Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024

ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΠΟΤΑΜΙ – Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ Β ΚΥΚΛΟΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 7 (VIDEO)

Δείτε το νέο επεισόδιο του β κύκλου της συγκλονιστικής σειράς ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΠΟΤΑΜΙ –  Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 7

Ο Δημοσθένης αποφασίζει να πάει στην Κωνσταντινούπολη, να ειδοποιήσει ότι ο Κεμάλ προμηθεύεται όπλα. Η Ιφιγένεια βρίσκεται πάλι στη διελκυστίνδα να πάει μαζί του ή όχι. Τελικά ακολουθεί τους άλλους στο μοναστήρι. Στη Σμύρνη, ο Σταμάτης συλλαμβάνει τον Ασίμ και τον Ισμέτ και αποδεικνύεται η αθωότητα του Ισμαήλ.

Ο Στεργιάδης προσπαθεί να τον στρατολογήσει. Σαν αντάλλαγμα ο Ισμαήλ ζητάει να δει τη Χασμίκ και την προειδοποιεί να φύγουν μακριά, γιατί θα γίνει πόλεμος.

Στο Λαγκαδά, το κλίμα χειροτερεύει: ο μπακάλης αρνείται να δώσει βερεσέ στους πρόσφυγες και τους προσβάλει, ενώ ο Γκίκας τους λέει ότι τα κτήματα, που τους είχαν κληρωθεί, ανήκουν σε κάποιον άλλον.

Ο Φώτης τους ξεσηκώνει να πάνε να βρούνε την Αγγελική. Στο μοναστήρι, Ανδρέας, Νικολαΐδης, Ιφιγένεια και Γρηγόριος βρίσκουν το Μουσταφά να κάνει πλιάτσικο. Τον αιχμαλωτίζουν και αποφασίζουν να τον χρησιμοποιήσουν για να τους πάει στην Κωνσταντινούπολη, ενώ ο Γρηγόριος ανακοινώνει ότι θα μείνει με τους αντάρτες. Έρχεται και ο Λάζος… ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΠΟΤΑΜΙ – Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ Β ΚΥΚΛΟΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 7 (VIDEO)

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ Β ΚΥΚΛΟΥ

ΕΔΩ

ΕΔΩ

ΕΔΩ

ΕΔΩ

Ακολουθήστε στο facebook τη σελίδα Το Κόκκινο Ποτάμι Fans

ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΠΟΤΑΜΙ – Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ Β ΚΥΚΛΟΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 7 (VIDEO)

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ