Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Τι Φέρνει ο Άρης σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα στις 14 Μαρτίου 2023: Προβλέψεις Ζωδίων

Στις 14 Μαρτίου 2023 ο Άρης από τις 24° 43’ των Διδύμων θα βρεθεί σε όψη τετραγώνου με τον Ποσειδώνα που βρίσκεται στους Ιχθύες. Η όψη αυτή θα μας κάνει να νιώθουμε αποδυναμωμένοι ενεργειακά, κουρασμένοι, αποθαρρυμένοι και χωρίς καμία διάθεση να διαχειριστούμε, με τον καλύτερο για εμάς τρόπο, τα συμφέροντά μας. Θα χρειαζόμαστε υποστήριξη, κάποιον να μας βοηθήσει τόσο στο να κάνουμε σωστές επιλογές, όσο και να μπορέσουμε να εργαστούμε σωστά πάνω σε αυτές χωρίς να κάνουμε λάθη.

Εξιδανικεύσεις και παραπλανήσεις

Η αλήθεια είναι με την όψη αυτή δεν θα μπορούμε να μπούμε εύκολα σε δράση. Όλα γύρω μας θα μοιάζουν μπερδεμένα και εμείς θα δυσκολευόμαστε να δούμε τις καταστάσεις όπως πραγματικά είναι. Εύκολα μπορούμε να παραπλανηθούμε από ανθρώπους σαφώς πιο πονηρούς ή δόλιους και να παρασυρθούμε σε ουτοπικές καταστάσεις ή να θεωρήσουμε ως αυτονόητες τις καλές προθέσεις των άλλων και να μη δώσουμε την πρέπουσα σημασία σε σημαντικές λεπτομέρειες με δυσάρεστα για εμάς αποτελέσματα. Θα πρέπει να έχουμε τις κεραίες μας ανοιχτές για τυχόν πισώπλατα μαχαιρώματα και κουτσομπολιά που, φυσικά, δεν θα ισχύουν. Το να κρατήσουμε χαμηλούς τόνους και να αποφύγουμε να πάρουμε σημαντικές αποφάσεις θα είναι ό,τι καλύτερο μπορούμε να κάνουμε.

Ειδικά σε θέματα καρδιάς θα πρέπει να έχουμε στο πίσω μέρος του μυαλού μας τη φράση «όπου ακούς πολλά κεράσια κράτα και μικρό καλάθι». Καλό θα είναι για εμάς το να μην αφεθούμε στα όμορφα λόγια που θα ακούσουμε αλλά να περιμένουμε να τα δούμε να μεταφράζονται σε πράξεις. Επιπλέον, σε ορισμένες περιπτώσεις οι επιθυμίες και τα πάθη μας θα είναι μεγάλα και δεν θα μπορούν να ταιριάξουν με την πραγματικότητα που βιώνουμε. Επίσης, με μεγάλη ευκολία θα εξιδανικεύσουμε ανθρώπους με αποτέλεσμα στο τέλος να απογοητευτούμε.

Ακόμα ένα πιθανό σενάριο με την όψη αυτή είναι να γίνουμε καχύποπτοι και ζηλιάρηδες με το ταίρι μας και να δημιουργήσουμε σενάρια με το μυαλό μας που, όχι μόνο δεν θα ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα, αλλά στο τέλος θα δημιουργήσουν και ρήξεις. Φυσικά, μπορεί να γίνει και το αντίστροφο. Ακόμα κάτι που θα πρέπει να προσέξουμε είναι το ότι τα όποια καταπιεσμένα συναισθήματά μας θα βγουν στην επιφάνεια με έναν τρόπο όχι και πολύ κομψό. Τέλος, με την όψη αυτή θα πρέπει να προσέχουμε τα προσωπικά μας αντικείμενα και να μην είμαστε ευκολόπιστοι.

Πως θα σε επηρεάσει ο Άρης σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα;

Αυτή η όψη θα διαρκέσει +/- 3 μέρες και θα επηρεάσει τους εκπροσώπους των ζωδίων του μεταβλητού σταυρού, δηλαδή: Δίδυμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθύες, γεννημένους στο 3ο δεκαήμερο των ζωδίων αυτών καθώς και όσους έχουν ωροσκόπο, μεσουράνημα ή προσωπικούς πλανήτες, δηλαδή: Σελήνη, Ερμή, Αφροδίτη και Άρη στα ζώδια αυτά ή στο δεκαήμερο αυτό.

Πάμε να δούμε πως θα επηρεαστεί κάθε ζώδιο ξεχωριστά:
ΚΡΙΟΣ

Η όψη αυτή θα σας φέρει αντιμέτωπους με δόλιους ανθρώπους, περίπλοκες καταστάσεις και κουτσομπολιά που θα σας προκαλέσουν εσωτερική αντάρα. Προσέξτε ιδιαίτερα τις πληροφορίες που μοιράζεστε γιατί μπορεί να πέσετε θύματα εξαπάτησης. Δείξτε προσοχή στην οδήγηση και γενικά στις μετακινήσεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Δώστε ιδιαίτερη προσοχή σε ό,τι αφορά οικονομικές διαπραγματεύσεις και επαγγελματικές συμφωνίες γιατί ενδέχεται τα πράγματα να μην είναι ακριβώς όπως τα φαντάζεστε. Την προσοχή σας θα χρειαστούν και κάποιες φιλικές σχέσεις που θα σας κάνουν να νιώσετε δυσαρεστημένοι ή, ακόμα χειρότερα, εξαπατημένοι.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μην προβείτε με την όψη αυτή σε σημαντικές κινήσεις που θα αφορούν την εξέλιξη της καριέρας σας και γενικά το μέλλον σας καθώς δεν θα έχετε μια ξεκάθαρη γενική εικόνα και ενδέχεται να προβείτε σε στρατηγικά λάθη. Επιπλέον, καλό είναι να ξεκουράζεστε γιατί ίσως νιώθετε ενεργειακά αποδυναμωμένοι.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Θα έχετε ψυχική, συναισθηματική και πνευματική ένταση με την όψη αυτή. Ενώ θα έχετε πολλά να κάνετε, θα νιώθετε κουρασμένοι και αποδυναμωμένοι και δεν θα μπορείτε να συγκεντρωθείτε. Προσοχή σε θέματα νομικής φύσης, μετακινήσεων, σπουδών αλλά και αποφάσεων που θα πρέπει να πάρετε.

ΛΕΩΝ

Φοβίες και εμμονές που έχουν τις ρίζες τους στο παρελθόν θα κάνουν την επανεμφάνισή τους με την όψη αυτή. Αν το επιτρέψετε εσείς, θα σας ταλαιπωρήσουν και θα σας αποπροσανατολίσουν. Προσοχή σε θέματα οικονομικών εκκρεμοτήτων γιατί πάνω στη βιασύνη σας μπορεί να κάνετε λάθος κινήσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Την προσοχή σας θα πρέπει να δώσετε στις επαγγελματικές συνεργασίες σας καθώς εύκολα μπορεί να υπάρξουν παρεξηγήσεις που, με τη σειρά τους, θα οδηγήσουν σε εντάσεις. Ορισμένοι από εσάς θα νιώσετε ότι έχετε εξαπατηθεί από συνεργάτες σας καθώς αλλιώς σας είχαν εξηγήσει μια κατάσταση και αλλιώς αυτή εξελίσσεται.



ΖΥΓΟΣ

Θα νιώθετε κάπως συγχυσμένοι και ότι δεν πατάτε σε στέρεο έδαφος, όχι μόνο σε θέματα που αφορούν την καθημερινότητά σας, με την έννοια πρακτικών ζητημάτων, αλλά και σε σχέση με την εξέλιξη ενός επαγγελματικού σας θέματος. Προσπαθήσετε να ξεκουράζεστε γιατί δεν θα έχετε ενέργεια και καλή φυσική κατάσταση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Καλό θα ήταν να είστε προσεκτικοί με τα έξοδα και γενικά με τα οικονομικά σας, ιδιαίτερα μάλιστα αν υπάρχουν υποχρεώσεις σε τράπεζες και δημόσιο που πρέπει να τακτοποιήσετε. Αισθηματικά, θα υπάρξουν στιγμές που θα νιώσετε ότι δεν καλύπτεστε, είτε συναισθηματικά, είτε ερωτικά και θα νιώσετε μπερδεμένοι.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Θα υπάρξει μια κάποια νευρικότητα και τάση για παρεξηγήσεις στη ζωή σας, με την όψη αυτή, ιδιαίτερα μάλιστα σε ό,τι αφορά τις οικογενειακές σχέσεις και τις συνεργασίες σας και, για το λόγο αυτό, θα πρέπει να κάνετε υπομονή. Ορισμένους από εσάς θα σας απασχολήσουν κάποιες βλάβες στο σπίτι ή στο γραφείο σας.



ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Θα νιώθετε συνεχόμενη κούραση και έλλειψη ενέργειας κάτι που θα σας πάει πίσω σε δουλειές που έχετε να κάνετε ενώ, παράλληλα, θα είστε πιο ευάλωτοι σε ιώσεις. Κάποια κουτσομπολιά ή παρεξηγήσεις λεγομένων μπορούν να γίνουν η αιτία εντάσεων στις σχέσεις σας με συναδέλφους, συγγενείς και αδέρφια.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Θα νιώσετε μπερδεμένοι σε ό,τι αφορά την αισθηματική σας ζωή, είτε γιατί βρίσκεστε μπροστά σε μια επιλογή που καλείστε να κάνετε, είτε γιατί νιώθετε ανικανοποίητοι. Επιπλέον, η οικονομική σας πραγματικότητα συνεχίζει να σας δημιουργεί ανασφάλειες. Σε κάθε περίπτωση, μην πάρετε ακόμα αποφάσεις καθώς η όψη δεν ευνοεί.

ΙΧΘΥΕΣ

Θα νιώσετε ότι οι οικείοι σας έχουν μεγάλες απαιτήσεις από εσάς στις οποίες δεν μπορείτε να ανταπεξέλθετε κάτι που, εκτός του ότι σας δημιουργεί στρες και εσωτερική ένταση, θα γίνει πηγή παρεξηγήσεων και καυγάδων. Αναφορικά με κάποιο ακίνητο, ίσως υπάρξουν μπερδέματα που θα χρειαστούν από εσάς λεπτούς χειρισμούς.

Πηγή: myastro.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ