Τρίτη, 21 Μαΐου, 2024

Αισθηματικές Αστρολογικές Προβλέψεις Απριλίου 2023

Οι αισθηματικές αστρολογικές προβλέψεις Απριλίου 2023 για το ζώδιό σου! Μάθε τι θα συμβεί στην αισθηματική σου ζωή τον Απρίλιο ανάλογα με τις αστρολογικές όψεις, από την Αστρολόγο Φούλα Γρηγοροπούλου.

Αισθηματικές αστρολογικές προβλέψεις Απριλίου 2023

ΚΡΙΟΣ

Κριέ μου ο Απρίλιος είναι ο μήνας σου καθώς στις 11/4 θα πραγματοποιηθεί η σύνοδος του Ήλιου με το Δία στην 21η μοίρα του ζωδίου σου, μία πολύ ευνοϊκή όψη για προσωπικές εξελίξεις, σχέσεις, γνωριμίες και αισθηματικά θέματα σε γενικότερο πλαίσιο, ιδιαίτερα αν έχεις γεννηθεί στο τέλος του δεύτερου και στις αρχές του τρίτου δεκαημέρου του ζωδίου σου.

Η αισιοδοξία, η εξωστρέφεια, η καλή διάθεση αλλά και η βοήθεια της τύχης θα αποτελέσουν χαρακτηριστικά των ημερών μέχρι και τα μέσα του Απριλίου. Βέβαια ενδεχομένως να υπάρξει και μία ανυπομονησία ή πλεονάζων ενθουσιασμός για κάποια ζητήματα, εκεί θα χρειαστεί να κρατήσεις λίγο τις ισορροπίες ώστε να μην επενδύσεις σε πρόσωπα και καταστάσεις που δεν θα ανταποκριθούν στις προσδοκίες σου.

Η Αφροδίτη από τις 11/4 θα περάσει στο φιλικό ζώδιο των Διδύμων ενισχύοντας την επικοινωνιακή σου διάθεση, κάτι που με τη σειρά του θα αυξήσει τις προσκλήσεις για εξόδους από φίλους, γνωστούς και πρόσωπα του κοινωνικού σου περιβάλλοντος. Αν είσαι ελεύθερος η θέση της Αφροδίτης καταδεικνύει πώς ενδεχομένως να υπάρξει μία γνωριμία μέσω των ανθρώπων που βρίσκονται στο στενό σου περίγυρο. Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση αυτός ο μήνας θα βοηθήσει να ενισχύσεις αυτή τη σχέση «χτίζοντας» ακόμα πιο γερές βάσεις, καθώς η συναισθηματική ασφάλεια θα έρθει σε προτεραιότητα.

Σε περίπτωση που μένεις μαζί με το σύντροφό σου δώσε προσοχή σε ζητήματα του σπιτιού -ιδιαίτερα αν έχεις γεννηθεί κατά το πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου σου- καθώς αυτά μπορεί να δημιουργήσουν μία αναστάτωση μεταξύ σας. Η ανάδρομη πορεία του Ερμή στο ζώδιο του Ταύρου από τις 21/4 θα επηρεάσει την επικοινωνία, δημιουργώντας κάποιες αναβολές ή καθυστερήσεις σε πράγματα που θέλετε να κάνετε, προσπάθησε να δείξεις ευελιξία και να μην τις αφήσεις να δημιουργήσουν εκνευρισμό.

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύρε μου αυτός ο μήνας θα παίξει πολύ σημαντικό ρόλο στις εξελίξεις της προσωπικής σου ζωής καθώς η Αφροδίτη στο ζώδιό σου έως και τις 10/4 καταδεικνύει πως έχεις ήδη επικεντρωθεί σε ζητήματα που αφορούν τον τομέα των σχέσεων. Αν είσαι ελεύθερος κατά τις πρώτες ημέρες του Απριλίου είναι πολύ πιθανό να προκύψει μία νέα γνωριμία ή με κάποιο σχεδόν «μαγικό» και απρόσμενο τρόπο να έρθεις κοντά με ένα πρόσωπο που γνωρίζεις ήδη.

Από τις 11/4 η Αφροδίτη θα βρίσκεται στο ζώδιο των Διδύμων και από τη νέα της θέση θα αρχίσει σταδιακά να δημιουργεί περισσότερη εσωστρέφεια σε προσωπικά ζητήματα. Στα μέσα του μήνα ενδεχομένως να υπάρξουν κάποιες καταστάσεις ή κάποιες συζητήσεις οι οποίες θα σε δυσκολέψουν σε συναισθηματικό επίπεδο, καθώς το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Κρόνο στους Ιχθύς δεν θα βοηθήσει να εκφραστούν τα συναισθήματα, κάτι που μπορεί να δημιουργήσει συναισθηματική απόσταση σε σχέσεις και γνωριμίες.

Από τις 15/4 και μετά θα ξεκινήσει ένα εντελώς διαφορετικό διάστημα που θα αρχίσει να δείχνει καλύτερα πώς εξελίσσεται είτε μία σχέση είτε μία γνωριμία η οποία σε ενδιαφέρει. Στις 21/4 ο Ερμής θα ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία του στο δικό σου ζώδιο και θα επαναφέρει αναμνήσεις και μνήμες από το παρελθόν.

Ένα ειδύλλιο όπου έχεις αφήσει πίσω σου είναι πιθανό να βρεθεί ξανά μπροστά σου και αν είσαι εσύ αυτός που θέλει μία δεύτερη ευκαιρία σε μία σχέση, με την αναδρομή του Ερμή αυτό μπορεί να γίνει πραγματικότητα. Τις τελευταίες ημέρες του μήνα ενδεχομένως να προκύψουν ζητήματα τα οποία θα εμπλέξουν το παρελθόν στο παρόν καθώς θα επανεμφανιστούν πρόσωπα και καταστάσεις. Δες προσεκτικά όλα τα δεδομένα, άκουσε τις δικές σου ανάγκες και ύστερα πάρε τις αποφάσεις σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Δίδυμε μου ο Απρίλιος είναι ένας μήνας που θα ξεκινήσει με την Αφροδίτη να βρίσκεται στο ζώδιο του Ταύρου, κάτι που δείχνει πως θα υπάρξει συναισθηματική εσωστρέφεια η οποία όμως δεν θα κρατήσει για πολύ. Η Αφροδίτη σε αυτό το ζώδιο καταδεικνύει πως ίσως να σε απασχολεί έντονα ένα πρόσωπο ή μία κατάσταση του παρελθόντος, ενδεχομένως να περνάς από μία φάση που δεν νιώθεις άνετα να εξωτερικεύσεις τα συναισθήματά σου ακόμα και στο ταίρι σου.

Αυτό είναι κάτι που θα αλλάξει σταδιακά καθώς η Αφροδίτη θα περάσει στο ζώδιό σου στις 11/4 δημιουργώντας καλύτερες προϋποθέσεις για να αφουγκραστείς αλλά και να δείξεις τα συναισθήματά σου. Βέβαια οι ημέρες μέχρι τις 15/4 χρειάζονται προσοχή, καθώς η Αφροδίτη θα συναντήσει μέσω μίας δυσαρμονικής όψης τον Κρόνο που βρίσκεται στις πρώτες μοίρες των Ιχθύων και αυτή η όψη θα δημιουργήσει μία δυσκολία στις εξελίξεις. Από τις 15/4 και μετά η εξωστρέφεια θα δώσει δυναμικό παρών στις διαπροσωπικές σου σχέσεις και η αυτοπεποίθησή σου θα αρχίσει να ανεβαίνει αργά αλλά σταθερά, κάτι που θα επηρεάσει και το πώς βλέπεις εσύ τον εαυτό σου αλλά και το πώς σε βλέπουν οι άλλοι.

Με την Αφροδίτη να βρίσκεται στο ζώδιό σου και να ενισχύει τη γοητεία σου δεν θα είναι εύκολο να περάσεις απαρατήρητος! Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση το δεύτερο μισό του Απριλίου θα έχει περισσότερες ευκαιρίες για να έρθεις πιο κοντά με το ταίρι σου και να υλοποιήσετε κάποια από τα σχέδια που έχετε κατά νου.

Από τις 21/4 ο Ερμής θα ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο του Ταύρου προκαλώντας κάποια ζητήματα με την επικοινωνία, τα οποία όμως δεν θα δημιουργήσουν ιδιαίτερο πρόβλημα αν εσύ δεν τα αφήσεις. Ενδεχομένως να υπάρξουν κάποιες καθυστερήσεις ή κάποιες παρανοήσεις πάνω σε συζητήσεις, όμως δείξε καλή διάθεση και είναι σίγουρο πώς θα διευθετηθούν άμεσα. Επένδυσε χρόνο στην επαφή σου με ένα πρόσωπο που σου έχει τραβήξει το ενδιαφέρον και στην επικοινωνία μαζί του ώστε να έρθετε πιο κοντά. Αν δεν υπάρχει ακόμα ένα τέτοιο πρόσωπο, είναι πάρα πολύ πιθανό μέσα σε αυτό το μήνα να κάνει την εμφάνισή του!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνε μου ο Απρίλιος προμηνύεται ένας έντονος μήνας καθώς η παρουσία του Άρη στο ζώδιό σου καταδεικνύει πως θα έχει επαφές, συνομιλίες, συζητήσεις, αλλαγές, αυτό που με μία λέξη θα μπορούσαμε να ονομάσουμε κινητικότητα. Η Αφροδίτη θα βρίσκεται στο ζώδιο του Ταύρου έως και τις 10/4 -ένα ζώδιο φιλικό προς την ενέργειά σου- καταδεικνύοντας πως οι επαφές με φίλους, συναδέλφους και πρόσωπα που βρίσκονται στο κοινωνικό σου περιβάλλον θα μπορούσαν να φέρουν νέες γνωριμίες σε προσωπικό επίπεδο.

Αν είσαι ελεύθερος μην αρνηθείς προσκλήσεις από τους ανθρώπους γύρω σου, καθώς φαίνεται πως κατά τη διάρκεια εξόδων και συναντήσεων μαζί τους θα γνωρίσεις ένα πρόσωπο που θα σου κλέψει την καρδιά. Από τις 11/4 η Αφροδίτη θα περάσει στο ζώδιο των Διδύμων και η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει με τον Κρόνο από τους Ιχθύς ενδεχομένως να δημιουργήσει μία δυσκολία στην έκφραση συναισθημάτων και κατά συνέπεια στην εξέλιξη μιας γνωριμίας.

Ευτυχώς αυτό δεν θα κρατήσει για πολύ καθώς μετά τις 15/4 η Αφροδίτη θα συνεχίσει ανεμπόδιστη το ταξίδι της στο ζώδιο των Διδύμων και θα σε προσκαλέσει να κάνεις ένα flashback σε αναμνήσεις και καταστάσεις που έρχονται από το παρελθόν. Σε συνδυασμό με την ανάδρομη πορεία του Ερμή στο ζώδιο του Ταύρου από τις 21/4 είναι πολύ πιθανό να νιώσεις την ανάγκη να προσεγγίσεις ξανά ένα πρόσωπο που έχετε απομακρυνθεί ή να δώσεις μία δεύτερη ευκαιρία σε μία αισθηματική ιστορία του παρελθόντος.

Επίσης μέσα στα σενάρια των τελευταίων ημερών που Απριλίου είναι και μία ξαφνική συνάντηση ή ένα αναπάντεχο μήνυμα από ένα πρόσωπο που σχετίζεται με το παρελθόν! Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση προσπάθησε να επικεντρωθείς σε ζητήματα που υπάρχουν τώρα σε αυτή και όχι σε θέματα τα οποία ενδεχομένως να υπήρξαν κάποτε, καθώς έτσι θα την προστατέψεις από αψιμαχίες και εντάσεις οι οποίες αν ξεκινήσουν θα είναι πιο δύσκολο να διευθετηθούν, καθώς η αναδρομή του Ερμή δεν θα βοηθήσει στην επικοινωνία.

ΛΕΩΝ

Λέων μου ο Απρίλιος είναι ένας μήνας που θα σε βάλει στη διαδικασία να βγεις από το σπίτι, να κάνεις πράγματα, να συναντήσεις κόσμο και γενικότερα να μην αφήσεις καμία στιγμή να περάσει χωρίς να την αξιοποιήσεις. Ο Ήλιος θα βρίσκεται στο ζώδιο του Κριού κατά το μεγαλύτερο μέρος του μήνα και η σύνοδος που θα σχηματίσει με τον Δία στις 11/4 μιλά για ευχάριστα νέα στην προσωπική σου ζωή.

Ένα ταξίδι που έχεις προγραμματίσει ή ενδεχομένως να αποφασίσεις αναπάντεχα αυτό το μήνα μπορεί να αλλάξει το προσωπικό σου status και να αποτελέσει την αιτία όχι μόνο για να κάνεις μία νέα γνωριμία με ένα πρόσωπο που θα σε συναρπάσει λόγω των ιδεών και των απόψεών του αλλά και για να ξεκινήσει μία νέα σχέση. Τα πρόσωπα που βρίσκονται στο στενό αλλά και στο ευρύτερο σου περιβάλλον (φίλοι, γνωστοί, συγγενείς, κουμπάροι) θα παίξουν το δικό τους ξεχωριστό ρόλο σε νέες γνωριμίες, για αυτό αν είσαι ελεύθερος μην αρνηθείς καμία πρόταση για έξοδο.

Η Αφροδίτη από τις 11/4 θα περάσει σε ένα ζώδιο φιλικό προς την ενέργειά σου -τους Διδύμους- και θα φέρει ακόμα περισσότερη εξωστρέφεια σε προσωπικές και κοινωνικές επαφές. Με την ανάδρομη πορεία του Ερμή από τις 21/4 στο ζώδιο του Ταύρου ενδεχομένως να προκύψουν κάποια ζητήματα στην επικοινωνία τα οποία θα χρειαστούν προσοχή προκειμένου να μην γίνουν άλυτα.

Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση δώσε μεγαλύτερη προσοχή στο πρόγραμμα που έχεις με το σύντροφό σου και δείξε ευελιξία σε τυχόν αλλαγές που φαίνεται πως μπορεί να υπάρξουν σε αυτό. Μην αφήσεις κάποιες μικροπαρεξηγήσεις της καθημερινότητας να δημιουργήσουν ουσιαστικό πρόβλημα και εντάσεις μεταξύ σας, καθώς αυτό το μήνα θα υπάρξουν πολλές ευκαιρίες για να περάσεις όμορφες στιγμές με το ταίρι σου και σε αυτές χρειάζεται να επικεντρωθείς.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Παρθένε μου ο Απρίλιος είναι ένας μήνας που θα σε οδηγήσει να συνεχίσεις κάποια ξεκαθαρίσματα στον τομέα των διαπροσωπικών σχέσεων, τα οποία φαίνεται πως ξεκίνησαν με την είσοδο του Κρόνου στο ζώδιο των Ιχθύων στις 7/3. Ιδιαίτερα αν έχεις γεννηθεί κατά τις πρώτες ημέρες του ζωδίου σου μπορεί να νιώσεις ακόμα πιο έντονα την ανάγκη να διευθετήσεις κάποια ζητήματα τα οποία αφορούν είτε μία σχέση είτε μία γνωριμία που έχεις, ώστε να δεις ακριβώς τον τρόπο που πρέπει να κινηθείς.

Αυτό το μήνα δεν θα θελήσεις να αφήσεις τίποτα στην τύχη του, όμως κάποιες στιγμές αυτό μπορεί να σε οδηγήσει σε πίεση και προς τον εαυτό σου αλλά και προς τους άλλους. Η Αφροδίτη θα βρίσκεται στο ζώδιο του Ταύρου έως τις 10/4 και το πρώτο δεκαήμερο του μήνα θα έχει περισσότερες ευκαιρίες για να κάνεις μία νέα γνωριμία ή να εξελιχθεί μία γνωριμία που υπάρχει ήδη. Από τις 11/4 η Αφροδίτη θα περάσει στο ζώδιο των Διδύμων και το τετράγωνο που θα σχηματίσει κατευθείαν με τον Κρόνο στους Ιχθύς θα δημιουργήσει συναισθηματική απομάκρυνση.

Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση οι ημέρες στα μέσα του μήνα χρειάζονται προσοχή ώστε να μην δημιουργήσουν απόσταση με το σύντροφό σου.

Αν θέλεις να αποφύγεις αυτό το σενάριο μην ξεχνάς να μοιράζεσαι μαζί του τις σκέψεις, τις ανησυχίες σου αλλά και τα συναισθήματά σου ώστε να υπάρχει ουσιαστική επαφή, κάτι που θα βοηθήσει πάρα πολύ στο να δημιουργηθεί ένα καλό και ανέφελο κλίμα στη σχέση σας. Από τις 15/4 που η Αφροδίτη θα αρχίσει να απομακρύνεται από τον Κρόνο θα είναι πιο εύκολο να ξαναβρείτε τις ισορροπίες σας και να διευθετήσετε κάποια ζητήματα που μπορεί να έχουν δημιουργήσει αντιπαραθέσεις μεταξύ σας.

Άλλο ένα σημαντικό αστρολογικό γεγονός για αυτό τον μήνα που μπορεί να επηρεάσει σχέσεις και γνωριμίες, είναι η ανάδρομη πορεία του Ερμή στο ζώδιο του Ταύρου από τις 21/4. Η επικοινωνία θα χρειαστεί περισσότερη προσοχή είτε είσαι ελεύθερος είτε βρίσκεσαι σε μία σχέση, ώστε να είναι προς όφελός σου και να μην δημιουργήσει προβλήματα κατά τη διάρκεια συναντήσεων και επαφών. Αυτή η επικοινωνία δεν αποκλείεται να σε φέρει ξανά κοντά με ένα πρόσωπο που υπήρξε ένα φλερτ μεταξύ σας, όμως αυτό δεν είχε καταλήξει κάπου, καθώς η αναδρομή του Ερμή μπορεί να φέρει επανεμφανίσεις ατόμων και ειδυλλίων του παρελθόντος.



ΖΥΓΟΣ

Ζυγέ μου ο Απρίλιος είναι ένας μήνας που θα παίξει καθοριστικό ρόλο στις διαπροσωπικές σου σχέσεις, καθώς και η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα σου στις 6/4 αλλά και η νέα Σελήνη-έκλειψη Ηλίου που θα πραγματοποιηθεί στον Κριό στις 20/4 καταδεικνύουν αλλαγές και ανακατατάξεις σε αυτές.

Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση από την οποία δεν έχεις σημαντικά παράπονα τότε θα είναι πιο εύκολο να αποφύγεις εντάσεις ή αψιμαχίες που μπορεί να προκύψουν μέσα σε αυτό το μήνα. Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση η οποία «πνέει τα λοίσθια» φαίνεται ότι η έκλειψη Ηλίου στον Κριό μπορεί να σε πιέσει ώστε να πάρεις αποφάσεις, ιδιαίτερα αν έχεις γεννηθεί τις τελευταίες ημέρες του ζωδίου σου. Η παρόρμηση δεν θα είναι καλός σύμβουλος αντιθέτως οι αστρολογικές συγκυρίες που θα υπάρχουν κατά τη διάρκεια αυτού του μήνα θα επιβραβεύσουν την ωριμότητα και τις συνετές κινήσεις.

Η Αφροδίτη θα βρίσκεται στο ζώδιο των Διδύμων από τις 11/4 -μία πολύ καλή θέση για εσένα- καθώς φαίνεται πως θα οδηγήσει σε νέες γνωριμίες οι οποίες είναι πολύ πιθανό να γίνουν μακριά από τον τόπο της μόνιμης διαμονής σου. Αυτό το μήνα θα γνωρίσεις νέα πρόσωπα με εντελώς διαφορετική φιλοσοφία και οπτική από τη δική σου και αυτό θα αποτελέσει μία πολύ ενδιαφέρουσα «πρόκληση» για εσένα.

Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση από τις 11/4 και μετά θα ξεκινήσει μία περίοδος η οποία θα φέρει αρκετές ευχάριστες στιγμές μεταξύ εσένα και του συντρόφου σου αλλά την ίδια στιγμή κατά το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα -κοντά στην έκλειψη- είναι πιθανό να φέρει στο προσκήνιο και κάποια παράπονα τα οποία θα χρειαστούν άμεση διευθέτηση. Μην αφήνεις ζητήματα του παρελθόντος να «λιμνάζουν» και να δημιουργήσουν πρόβλημα στο παρόν, καθώς αυτό θα είναι ένα από τα βασικά ζητήματα για τον τομέα των σχέσεων αυτό τον μήνα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιέ μου ο Απρίλιος είναι ένας μήνας που θα δημιουργήσει πάρα πολλές αφορμές για να επικεντρωθείς στις διαπροσωπικές σου σχέσεις και να αφιερώσεις αρκετό χρόνο στην προσωπική σου ζωή. Η Αφροδίτη θα βρίσκεται στο ζώδιο του Ταύρου έως και τις 10/4 μία θέση από την οποία θα βοηθήσει ιδιαίτερα στην περίπτωση που υπήρξαν κάποιες εντάσεις με το ταίρι σου ή με ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει και θέλεις να υπάρξει εξομάλυνση των σχέσεων μεταξύ σας.

Η Αφροδίτη από το πολικό ζώδιο του Ταύρου θα βοηθήσει προς αυτή την κατεύθυνση και θα ρίξει γέφυρες επικοινωνίας σε προσωπικές σχέσεις και γνωριμίες. Από τις 11/4 θα περάσει στο ζώδιο των Διδύμων και από τη νέα της θέση θα σε φέρει πιο κοντά -κυριολεκτικά- με ένα πρόσωπο που επιθυμείς.

Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση μετά τις 15/4 θα υπάρξουν οι ευκαιρίες να περάσεις ουσιαστικό χρόνο με το σύντροφό σου να μονοπωλήσεις το ενδιαφέρον του και να αφιερώσετε χρόνο σε εσάς. Αν είσαι ελεύθερος η θέση της Αφροδίτης στο ζώδιο των Διδύμων σε συνδυασμό με την ανάδρομη πορεία του Ερμή στον Ταύρο (από τις 21/4) καταδεικνύει πως θα υπάρξουν πιθανότητες να αναζωπυρωθούν συναισθήματα του παρελθόντος.

Έτσι λοιπόν είναι πιθανό να έρθεις ξανά κοντά με ένα πρόσωπο που σχετίζεται με το παρελθόν, σημαντικό ρόλο σε αυτό θα παίξει ένα μήνυμα, κάποιο τηλεφώνημα ή μία αφορμή για επικοινωνία. Η αναδρομή του Ερμή πέρα από επιστροφές σε ζητήματα του παρελθόντος είναι πιθανό να δημιουργήσει και κάποια θέματα στην επικοινωνία και σε αυτό θα χρειαστεί να δώσεις προσοχή προκειμένου να μην επηρεάσει επαφές και συζητήσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τοξότη μου ο Απρίλιος είναι ένας μήνας που θα ευνοήσει πολύ την εξέλιξη σχέσεων, γνωριμιών και αισθηματικών υποθέσεων σε γενικότερο πλαίσιο, καθώς η παρουσία του Ηλίου και του Δία στο ζώδιο του Κριού και η σύνοδος που θα πραγματοποιήσουν στις 11/4 θα φέρουν πολλές καταστάσεις στα μέτρα σου.

Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση αυτό το διάστημα προμηνύεται ιδιαίτερα εξωστρεφές και φαίνεται πως θα δώσει αρκετές αφορμές για να κάνεις πράγματα με το σύντροφό σου, να βρείτε ένα νέο χόμπι, να δείτε αγαπημένους σας φίλους και να επενδύσετε αρκετό χρόνο στην κοινωνική σας ζωή και σε δραστηριότητες που αγαπάτε. Η είσοδος της Αφροδίτης το ζώδιο των Διδύμων στις 11/4 μιλά για τη βελτίωση μιας προσωπικής σχέσης ή αν είσαι ελεύθερος για την αρχή μιας νέας γνωριμίας και την εξέλιξη της σε σχέση.

Από τις 11/4 και μετά θα είναι μία πολύ καλή περίοδος για να έρθεις κοντά με ένα πρόσωπο που επιθυμείς και να αφιερώσεις χρόνο σε μία σχέση ή μία γνωριμία που θέλεις να εξελιχθεί, καθώς φαίνεται πως θα έχεις τα αποτελέσματα που περιμένεις. Από τις 21/4 ο Ερμής θα ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο του Ταύρου και είναι πιθανό να αλλάξει την καθημερινότητα και το πρόγραμμά σου. Αυτό είναι κάτι που με τη σειρά του μπορεί να επηρεάσει την προσωπική σου ζωή, τα ραντεβού και τις συναντήσεις σου, για αυτό θα χρειαστεί να είσαι ευέλικτος ώστε να μπορέσεις να συνδυάσεις τις καθημερινές υποχρεώσεις με τις προσωπικές/αισθηματικές επιθυμίες!



ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αιγόκερε μου ο Απρίλιος είναι ένας μήνας όπου θα στρέψει το ενδιαφέρον σου σε ζητήματα τα οποία αφορούν κατά κύριο λόγο το σπίτι και υποχρεώσεις που σχετίζονται με αυτό, αν ζεις μαζί με το ταίρι σου φαίνεται πως και οι δύο θα επικεντρωθείτε σε αυτό. Βέβαια η Αφροδίτη θα βρίσκεται στο ζώδιο του Ταύρου έως τις 10/4 και θα σου «υπενθυμίζει» πως εκτός από δουλειές και υποχρεώσεις υπάρχουν και οι επιθυμίες, οι οποίες χρειάζονται εξίσου την προσοχή σου! Όσες δουλειές και αν έχεις με το σύντροφό σου όσο φορτωμένο και αν είναι το πρόγραμμά σας μην ξεχνάτε να βάλετε μέσα στην καθημερινότητά σας μία δραστηριότητα η οποία θα σας αποφορτίζει και ταυτόχρονα θα σας βάζει στη διαδικασία να περνάτε χρόνο μαζί.

Αν είσαι ελεύθερος μία νέα, εντελώς ξαφνική γνωριμία είναι πάρα πολύ πιθανό σενάριο για τις πρώτες ημέρες αυτού του μήνα, καθώς η Αφροδίτη στο ζώδιο του Ταύρου φαίνεται πως θα φέρει εκπλήξεις και ενδεχομένως να ανατρέψει αυτά που υπάρχουν ως δεδομένα μέχρι στιγμής. Από τις 11/4 θα περάσει στο ζώδιο των Διδύμων και θα στρέψει το ενδιαφέρον σου στην καθημερινότητά σου παραβλέποντας όλα τα υπόλοιπα… Αυτός ο μήνας θα φέρει και ευκαιρίες για μια επανασύνδεση, καθώς ο Ερμής θα ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο του Ταύρου στις 21/4.

Αν θέλεις να προσεγγίσεις ξανά ένα πρόσωπο ή να δώσεις μία δεύτερη ευκαιρία σε μία παρελθοντική σχέση, τότε οι τελευταίες ημέρες αυτού του μήνα σου λένε να βάλεις τα δυνατά σου! Η αναδρομή του Ερμή ενδεχομένως να δημιουργήσει και κάποια ζητήματα με την επικοινωνία, για αυτό χρειάζεται να δίνεις προσοχή στις συζητήσεις που θα έχεις με τον άνθρωπο που σε ενδιαφέρει και κυρίως στις πρακτικές λεπτομέρειες συναντήσεων και ραντεβού.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υδροχόε μου ο Απρίλιος προμηνύεται εξωστρεφής μήνας ο οποίος θα βοηθήσει μέσα από επαφές και συζητήσεις να έρθεις κοντά με νέα πρόσωπα ή να γνωρίσεις καλύτερα κάποιον που σου έχει τραβήξει ήδη το ενδιαφέρον. Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση -πολύ περισσότερο αν μένεις μαζί με το ταίρι σου- οι πρώτες ημέρες του Απριλίου φαίνεται πως θα φέρουν στο προσκήνιο αρκετές υποθέσεις που αφορούν το σπίτι και κάποιες αλλαγές σε αυτό. Με την παρουσία της Αφροδίτης στο ζώδιο του Ταύρου έως τις 10/4 φαίνεται πως οποιοδήποτε ζήτημα αφορά το σπίτι θα έχει προτεραιότητα και είναι αυτό που θα μονοπωλήσει τις συζητήσεις σας.

Αν υπάρχουν ζητήματα προς διευθέτηση μην τα αφήσεις για αργότερα και προσπάθησε να τα έχεις τακτοποιήσει μέχρι και τα μέσα του μήνα, καθώς μετά η ανάδρομη πορεία του Ερμή μπορεί να προκαλέσει εμπόδια και καθυστερήσεις σε οτιδήποτε θέλετε να κάνετε και αυτό με τη σειρά του θα μπορούσε να πυροδοτήσει αντιπαραθέσεις μεταξύ σας.

Τα πράγματα αλλά και η ενέργεια θα αλλάξουν από τις 11/4 που η Αφροδίτη θα περάσει το αέρινο ζώδιο των Διδύμων. Αν είσαι ελεύθερος με την Αφροδίτη στη νέα της θέση θα υπάρξουν περισσότερες ευκαιρίες για συναντήσεις και επαφές, μάλιστα φαίνεται πώς μία αγαπημένη σου δραστηριότητα θα αποτελέσει την αιτία για να γνωρίσεις ή να έρθεις πιο κοντά με ένα συγκεκριμένο πρόσωπο.

Από τις 21/4 με την αρχή της ανάδρομης πορείας του Ερμή στο ζώδιο του Ταύρου ενδεχομένως να παρατηρήσεις πως η επικοινωνία θα αποκτήσει ένα βαθμό δυσκολίας, κάτι που μπορεί να επηρεάσει το κλίμα σε προσωπικές σχέσεις. Επίσης ενδέχεται να φέρει ξανά κοντά σου ένα πρόσωπο από το παρελθόν, καθώς όπως φαίνεται θα «υπενθυμίσει» αισθηματικές εκκρεμότητες, αν αυτές υπάρχουν.

ΙΧΘΥΣ

Ιχθύ μου Απρίλιος είναι ένας μήνας που μπαίνει «με το δεξί» για εσένα καθώς η παρουσία της Αφροδίτης στο ζώδιο του Ταύρου έως τις 10/4 θα δημιουργήσει πολύ καλή διάθεση και θα φέρει ευκαιρίες για νέες γνωριμίες. Οι κοινωνικές επαφές και οι προσκλήσεις από φίλους θα αποτελέσουν την αιτία για να γνωρίσεις ένα νέο πρόσωπο και όπως φαίνεται θα έχετε πάρα πολλά να μοιραστείτε.

Στις 11/4 η Αφροδίτη θα κάνει την είσοδό της στο ζώδιο των Διδύμων και μέχρι και τις 15/4 -που θα σχηματίσει μία δυσαρμονική όψη με τον Κρόνο από το ζώδιό σου- τα αισθηματικά ζητήματα φαίνεται πως θα αποκτήσουν ένα βαθμό δυσκολίας. Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση ίσως να νιώσεις πως ο σύντροφός σου δεν μπορεί να σε καταλάβει ή ίσως να γίνεις δέκτης παραπόνων από το ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος εκεί στα μέσα του μήνα μπορεί να υπάρξουν κάποιες δυσκολίες στην εξέλιξη μιας γνωριμίας ή σε μία συζήτηση που θα έχεις με ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.

Η συναισθηματική απόσταση θα είναι χαρακτηριστικό κάποιων ημερών όμως όχι ολοκλήρου του μήνα, καθώς από τις 15/4 και μετά τα πράγματα θα αρχίσουν να εξομαλύνονται και έτσι θα είναι πιο εύκολο να εκφράσεις τα συναισθήματά σου ή οτιδήποτε άλλο θέλεις να μοιραστείς με αυτόν που έχεις δίπλα σου. Η ανάδρομη πορεία του Ερμή στο ζώδιο του Ταύρου θα ξεκινήσει από τις 21/4 βέβαια γίνεται σε ένα φιλικό ζώδιο για εσένα, κάτι που δείχνει πως δεν θα δημιουργήσει αξεπέραστα προβλήματα και εμπόδια στην επικοινωνία.

Οι τελευταίες ημέρες του μήνα είναι πολύ πιθανό να φέρουν και μία συζήτηση, η οποία με τη σειρά της μπορεί να φέρει ξανά στο προσκήνιο μία παλαιότερη αισθηματική ιστορία. Σε συνδυασμό με την έκλειψη Ηλίου στο ζώδιο του Κριού στις 20/4 φαίνεται πως μπορεί να υπάρξουν αντικρουόμενα συναισθήματα και σκέψεις για την προσωπική σου ζωή οι οποίες θα σε μπερδέψουν. Αν νιώθεις πως δεν υπάρχει η απαιτούμενη σταθερότητα απόφυγε να πάρεις κάποια σημαντική απόφαση προς τα τέλη του Απριλίου και άφησε το χρόνο να δείξει την εξέλιξη κάποιων καταστάσεων.

Πηγή: myastro.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΤΟ ΝΑΥΑΓΙΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 97 (VIDEO)

Δείτε τα νέα επεισόδια της δραματικής σειράς ΤΟ ΝΑΥΑΓΙΟ που ξεκίνησε στο MEGA. Επεισόδιο 97 Η Μαρία αποκαλύπτει στον Μάκη τα πάντα για το προξενιό της Λίνας με...