Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

ΧΑΙΡΕΤΑ ΜΟΥ ΤΟΝ ΠΛΑΤΑΝΟ: Η Μάρμω είναι αποφασισμένη να φέρει τον Βάρσο πίσω στο χωριό ακόμα κι αν χρειαστεί να τον φυγαδεύσει με ελικόπτερο! 

Τι θα δούμε στο σημερινό νέο επεισόδιο του γ κύκλου της αγαπημένης κωμικής σειράς ΧΑΙΡΕΤΑ ΜΟΥ ΤΟΝ ΠΛΑΤΑΝΟ στην ΕΡΤ

Η μέρα της δίκης έχει φτάσει και ο Βάρσος είναι αποφασισμένος να πραγματοποιήσει την υπόσχεση του και να καταθέσει την αλήθεια, ακόμα κι αν αυτό του κοστίσει την ελευθερία του. Η Μάρμω, απογοητευμένη και θυμωμένη με την Αγγέλα, αποφασίζει να την αποκληρώσει, ενώ ο Ηλίας αποφασίζει να «λογαριαστεί» με το Σώτο, για το θέμα της Φιλιώς, και τον ξαπλώνει… τανάσκελα.

Την ίδια ώρα, το σημειωματάριο του Βαγγέλα έχει πυροδοτήσει νέες διαμάχες στο χωριό και ο Θύμιος με τον Χαραλάμπη, προσπαθώντας να βρουν την άκρη του νήματος, θα βρεθούν μπροστά σε μια μεγάλη έκπληξη. Μια μεγάλη έκπληξη περιμένει και τον Παναγή με την Κατερίνα όμως, αφού η Μάρμω είναι αποφασισμένη να φέρει τον Βάρσο πίσω στο χωριό ακόμα κι αν χρειαστεί να τον φυγαδεύσει με ελικόπτερο!

Τι Είδαμε στο τελευταίο επεισόδιο

Ο Πετράν και η Αγγέλα καταφέρνουν να αποσπάσουν το φαμπερζέ από τα χέρια του παπά και κάνουν σχέδια για το πώς θα το πουλήσουν με τη βοήθεια της Βαλέριας. Μόνο που η Μάρμω δεν έχει πει ακόμα την τελευταία της λέξη. Η Κατερίνα και ο Θοδωρής το γιορτάζουν, αφού ο Εγκέφαλος τους έχει γλιτώσει από τον τοκογλύφο, ενώ ο Τζώρτζης και ο Κανέλος προετοιμάζονται για να γίνουν μπαμπάδες, αφού η ώρα της γέννας πλησιάζει.

Ο Ηλίας και η Καλλιόπη μαθαίνουν για τα χωράφια του πατέρα τους που καταπατήθηκαν και ένας νέος «πόλεμος» ξεκινάει στον Πλάτανο, με το Χαραλάμπη και το Θύμιο να μην ξέρουν από πού τους ήρθε. Από πού τους ήρθε δεν ξέρουν ούτε η Σύλβια με τον Ηλία όμως, μιας και μαθαίνουν πως ο Σώτος φίλησε τη Φιλιώ και παθαίνουν ντουβρουτζά. Τι συμβαίνει τελικά με τα ζευγάρια μας; Τι τιμωρία ετοιμάζει η Μάρμω για την Αγγέλα και τον Πετράν που τόλμησαν να την κλέψουν;

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ