματικούς λόγους που την κρατάνε στον Πλάτανο. Ο Τζώρτζης και ο Κανέλος καυγαδίζουν για το αν θα βαφτιστεί ή όχι το παιδί τους, ενώ ο Θύμιος και ο Χαραλάμπης φαίνεται να συμφωνούν όλο και περισσότερο…. σε όλα.

Την ίδια ώρα, η Αγγέλα πιάνει τον Πετράν στα πράσα να την κερατώνει και γίνεται έξαλλη, ενώ έξαλλη είναι και η Μάρμω με όλα όσα της έχει σούρει ο ψυχάκιας. Η Τούλα πάλι, έχει σχέδιο και είναι αποφασισμένη να μάθει αλήθειες. Θα καταφέρει ο Βάρσος να πείσει τους γιατρούς πως είναι… λογικός, ή θα απογοητευτεί για μια ακόμα φορά; Θα δεχτεί η ξεπεσμένη μαφιόζα να βοηθήσει την απελπισμένη αεροσυνοδό και με τι… αντάλλαγμα;

Τι Είδαμε στο τελευταίο επεισόδιο

Οι δυο γαμπροί περιμένουν με αγωνία το πολυπόθητο «ναι», για να γίνουν οι γάμοι, οι νύφες όμως είναι η μία πιο αναποφάσιστη από την άλλη και τους ψήνουν το ψάρι στα χείλη. Αγωνία έχει και ο Πετράν, που έχει αναλάβει να πείσει το Βάρσο να πάνε μαζί στην Αθήνα, αλλά υπολογίζει χωρίς τον… Τζώρτζη, που επιμένει να φιλοξενήσει τον παππού του, στον Πλάτανο.

Την ίδια ώρα, η Καλλιόπη έχει αποφασίσει πως είναι κατά του γάμου και το διαλαλεί όπου σταθεί κι όπου βρεθεί. Η μαφιόζα μας πάλι, αποφασίζει να συστηθεί στην Πέπη και να της προσφέρει τις… υπηρεσίες της, ενώ ο Βάρσος είναι αποφασισμένος να πάρει ιατρική γνωμάτευση πως έχει σώας τας φρένας, για να μπορέσει να αλλάξει τη διαθήκη του το συντομότερο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ