Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Survivor Spoiler 28/3: Αυτοί κερδίζουν την 3η ασυλία

Survivor spoiler 28/3: Η κανονική ροή θα συνεχιστεί στο Survivor. Ο αγώνας για την 3η ασυλία έγινε κανονικά. Ποια ομάδα κερδίζει την 3η ασυλία στο Survivor All Star; Οι κόκκινοι θα χτίσουν σερί στο παιχνίδι επιβίωσης του ΣΚΑΪ;

Ο προβληματισμός στο Survivor είναι τεράστιος. Η παραγωγή δεν ξέρει τι να κάνει και κινείται μηχανικά. Σε σημείο που απλά προχωράει το πράγμα και… βλέπουμε. Αυτό συμβαίνει αυτή τη στιγμή. Οριστικές αποφάσεις δεν έχουν παρθεί. Η τηλεθέαση θα υποστεί πλήγμα.

Οι Μαχητές ξεκίνησαν με τη νέα σύνθεση και είχαν κανονικά Γιωρίκα Πιλίδη και Ηλία Γκότση. Και τι έκαναν; Οι μπλε έχασαν εύκολα 10-6. Ακόμα και ματσαρίσματα που περίμεναν πως θα τα πάρουν, τα έχασαν.

Έπαιξαν και την δεύτερη ασυλία. Αυτή τη φορά χωρίς να έχουν Γκότση και Πιλίδη, όπως ανακοινώνει ο Γιώργος Λιανός. Αυτή η ομάδα κερδίζει την 2η ασυλία. Είχατε απορία;

Η ερώτηση είναι εύλογη λοιπόν. Και πως θα κερδίζουν οι μπλε χωρίς δύο από τους καλύτερους αγωνιστικά παίκτες;

Survivor spoiler 28/3: Αυτοί κερδίζουν την 3η ασυλία

Η απάντηση είναι εύκολη. Μπορεί να τη δώσει ο καθένας μας. Απλά δεν μπορούν να κερδίσουν. Και δεν πρόκειται να κερδίσουν. Αν δεν αλλάξουν οι ομάδες θα χάνουν σχεδόν σε όλα.

Οι κόκκινοι κερδίζουν την 3η ασυλία στο Survivor. Η ομάδα του Σάκη Κατσούλη κάνει πλάκα. Το συνολικό σκορ με τις νέες ομάδες πάει στο 3-0.

Αν δεν αλλάξουν κάτι, μόνο οι κόκκινοι θα κερδίζουν.

Πηγή: sportime.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ