Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024

Μηνιαίες αστρολογικές συμβουλές Σεπτεμβρίου 2022

Διαβάστε αστρολογικές μηνιαίες Σεπτεμβρίου 2022, από την αστρολόγο Κωνσταντίνα Νικολάου και θα έχετε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να πάρετε τις πιο σωστές αποφάσεις, να κάνετε τις κατάλληλες επιλογές και να αλλάξετε το πεπρωμένο σας, διαμέσου της ελεύθερης βούλησής σας!

Μηνιαίες αισθηματικές αστρολογικές συμβουλές Σεπτεμβρίου 2022

ΚΡΙΟΣ
Προσέξτε τον τρόπο που βγάζετε προς τα έξω τα κρυμμένα και καταπιεσμένα συναισθήματά σας και μην χρησιμοποιείτε εκφοβισμό. Με τη νέα Σελήνη και τον ανάδρομο Ερμή στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων, αγκαλιά με την πανσέληνο στον ασαφή δωδέκατο οίκο σας, γίνεστε περισσότερο κυκλοθυμικοί καθώς από την μία πλευρά έχετε πυγμή και στόμφο και από την άλλη, είστε σε ένα συναισθηματικό κλείσιμο. Μην παίρνετε φωτιά από κάτι μηδαμινό και ασήμαντο γιατί αν είστε θυμωμένοι, τα λόγια σας μπορεί να γίνουν περισσότερο καυστικά από ό, τι νομίζετε. Αυτός ο μήνας δεν είναι και ο κατάλληλος για να μιλήσετε με το σύντροφό σας. Ακόμα κι αν αισθάνεστε ότι έχετε βρει την αδελφή ψυχή, θα πρέπει να συνειδητοποιήσετε κατά πόσο αυτό είναι ρεαλιστικό και κατά πόσο είστε πρόθυμοι να αλλάξετε τη ζωή σας προκειμένου να είστε μαζί με το πρόσωπο που ενδιαφέρεστε.

ΤΑΥΡΟΣ
Η αυτοπεποίθηση και η γοητεία που εκπέμπετε είναι το πιο σέξι χαρακτηριστικό σας αυτόν το μήνα χάρη στην Αφροδίτη στον ερωτικό πέμπτο οίκο σας. Είστε πολύ μαγνητικοί, όμως λίγο συγκρατημένοι και επιλεκτικοί. Δεν φοβάστε να αμφισβητήσετε, ακόμα και να κριτικάρετε, τον (την) οποιοδήποτε (οποιαδήποτε) σταθεί εμπόδιο στα συμφέροντά σας. Κερδίζετε εύκολα τον θαυμασμό του αντίθετου φύλου αλλά θα πρέπει να αγωνιστείτε γι’ αυτό και να μην γίνεστε υποχόνδριοι. Και οι θαυμαστές σας πραγματικά θα ήθελαν να σας έχουν κοντά τους, αρκεί να το κάνετε με έναν παιχνιδιάρικο τρόπο και χωρίς να τους κατηγορείτε συνεχώς. Όντας παιχνιδιάρικοι αλλά και άνετοι, θα μπορέσετε να προσελκύσετε και να κρατήσετε το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Είστε πολύ ρομαντικοί και συναισθηματικοί αλλά δεν μπορείτε να σταματήσετε να σκέφτεστε κάποιες καταστάσεις του παρελθόντος που θα πρέπει να αντιμετωπίσετε. Η νέα Σελήνη και ο ανάδρομος Ερμής στον ερωτικό πέμπτο οίκο σας σας ζητούν να προσέξετε τις αυταπάτες και να προσπαθήσετε να καταλάβετε τι συμβαίνει στην αισθηματική σας ζωή, ανοίγοντας τον δρόμο για την επίλυση των διαφωνιών σας. Ανιχνεύστε το υποσυνείδητό σας και ρίξτε μια αντικειμενική ματιά στη σχέση σας, συνειδητοποιώντας το δικό σας ρόλο σε μια αρνητική κατάσταση. Μπορεί να αισθάνεστε έντονα συνδεδεμένοι με το σύντροφό σας και αυτό να επηρεάζει τη ζωή σας. Τώρα είναι η κατάλληλη ώρα για την επίλυση τυχόν παλαιών διαφορών που σας έχουν πονέσει και να θέσετε επί τάπητος τις ανησυχίες σας, είτε μέσω του διαλόγου είτε μέσω της δικής σας συνειδητοποίησης.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Μπορεί να φαντασιώνεστε έντονα τον έρωτα, αλλά τί είναι αλήθεια και τί ψέμα; Με τον Άρη στο θολό και ασαφή δωδέκατο οίκο σας υπογραμμίζεται έντονα η ανάγκη σας να θέσετε σαφέστερα όρια στη σχέση σας. Κάποιες κρυφές πληροφορίες μπορεί να έρθουν στο φως και να έχετε μια σύγκρουση είτε με τον εαυτό σας ή με τον αγαπημένο σας. Ή ενδεχομένως ένας από τους δύο σας να βρίσκεται μακριά ή να είναι συναισθηματικά αποστασιοποιημένος. Μερικές φορές ίσως και να σας καταλαμβάνουν ενοχές γι’ αυτά που κάνατε ή παραλείψατε να κάνετε. Ο κόκκινος πλανήτης όμως σας ζητά να σβήσετε το παρελθόν σας ολοκληρωτικά. Εάν κρατάτε συναισθηματικά αντικείμενα (γράμματα, φωτογραφίες, ημερολόγια κ.λ.π ), καλό θα ήταν για σας να τα πετάξετε, γιατί μόνο έτσι θα μπορέσετε να προχωρήσετε μπροστά.

ΛΕΩΝ
Τί κρύβεται στο βάθος του μυαλού και της ψυχής σας; Η πανσέληνος στους Ιχθύς φωτίζει τον έντονα συναισθηματικό και απόκρυφο όγδοο οίκο σας δημιουργώντας ασάφεια και διφορούμενες καταστάσεις, ίσως θέλετε να μιλήσετε στον αγαπημένο σας αλλά το αναβάλετε. Δυσκολεύεστε επίσης να πάρετε οποιαδήποτε ριζική απόφαση σχετικά με την πορεία της σχέσης σας. Σκέφτεστε τώρα τις προσωπικές σας ανάγκες και τις απαιτήσεις του συντρόφου σας και επιδιώκετε να τα ισορροπήσετε, αλλά αυτό δεν θα σας κάνει να αισθανθείτε και τόσο καλά. Έχετε τώρα μεγάλη εσωτερική δύναμη που σιγοβράζει κάτω από την επιφάνεια. Πάρτε μια βαθιά ανάσα πριν εξαπολύσετε έναν χείμαρρο μη λογικά επεξεργασμένων συναισθημάτων στον αγαπημένο σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Σκέφτεστε τη δέσμευση, να κάνετε πράγματα από κοινού ή απλά να κάνετε τη σχέση σας «επίσημη» με κάποιο τρόπο. Η πανσέληνος φωτίζει τον έβδομο οίκο σας, των σοβαρών σχέσεων, και μπορεί να χρειαστεί να κάνετε συζήτηση για το κοινό μέλλον σας, ειδικά αν έχετε ένα σύντροφο που βλέπει τα πράγματα με διαφορετικό τρόπο από το δικό σας. Κάποια κρυμμένα συναισθήματα θα μπορούσαν να βγουν στην επιφάνεια αλλά ίσως και να είναι δύσκολο να γίνουν κατανοητά από τον άλλον. Αν έχετε δείξει ανοχή σε κάποια πράγματα, ήρθε η ώρα να καθοριστούν ορισμένοι νέοι κανόνες. Κάποιες απροσδόκητες καταστάσεις που θα συμβούν θα σας το υπενθυμίσουν με κάποιο τρόπο. Αυτό γίνεται ακόμη πιο εύκολο αν πιστεύετε στον εαυτό σας και την εσωτερική σας δύναμη.

 

ΖΥΓΟΣ
Τί σας έχει διδάξει το παρελθόν; Με τη νέα Σελήνη και τον ανάδρομο Ερμή στο ζώδιό σας μαζί με τον κυβερνήτη πλανήτη σας την Αφροδίτη στον ασαφή και θολό δωδέκατο οίκο σας είστε τώρα συγκρατημένοι στο να πάρετε συναισθηματικά ρίσκα, ακόμα κι αν είναι έντονη η επιθυμία σας για συντροφικότητα, προσοχή, συναισθηματική σύνδεση και αγάπη. Φλερτάρετε και αποπλανείτε το αντίθετο φύλο και μπορείτε σίγουρα να επωφεληθείτε από αυτή την παιχνιδιάρικη φύση σας. Σκεφτείτε ότι μπορεί να ζήσατε μερικές δραματικές στιγμές στο παρελθόν αλλά καταφέρατε να αγωνιστείτε και να ξεπεράσετε τα εμπόδια και τους περιορισμούς. Ίσως σας λείπει η αγάπη, αλλά αν είστε εγκρατείς, τότε πώς θα την συναντήσετε; Είναι μια καλή χρονική περίοδος για να επανασυνδεθείτε με τους φίλους σας, την οικογένειά σας ή μια μεγάλη σας αγάπη και να ξεκινήσετε κάτι νέο και πάλι.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Είναι σίγουρο ότι θα σας δοθούν πολλές ευκαιρίες στην αγάπη, αλλά θα είστε κάπως ασταθείς συναισθηματικά. Με τον Άρη στον κακεντρεχή όγδοο οίκο σας μαζί με τη νέα Σελήνη και τον ανάδρομο Ερμή στον ασαφή δωδέκατο οίκο σας είστε σαν ένα ηφαίστειο έτοιμο να εκραγεί, βγάζοντας στην επιφάνεια τα καταπιεσμένα συναισθήματά σας και τη θαμμένη δυσαρέσκειά σας. Ήδη από το παρελθόν έχει υπάρξει μια υποβόσκουσα ένταση σχετικά με το πόσο συμφωνείτε με το σύντροφό σας και ιδιαίτερα σε σχέση με τα χρήματα. Ίσως ακόμα να προσπαθήσατε να διαπραγματευθείτε τον καταμερισμό του χρόνου που θα περνάτε μαζί, αλλά και πόσο χρόνο χρειάζεστε και για τον εαυτό σας. Αυτόν το μήνα θα μπορέσετε να εξισορροπήσετε και να απομακρύνετε τις αρνητικές καταστάσεις μόνο αν χειριστείτε τα πράγματα με διπλωματία. Μια εγκυμοσύνη είναι επίσης στο προσκήνιο τώρα, αν το επιθυμείτε.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Η κοινωνική ζωή σας είναι κατακερματισμένη σε ποικίλα ενδιαφέροντα κι αυτό εις βάρος της ποιότητάς της. Με τον Άρη στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων, δεν θέλετε να σκέφτεστε και πολύ, έχετε την έντονη επιθυμία για ερωτικές αποδράσεις, εξερεύνηση και περιπέτεια. Και είναι σίγουρο ότι με το πάθος και τη δύναμη που εκπέμπετε, ότι θα βρείτε κάποιον/α με τον οποίο θα απολαύσετε καυτές νύχτες. Αν είστε σε σχέση, σκέφτεστε έντονα κατά πόσο καλύπτονται οι προσωπικές σας ανάγκες στη σχέση σας και ίσως νιώθετε εκνευρισμένοι και πιεσμένοι αν δεν εκπληρώνονται τα αιτήματά σας. Μπορεί να γίνετε περισσότερο επαναστατικοί, αδιάλλακτοι και εξωστρεφείς, ίσως κατά βάθος θέλετε να αποσυνδεθείτε συναισθηματικά από το σύντροφό σας. Θα πρέπει όμως να αγωνιστείτε για να κρατήσετε αυτή τη σχέση, αν τη θέλετε στη ζωή σας.



ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Τα λόγια σας μπορούν να θεραπεύσουν τις ψυχές των άλλων. Η πανσέληνος στους Ιχθύς φωτίζει τον επικοινωνιακό και διανοητικό τρίτο οίκο σας βοηθώντας σας να εντυπωσιάσετε τους άλλους διαμέσου της επικοινωνίας και του ειλικρινούς διαλόγου. Μπορεί να συζητήσετε με το σύντροφό σας τώρα γύρω από κοινούς στόχους, να διασκεδάσετε περισσότερο, να κάνετε κοντινές αποδράσεις. Έχετε τη διάθεση μόνο για σοβαρές συνομιλίες. Δίνετε αγάπη άνευ όρων, βελτιώνοντας τη σχέση σας και επικοινωνώντας καλύτερα. Αν είστε μόνοι, είστε παιχνιδιάρικοι και παθιασμένοι και χωρίς καμία προσπάθεια από μέρους σας σαγηνεύετε το αντίθετο φύλο. Φλερτάρετε και τραβάτε την προσοχή γνωρίζοντας καλά ότι είστε έτοιμοι να σας διεκδικήσουν. Παραμείνετε ευέλικτοι και πρόθυμοι να πειραματιστείτε, απολαύστε το πάθος και τη ζωή.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ο έρωτας και η αγάπη κυριαρχούν στη ζωή σας αυτόν το μήνα, είστε πολύ ελκυστικοί στο αντίθετο φύλο χάρη στην Αφροδίτη στον έντονα ερωτικό και συναισθηματικό όγδοο οίκο σας μαζί με τον Άρη στον ερωτικό και παθιασμένο πέμπτο οίκο σας. Κάντε λίγο υπομονή και σίγουρα θα ανακαλύψετε την αδελφή ψυχή σας σύντομα. Αυτός ο μήνας σας κάνει μια κλήση αφύπνισης: Ήρθε η ώρα να αναλάβετε την πλήρη ευθύνη των πράξεών σας για την δική σας ευτυχία. Υπάρχουν ακόμα μερικές αλλαγές και προσαρμογές που πρέπει να γίνουν εσωτερικά, μέσα στην ψυχή σας, για να αγκαλιάσετε και πάλι τον έρωτα. Αν είστε σε σχέση, προσέξτε μην κάνετε πόλεμο τονίζοντας τη δύναμη που σιγοβράζει μέσα σας και η οποία ναι μεν κάνει τη σχέση σας πικάντικη αλλά όμως μπορεί να την διαλύσει στη στιγμή.

ΙΧΘΥΣ
Θα χρειαστεί να δώσετε έναν αγώνα μέσα σας προσπαθώντας να επιλύσετε τις εσωτερικές συγκρούσεις σας. Με την πανσέληνο στους Ιχθύς αγκαλιά με τη νέα Σελήνη και τον ανάδρομο Ερμή στον έντονα συναισθηματικό όγδοο οίκο σας, ίσως είστε κάπως κυκλοθυμικοί και δυσνόητοι, αλλά να θυμάστε ότι αυτό είναι δικό σας πρόβλημα και σίγουρα θα οδηγήσει στην απογοήτευση και τη μοναξιά σας. Η αυτοπεποίθησή σας είναι μειωμένη τώρα, ίσως αισθάνεστε άβολα και περίεργα στην παρουσία μιας παλιάς αγάπης. Τα γεγονότα τα οποία θα συμβούν θα σας βοηθήσουν να κατανοήσετε τι θέλετε. Αν προσπαθείτε να ξεπεράσετε μια παλιά σχέση σας, κάποια φιλικά σας πρόσωπα θα συμβάλουν θετικά σε αυτό, βοηθώντας σας. Το κλειδί για την μελλοντική σας ευτυχία δεν είναι η σύγκριση του κάθε νέου συντρόφου σας με το παρελθόν σας, το οποίο είναι πολύ εύκολο για σας να το κάνετε.

Πηγή: e-zwdia.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ