Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024

Τσαβούσογλου: Παράλογοι οι φόβοι της Ελλάδας, χρειάζονται κλινικό ψυχολόγο

Ο υπουργός Εξωτερικών της γείτονος χώρας δεν παρέλειψε να ευχηθεί περαστικά και στον Νίκο Δένδια που βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό
Για «παράλογο φόβο της Ελλάδας», που «χρειάζεται κλινική ψυχολογία» για να γίνει αντιληπτός μίλησε ο επικεφαλής της τουρκικής διπλωματίας Μεβλούτ Τσαβούσογλου.

Όπως μεταδίδει ο ανταποκριτής του ΣΚΑΪ στην Κωνσταντινούπολη, Μανώλης Κωστίδης, σε ομιλία του στο Πανεπιστήμιο Μουσταφά Κεμάλ, ο επικεφαλής της τουρκικής διπλωματίας είπε ότι «για να καταλάβει κανείς τον παράλογο φόβο της Ελλάδας για τους Τούρκους, πρέπει να γνωρίζει λίγη κλινική ψυχολογία».

Σύμφωνα με διπλωματικές πηγές ο τούρκος υπουργός Εξωτερικών πάντως επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον Νίκο Δένδια (όπως και πολλοί άλλοι ομόλογοί του) για να του ευχηθεί περαστικά και γρήγορη ανάρρωση μετα την γνωστοποίηση πως ο Έλληνας υπουργός βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό το μεσημέρι του Σαββάτου.

Πηγή: newsbeast.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Αυστηρό μήνυμα από ΗΠΑ προς τα Σκόπια να τηρήσουν τη Συμφωνία των Πρεσπών

«Οι ΗΠΑ υποστηρίζουν τη Συμφωνία των Πρεσπών (της Βόρειας Μακεδονίας) με την Ελλάδα και είναι απογοητευμένες που η πρόεδρος Γκορντάνα Σιλιάνοφσκα-Ντάβκοβα δεν χρησιμοποίησε το...