Πέμπτη, 9 Μαΐου, 2024

ΤΡΙΑ ΜΙΛΙΑ: Ο Τίμος και ο Ευθύμης αποκαλύπτουν στον Μιχάλη όλη την αλήθεια για τον αδελφό του

Ραγδαίες εξελίξεις στο σημερινό επεισόδιο της σειράς του STAR ΤΡΙΑ ΜΙΛΙΑ

Ο Τίμος και ο Ευθύμης ανακαλύπτουν πως ο Στέφανος κρύβεται πίσω από τις παρανομίες, που ερευνούσαν, αλλά και από την ίδια του την απαγωγή. Η Κλειώ συνεχίζει εντατικά το διάβασμα για τις πανελλαδικές εξετάσεις.

Η Δέσποινα ζητάει τη συμβουλή της Ελένης σχετικά με το διαζύγιο, που σκέφτεται να ζητήσει από τον Τίμο. Ο Χάρης κάνει στην Ελένη μια αναπάντεχη πρόταση. Αλλά και η Βασιλική δέχεται μια πρόταση, που την προβληματίζει πολύ.

Ο Στέφανος, απογοητευμένος που οι προσπάθειες του να στερήσει από τον αδερφό του τα πιο σημαντικά πράγματα της ζωής του έχουν αποτύχει, ζητάει από τη Φωτεινή να πάνε οι δυο τους μια βόλτα.

Η Μάνια ανακοινώνει στον Νικόλα ότι η δουλειά του επιστάτη δεν του ταιριάζει. Η Κάτια ανακαλεί στη μνήμη της τη συνάντηση της με τον Στέφανο στην αποθήκη. Ο Τίμος και ο Ευθύμης αποκαλύπτουν στον Μιχάλη όλη την αλήθεια για τον αδελφό του.

Τι Είδαμε στο τελευταίο επεισόδιο

Ο Μιχάλης μετανιώνει για το φιλί που έδωσε στη Μάνια και εκείνη τον διώχνει, θυμωμένη. Ο Στέφανος συναντάει επιτέλους το «Μάτι» και μένει έκπληκτος, όταν βλέπει ποιος είναι. Το «Μάτι» τον εκβιάζει να τελειώσει τη λίστα του, διότι, αλλιώς θα υποστεί μεγάλες συνέπειες.

Ο Γεράσιμος αναφέρει στην Κάτια ότι γνωρίζει τα πάντα για τη σχέση της με τον Νικόλα. Η Κάτια τού ζητάει να τον καλέσει στο σπίτι για να ξεκαθαρίσουν το ζήτημα. Ο Τίμος θεωρεί ότι η Δέσποινα θα προχωρήσει τελικά στο διαζύγιο.

Ο Μιχάλης γυρίζει καταρρακωμένος στη Φωτεινή, αλλά εκείνη του λέει πως πιστεύει ότι τελικά είχε δίκιο και ότι κάποιος θέλει να τους βλάψει. Η Κάτια ανακοινώνει στον Γεράσιμο και στον Νικόλα την αλήθεια για το ποιος είναι ο πατέρας του Μιχάλη.

Ο Μιχάλης, μόλις μαθαίνει ποιος είναι ο πατέρας του, νιώθει να φεύγει ένα βάρος από πάνω του. Ο Ευθύμης και ο Τίμος κάνουν μια αναπάντεχη ανακάλυψη, που τους συγκλονίζει!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ