Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024

ΠΑΓΙΔΕΥΜΕΝΟΙ: Τι σχέση είχε ο Σπύρος με το θύμα;

Συγκλονίζουν οι εξελίξεις στο νέο επεισόδιο της σειράς ΠΑΓΙΔΕΥΜΕΝΟΙ που έκανε πρεμιέρα αυτή τη βδομάδα στον ΑΝΤ1 και καθήλωσε τους τηλεθεατές.

Η Μυρτώ η αδερφή της Άννας ζούσε κρυφά μια πολυτελή ζωή με τα χρήματα που έβγαζε σαν βαποράκι ναρκωτικών. Στα ίδια σκοτεινά μονοπάτια ήταν μπλεγμένος και ο Θοδωρής.

Η απόφαση της Άννας όμως, την φέρνει αντιμέτωπη με την οικογένεια της που δεν μπορεί να δεχτεί ότι η Άννα υπερασπίζεται το φονιά της μικρής της αδερφής. Ο Δημήτρης είναι σοκαρισμένος από την κατηγορία που βαραίνει τον αδερφό του και διαπιστώνει κάτι ακόμα χειρότερο. Ότι ο πατέρας του είχε κάποιο είδους σχέση με το θύμα καθώς βλέπει μια φωτογραφία του Σπύρου με την άτυχη κοπέλα που βρέθηκε στο αυτοκίνητο της δολοφονημένης. Τι δουλειά είχαν μαζί ;

Ύποπτος είναι και ο πατέρας της δικηγόρου Άννας που είχε ανακαλύψει την κρυφή ζωή της μικρής κόρης του Μυρτώς και είχε τσακωθεί άσχημα μαζί της. Το θύμα είχε δεχτεί απειλητικό μήνυμα και από τον άντρα της μεγάλης αδερφής τους.

Στο κρατητήριο Θοδωρής δε μιλάει σε κανέναν και δε δείχνει να τον ενδιαφέρει αν θα αθωωθεί η μάλλον δείχνει να προτιμάει να πάει στη φυλακή όπου θα είναι πιο ασφαλής…. Ποιος και γιατί τον απειλεί;

Τι είδαμε στο προηγούμενο επεισόδιο

Ο Δημήτρης θέλει να μάθει αν και γιατί ο αδερφός του εφτάσε στο φόνο και αναθέτει στην νεαρή δικηγόρο Άννα ροδίτη την υπεράσπιση του, θεωρώντας ότι ακριβώς επειδή είναι άπειρη μπορεί να την ελέγχει.

Ο ίδιος δεν μπορεί να έχει πρόσβαση στα στοιχεία της υπόθεσης αλλά θα μπορεί να τα μαθαίνει μέσω της δικηγόρου του. Δεν θέλει να καλύψει τον αδερφό του αν πραγματικά είναι ένοχος αλλά να φτάσει στην αλήθεια.

Η κατάσταση περιπλέκεται όταν στο νεκροτομείο πηγαίνει ο εισαγγελέας με την δικηγόρο και διαπιστώνουν πως το θύμα είναι αδερφή της Άννας. Η οργή και ο θυμός την κατακλύζουν και μετά το πρώτο σοκ, η Άννα ροδίτη αποφασίζει να μην εγκαταλείψει την υπόθεση αλλά να συνεχίσει τις έρευνες για να ανακαλύψει την αλήθεια. Έτσι μόνο θα καταφέρει να μάθει τι πραγματικά συνέβη εκείνο το βράδυ. Οι αποκαλύψεις που ακολουθούν ανατρέπουν τα πάντα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ