Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

ΣΑΣΜΟΣ – Spoiler: Έτσι ανακαλύπτει ο Αστέρης ότι είναι γιος του ο Πετρής

Συγκλονίζουν οι εξελίξεις στη συνέχεια της δραματικής σειράς του Alpha ΣΑΣΜΟΣ 

Η ώρα της μεγάλης αποκάλυψης στον Σασμό πλησιάζει. Ο Αστέρης θα μάθει όλη την αλήθεια που θα του αλλάξει τη ζωή.

Στον Σασμό μέχρι τώρα ο Σταματάκης ζούσε μέσα σε ένα ψέμα. Είχε πληγωθεί που η Αργυρώ είχε κάνει ένα παιδί στο διάστημα που είχε φύγει από την Κρήτη και είχε μετακομίσει στα Γιάννενα. Και ο πόνος του ήταν ακόμη μεγαλύτερος που δεν μπορούσε εκείνος και η Αργυρώ να κάνουν ένα δικό τους παιδί μετά τη μεταμόσχευση νεφρού που έκανε η αγαπημένη του με δωρητή εκείνον. Το είχε εκμυστηρευτεί άλλωστε στη μητέρα του την Καλλιόπη ότι δεν πρόκειται να νιώσει ποτέ πώς είναι να είσαι γονιός.

Η ανατροπή όμως δεν θα αργήσει στη σειρά του Alpha. Άλλωστε είναι από τα κύρια χαρακτηριστικά του σίριαλ που του έχουν δώσει εδώ και δύο χρόνια την πρωτιά στη βραδινή ζώνη.

Ο Αστέρης θα μάθει όλα την αλήθεια για τον Πετρή. Και μάλιστα εν αγνοία της γυναίκας που του σημάδεψε όλη τη ζωή. Η Αργυρώ κρατά ακόμη κρυμμένο το μυστικό αλλά δεν μπορεί να ελέγξει τα παιχνίδια της μοίρας που θα οδηγήσουν τον Αστερη στην αποκάλυψη της σκληρής πραγματικότητας.

Η ίδια θέλει να του μιλήσει και να του τα πει όλα, αλλά οι εξελίξεις θα την προλάβουν. Άλλος θα είναι εκείνος που θα προδώσει το μυστικό της. Και οι εξελίξεις πλέον θα είναι απρόβλεπτες. Γιατί ο Αστέρης είναι δεδομένο ότι θα αντιδράσει έντονα μόλις πληροφορηθεί ότι η γυναίκα της ζωής του έφερε στον κόσμο το παιδί τους και του το έκρυψε.

Ο Σταύρος έχει πάρει την απόφασή του να φύγει από την Κρήτη και να επιστρέψει μόνιμα στον τόπο του, τα Γιάννενα. Λίγο πριν φύγει, αποφασίζει να μιλήσει για όλα όσα τον βαραίνουν. Πλησιάζει την Αργυρώ και της τονίζει πως θα την αφήσει ήσυχη να ζήσει τη ζωή της και θα εξαφανιστεί από προσώπου γης.



Βέβαια, αυτή η απόφασή δεν είναι εύκολη. Όπως δεν είναι καθόλου εύκολο να μιλήσει στον Αστέρη και αν του αποκαλύψει όλη την αλήθεια. Όμως είναι αποφασισμένος. Σύμφωνα με το περιοδικό MYtv, θα προσεγγίσει τον Αστέρη, στη σειρά του Alpha και θα του πει πως ο μικρός Πετρής είναι ο γιος του!

Ο Αστέρης θα πάθει μεγάλο σοκ. Θα χαρεί που έχει ένα παιδί δικό του, αλλά από την άλλη θα γίνει έξαλλος με την Αργυρώ που του έκρυψε κάτι τόσο σοβαρό. Το ζευγάρι βρίσκεται ξανά να ισορροπεί σε μία κλωστή. Ποιο θα είναι το μέλλον του;

Πηγή: ieidiseis.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Προβλέψεις Σαββατοκύριακου 4 και 5 Μαΐου 2024 από την Α.Λεούση

Τα Ζώδια το Σαββατοκύριακο 4 και 5 Μαΐου 2024 από την αστρολόγο Άντα Λεούση... της Άντας Λεούση Αστρολόγος - Μελλοντολόγος ΚΡΙΟΣ: Η ανάγκη σας για ασφάλεια μπορεί...