Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024

ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΠΟΤΑΜΙ: Ο μικρός Μιλτιάδης πεθαίνει και η Ιφιγένεια ζει τον μεγαλύτερο εφιάλτη της

Συγκλονίζουν οι εξελίξεις στο συνέχεια της σειράς ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΠΟΤΑΜΙ που θα δούμε σήμερα Σάββατο στο OPEN στις 22.00

Στον Λαγκαδά ο Γκίκας έχει μια νέα πρόταση για τους πρόσφυγες: να πάνε εργάτες στα κτήματα τα δικά του, που στην πραγματικότητα είναι δικά τους και τα έχει καταπατήσει. Εντωμεταξύ, ο Λουκάς προειδοποιεί την Ανθή ότι ο Σίμος τη θέλει πίσω. Εκείνη απελπίζεται και νιώθει ότι όλοι ξέρουν για το «παρελθόν» της.

Μετά τη συνάντηση με τον Λουκά, η Ανθή φεύγει στο δάσος και όλοι την ψάχνουν φοβούμενοι το χειρότερο. Στον Λαγκαδά η Αγγελική, με τη βοήθεια του Κοσμά, ξεσκεπάζει τον Γκίκα και οι πρόσφυγες καταφέρνουν να αποκτήσουν επιτέλους τα κτήματά τους.

Την ίδια ώρα στο Παρίσι η Ιφιγένεια θα ζήσει τον χειρότερο εφιάλτη της. Το παιδί της, ο μικρός Μιλτιάδης, σκοτώνεται στη βόλτα στο πάρκο, όταν το χτυπάει μια άμαξα…

Τι Είδαμε στο προηγούμενο επεισόδιο

Ιφιγένεια και Νικολαΐδης με συγκίνηση επισκέπτονται το σπίτι τους στην Κωνσταντινούπολη. Στην Τραπεζούντα η Μπαχάρ συναντιέται με τον Λάζο και τον οδηγεί στη Μάρθα. Ο Δημοσθένης ενημερώνει για όσα είδε σχετικά με τα όπλα που πήρε ο Κεμάλ από τους μπολσεβίκους. Ενώ χωρίζουν με την Ιφιγένεια, εκείνη του ζητάει να πάει μαζί της στο Παρίσι και για πρώτη φορά είναι εκείνος, που αρνείται.




Η Ιφιγένεια ξαναβρίσκεται με τον μικρό Μιλτιάδη και δηλώνει ότι σκοπεύει να τον πάρει μαζί της στη Θεσσαλονίκη, γεγονός που προκαλεί την αντίδραση της Ελένης και του Ζαχάρωφ. Στην Τραπεζούντα εμφανίζεται ο Οσμάν, που ψάχνει για τους Έλληνες.

Οι άνδρες του αρχίζουν να καταδιώκουν τον Λάζο με τη Μπαχάρ κι εκείνος παραδίνεται για να τη σώσει. Όταν το μαθαίνει η Μάρθα προσπαθεί να τον ελευθερώσει και σκοτώνεται…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ