Τρίτη, 14 Μαΐου, 2024

Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ – Spoiler: Δύο ακόμα Δολοφονίες! Ποιοι Πέφτουν Νεκροί και ποιος Πάει στη Φυλακή!

Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ θα είναι συγκλονιστικές αφού θα έχουμε νέους φόνους και ένας αγαπημένος πρωταγωνιστής θα βρεθεί στη φυλακή!

Ο Χρήστος δέχεται απειλές από τους μπράβους της νύχτας που πωλούν προστασία στα μαγαζιά αλλά εκείνος δεν ενδίδει στις απαιτήσεις τους. Κάτι που έχει ως αποτέλεσμα να του σπάσουν το μαγαζί.

Ο Γεράσιμος από την πλευρά του έχει καταλάβει ότι ο Αλεξης κρύβει τα πραγματικά του συναισθήματα και του κλείνει ραντεβού προκειμένου να βρεθούν και να μιλήσουν οι δυο τους.

Το μόνο που θέλει ο Αλέξης είναι να τον βγάλει για πάντα απ’ τη ζωή της μητέρας του και ξέρει πως μόνο ένας τρόπος υπάρχει να συμβεί αυτό. Να τον δολοφονήσει. Έτσι οι δυο τους συναντιούνται. Ο Άλεξης  τον ρίχνεις στο γκρεμό με την σκηνή αυτή να προκαλεί σοκ και ανατριχίλα.

Στο μεταξύ οι μπράβοι πάνε στην ταβέρνα και ο Χρήστος πιάνεται στα χέρια μαζί τους.

Η αστυνομία συλλαμβάνει το Χρήστο για το φόνο του ενός και τον ανακρίνει. Η θέση του φαίνεται πως είναι δύσκολη καθώς δεν υπάρχουν αποδείξεις για τους ισχυρισμούς του. Ο Λυκούργος αναλάμβανα τον καθοδηγήσει πριν οδηγηθεί στον εισαγγελέα και τον ανακριτή.

Η Μαργαρίτα μαθαίνει από το Λυκούργο και την Χάιδω το τραγικό νέο για το χαμό του Γεράσιμου.

Η είδηση του θανάτου του Γεράσιμου συγκλονίζει την Μαργαρίτα και δεν μπορεί να συνειδητοποιήσει πως ο σύντροφός της έφυγε τόσο άδικα. Η Μαργαρίτα βυθίζεται στο πένθος.



Την ίδια ώρα ο Χρήστος περνάει από ανακριτή και εισαγγελέα για το θάνατο του Ηλία και η Εύα αγωνιά αν θα προφυλακιστεί.

Η απόφαση θα είναι να κριθεί  προφυλακιστέος και ο Λυκούργος θα προσπαθήσει να τον βοηθήσει.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 14/5/2024

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 14/5/2024 Σήμερα έχουμε την διάθεση να απολαύσουμε στιγμές, να διασκεδάσουμε, να τολμήσουμε σε ένα νέο δημιουργικό σχέδιο, είτε και να ερωτοτροπήσουμε! Τα...