Τρίτη, 21 Μαΐου, 2024

Οι Εβδομαδιαίες Αστρολογικές Προβλέψεις από 13 έως 19/3/2023, από την Σμάρω Σωτηράκη

Η Σμάρω Σωτηράκη είναι εδώ με τις αναλυτικές εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για τα 12 ζώδια για την εβδομάδα 13 ως 19 Μαρτίου 2023. Με τις εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις θα μάθεις όλες τις εξελίξεις για την εβδομάδα αυτή.

Η εβδομάδα αυτή στιγματίζεται από την όψη της 16 Μαρτίου και είναι η σύνοδος του Ήλιου, Ερμή με τον Ποσειδώνα και αυτή η σύνοδος σχηματίζει ένα τετράγωνο με τον Άρη. Η όψη αυτή μοιάζει με το τραγούδι “άλλα μου λένε τα μάτια σου και άλλα η καρδιά σου” και σε όλο αυτό το αλαλούμ να υπάρχει εγωισμός, υποκειμενισμός και ένταση ειδικά για τους γεννημένους το τρίτο δεκαήμερο (Διδύμων, Παρθένων, Τοξότες και Ιχθύς) ή ωροσκόπο σε αυτά τα ζώδια.

Προσοχή γιατί η παρεξήγηση είναι πάρα πολύ εύκολη να συμβεί, επίσης μπορεί να παρερμηνευθεί ή να θολώσει ακόμη και η κρίση μας, γενικά να έχουμε το νου μας μήπως μας κοροϊδέψουμε ή εμείς να κοροϊδέψουμε ένα πρόσωπο και την πατήσει.

Ενώ την Παρασκευή 17 Μαρτίου η Αφροδίτη θα εισέλθει στον Ταύρο όπου και θα παραμείνει εκεί μέχρι της 11 Απριλίου, η θέση αυτή της ταιριάζει απόλυτα. Θέλουμε να περάσουμε καλά και να ικανοποιήσουμε τις ανάγκες και τις επιθυμίες μας. Εκτός από το ότι θέλουμε να απολαύσουμε τη ζωή να πάμε για παράδειγμα για ένα φαγητό με το ταίρι μας, είναι βοηθητική αυτή η αλλαγή αν επιθυμούμε να κάνουμε οικονομία ή να δημιουργήσουμε κάτι θετικό στα οικονομικά μας.

Για τις αναλυτικές εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις σας, δείτε το Video:

Πηγή: e-zwdia.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη «φασαριόζος» διαρρήκτης

Χαμός επικράτησε σε πολυκατοικία στους Αμπελόκηπους Θεσσαλονίκης, όταν ένας επίδοξος διαρρήκτης κατάφερε να παραβιάσει εξώπορτα ασφαλείας και να εισβάλλει σε αποθήκη, μέχρι να συλληφθεί...