Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024

ΚΑΝΕ ΟΤΙ ΚΟΙΜΑΣΑΙ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 11-12 (VIDEO)

Δείτε σε videos τα νέα επεισόδια της τηλεοπτικής σειράς ΚΑΝΕ ΟΤΙ ΚΟΙΜΑΣΑΙ

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 11-12

Επεισόδιο 11

Σε μια συμπλοκή του με την καθηγήτρια του γιου του, ο Βανδώρος γίνεται βίαιος και τη χτυπάει με αποτέλεσμα η Σοφία να αμυνθεί. Η Σοφία δεν θέλει να εμπλέξει την Αστυνομία, αλλά όταν το περιστατικό γίνεται γνωστό, προκαλεί βίαιες αντιδράσεις μεταξύ των μαθητών.


Ο Στάθης πέφτει θύμα ξυλοδαρμού, ως εκδίκηση για τον πατέρα του. Πόσο έχει πλησιάσει ο Νικόλας τη μυστηριώδη γυναίκα της συμμορίας; Τι σοκάρει την Μπετίνα όταν παρακολουθεί κρυφά την κόρη της σε μια έξοδό της; ΚΑΝΕ ΟΤΙ ΚΟΙΜΑΣΑΙ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 11-12 (VIDEO)

Επεισόδιο 12
Ο Βανδώρος καταφέρνει να αναστατώσει την Αστυνομία με μία αποκάλυψή του σχετικά με τον Νικόλα και τη σύζυγό του. Η Άννα είναι στα ίχνη του μαθητή που προκάλεσε τις βίαιες συγκρούσεις στο σχολείο με αφορμή τη στάση του Βανδώρου. ΚΑΝΕ ΟΤΙ ΚΟΙΜΑΣΑΙ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 11-12 (VIDEO)
Ο Νικόλας προσπαθεί να κατευνάσει τις εντάσεις στους μαθητές του. Υποπτεύεται ότι η κόρη του κάλυπτε τη μητέρα της, γνωρίζοντας το σκοτεινό μυστικό της. Η ανησυχία πλέον έχει αρχίσει και διαλύει τα μέλη της συμμορίας. Ποιον αναπάντεχο σύμμαχο θα βρει η Βικτόρια;

Δείτε σε video ΕΔΩ και ΕΔΩ

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ

5-6 ΕΔΩ

7-8 ΕΔΩ

9-10 ΕΔΩ

13-14 ΕΔΩ

Ακολουθήστε στο fb τη σελίδα ΚΑΝΕ ΟΤΙ ΚΟΙΜΑΣΑΙ FANS

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ