Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024

ΦΛΟΓΑ ΚΑΙ ΑΝΕΜΟΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 9 (VIDEO)

Δείτε σε video το νέο επεισόδιο της σειράς ΦΛΟΓΑ ΚΑΙ ΑΝΕΜΟΣ

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 9

1968… Νύχτα στο σπίτι της Κυβέλης κοιμούνται, χτυπάει το τηλέφωνο, δεν είναι για καλό. Η Κυβέλη μαθαίνει ότι ο Γιώργης έφυγε. Στους συνταγματάρχες δεν βολεύει η συγκυρία, η κηδεία θα συμπέσει με την δίκη του Παναγούλη. Η Μαργαρίτα με την Σοφία και τον Γιώργο τα παιδιά του Ανδρέα έρχονται. Η Φωτεινή και ο Μιχάλης ετοιμάζονται για την μεγάλη έξοδο. Όλοι προετοιμάζονται να αποχαιρετίσουν τον μεγάλο άντρα που καθόρισε στο μέτρο που μπορούσε την μοίρα της χώρας. Και η οικογένεια και η χούντα.

Ο Γιώργης μεταφέρεται στο εκκλησάκι του Ευαγγελισμού. Ο Γκούβερης βγάζει λόγο και προσπαθούν με κάθε μέσο να εκμεταλλευτούν την ευαισθησία του λαού απέναντι στον πολιτικό ηγέτη. Η Κυβέλη αρνείται την κηδεία δημοσία δαπάνη… ΦΛΟΓΑ ΚΑΙ ΑΝΕΜΟΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 9 (VIDEO)

ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ… Η Κυβέλη παρατάει το σανίδι γιατί της το ζητάει ο Γιώργης της, για να μεγαλώσει τον γιο τους. Ο Παπανδρέου αναγγέλλει την ίδρυση του Δημοκρατικού Κόμματος. Κυβέλη – Παπανδρέου παντρεύονται. Κυβέλη με Κοτοπούλη είναι πια φίλες. Η Κυβέλη έρχεται αντιμέτωπη με τις απιστίες του Γιώργη της.

Η γειτόνισσά τους στο Καστρί είναι κι αυτή θύμα της γοητείας του. Το ναζιστικό κόμμα ανεβαίνει επικίνδυνα στην Γερμανία. Ο Παπανδρέου εξορίζεται στα Κύθηρα και η οικογένεια πέφτει σε οικονομική δυσπραγία. Ο Γιωργάκης εμφανίζει εγκεφαλίτιδα… ΦΛΟΓΑ ΚΑΙ ΑΝΕΜΟΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 9 (VIDEO)

Δείτε το video ΕΔΩ

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ

ΕΔΩ

ΕΔΩ

ΕΔΩ

Ακολουθήστε στο facebook τη σελίδα Φλόγα και Άνεμος Fans

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ