Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024

ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΠΟΤΑΜΙ: Ο Χασάν προσπαθεί να βιάσει την Ιφιγένεια

Συγκλονίζουν οι εξελίξεις στο συνέχεια της σειράς ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΠΟΤΑΜΙ που θα δούμε σήμερα Σάββατο στο OPEN στις 22.00

Ανήσυχος για τις προσπάθειες του Χριστοδούλου να ανακτήσει τον έλεγχο της κατάστασης, ο Γαλάνης παίρνει πρόωρα εξιτήριο από το νοσοκομείο. Ο Γεώργιος δεν υποκύπτει στις πιέσεις του Χριστοδούλου και επιστρέφει στο Καραμπουρνάκι, όπου αρχίζουν οι πρώτες απολύσεις και η μεταφορά προσφύγων για μετεγκατάσταση. Ρωξάνη και Αριστείδης προχωρούν τόσο με την επιχείρηση των μπισκότων, όσο και με το συνεταιρισμό τους με τον Λεβί.

Ο Χασάν προσπαθεί να βιάσει την Ιφιγένεια και καυχιέται ότι είναι δολοφόνος του Μίλτου. Επεμβαίνει ο Δημοσθένης, ο βιaσμός αποτρέπεται και η Ιφιγένεια, εκτός εαυτού, σκοτώνει τον Χασάν για εκδίκηση. Ξεφεύγουν, οι Τούρκοι τους καταδιώκουν, αλλά καταφέρνουν τελικά να φτάσουν στη Σαμψούντα για τον επόμενο στόχο, που είναι ο Μουτασερίφης.

Ο Νίκος ζητάει τη βοήθεια του Λουκά για να ελευθερώσει την Ανθή από τα χέρια του Σίμου. Νικολαΐδης και Γρηγόριος ενσωματώνονται σε μια ομάδα ανταρτών…

Τι Είδαμε στο προηγούμενο επεισόδιο

Η Ιφιγένεια, αφού ξεφεύγει από τον Ζαχάρωφ, καταφεύγει στο βιβλιοπωλείο του Ορφέα. Ο Δημοσθένης την αναζητά, αλλά του κρύβουν την αλήθεια. Ο Νίκος προσπαθεί να συναντήσει την Ανθή και καταλαβαίνει τι συμβαίνει. Πριν φύγουν με τον Γρηγόριο για τη Σαμψούντα, ο Νικολαΐδης αποκαλύπτει στην Ειρήνη και τη Λουσίν την πραγματική τους σχέση.




Κι ενώ Ιφιγένεια και Λάζος ξεκινούν για τη Σαμψούντα, ο Δημοσθένης προτείνει στον Ζαχάρωφ να τον χρηματοδοτήσει για να τους βρει εκεί. Ενώ διεξάγεται η συνδιάσκεψις των Παρισίων, ο Κεμάλ προετοιμάζει την αντίδρασή του και – μεταξύ άλλων – ζητά και τη συνδρομή του Ισμαήλ.

Με το που κατεβαίνει από το καΐκι η Ιφιγένεια βρίσκεται πρόσωπο με πρόσωπο με το Χασάν. Την αιχμαλωτίζει και την οδηγεί στον Οσμάν, που την εντάσσει στην πορεία θανάτου, ενώ ο Δημοσθένης παρακολουθεί…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ