Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024

ΠΑΓΙΔΕΥΜΕΝΟΙ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 3 (VIDEO)

Δείτε το νέο επεισόδιο της δραματικής σειράς ΠΑΓΙΔΕΥΜΕΝΟΙ που βλέπουμε στον ΑΝΤ1

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 3

Ο Δημήτρης θέλει να μάθει αν και γιατί ο αδερφός του εφτάσε στο φόνο και αναθέτει στην νεαρή δικηγόρο Άννα ροδίτη την υπεράσπιση του, θεωρώντας ότι ακριβώς επειδή είναι άπειρη μπορεί να την ελέγχει. ΠΑΓΙΔΕΥΜΕΝΟΙ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 3 (VIDEO)

Ο ίδιος δεν μπορεί να έχει πρόσβαση στα στοιχεία της υπόθεσης αλλά θα μπορεί να τα μαθαίνει μέσω της δικηγόρου του. Δεν θέλει να καλύψει τον αδερφό του αν πραγματικά είναι ένοχος αλλά να φτάσει στην αλήθεια.

Η κατάσταση περιπλέκεται όταν στο νεκροτομείο πηγαίνει ο εισαγγελέας με την δικηγόρο και διαπιστώνουν πως το θύμα είναι αδερφή της Άννας. Η οργή και ο θυμός την κατακλύζουν και μετά το πρώτο σοκ, η Άννα ροδίτη αποφασίζει να μην εγκαταλείψει την υπόθεση αλλά να συνεχίσει τις έρευνες για να ανακαλύψει την αλήθεια. Έτσι μόνο θα καταφέρει να μάθει τι πραγματικά συνέβη εκείνο το βράδυ. Οι αποκαλύψεις που ακολουθούν ανατρέπουν τα πάντα. ΠΑΓΙΔΕΥΜΕΝΟΙ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 3 (VIDEO)

Δείτε το video και  ΕΔΩ

Σημείωση: Για να δείτε τα επεισόδια, όταν εισέλθετε στον ιστότοπο του ΑΝΤ1, πρέπει να κάνετε σύνδεση ως χρήστης μέσω email, Facebook κλπ. Για τα κινητά, πρέπει να κατεβάσετε τη mobile εφαρμογή του ΑΝΤ1. ΠΑΓΙΔΕΥΜΕΝΟΙ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 1-2 (VIDEO)

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ

1-2 ΕΔΩ

Ακολουθήστε στο facebook τη σελίδα ΠΑΓΙΔΕΥΜΕΝΟΙ FANS

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ