Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024

ELIF ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 1145 (VIDEO)

Δείτε σε videos τα νέα επεισόδια του ε κύκλου της σειράς  ELIF

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 1145

Η Χουμεϊρά αποκαλύπτει στην Μελέκ όλα όσα έμαθε για την Κιγιμέτ. Της λέει πως μια γυναίκα της είπε πως έχει έναν γιο, του οποίου το όνομα αρχίζει από το γράμμα “Μ”.


Η Χουμεϊρά θα διώξει την Κιγιμέτ από το σπίτι. Μάλιστα θα μαζέψει τα πράγματά της υπό την επίβλεψη της Γκιουλσουμ. Έτσι λοιπόν, έξαλλη αλλά και απελπισμένη εκείνη εγκαταλείπει την έπαυλη. Προσπαθεί να επικοινωνήσει με τον Μαχίρ όμως εκείνος δεν απαντά στα τηλέφωνα.

Ο Σαφάκ και η Ζουλιντέ καυγαδίζουν και η Λέμαν δείχνει να το απολαμβάνει. Ο Εμιρχάν παρακολουθεί τον τσακωμό τους φοβισμένος. Μόλις εκείνοι συνειδητοποιούν πως το παιδί τους βλέπει αμέσως σταματούν και προσπαθούν να τον πείσουν πως δεν συμβαίνει κάτι κακό.

Η Λέμαν εξοργίζεται με την Ζουλιντέ, καθώς πιστεύει πως “παίζει” με τον γιο της και τον πληγώνει. Στόχος της είναι να την ξεφορτωθεί κι έτσι της φέρεται άσχημα. Δεν πιστεύει λέξη απ’ όσα λέει η Ζουλιντέ.

Η Λέμαν καθώς κοιτάζει από το παράθυρο, ξάφνου βλέπει τον Τουράν. Έχει έρθει για να της κάνει μια πρόταση. Της τάζει να πάρει πίσω το κατάστημα της, αρκεί να ξεφορτωθεί την Ζουλιντέ και τον Εμιρχάν. Αν και η ίδια δεν συμπαθεί κανέναν από τους δυο, απορρίπτει την πρόταση της καθώς δεν έχει καμία εμπιστοσύνη στον Τουφάν.

Στην έπαυλη έχει στηθεί ένα “πανηγύρι” από την Χουμεϊρά και την Μελέκ για να γιορτάσουν την αποχώρηση της Κιγιμέτ…

Δείτε το video ΕΔΩ

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ

1141 ΕΔΩ
1142 ΕΔΩ
1143 ΕΔΩ
1144 ΕΔΩ
1146 ΕΔΩ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

MAESTRO Β ΚΥΚΛΟΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 1 (VIDEO)

Δείτε το πρώτο επεισόδιο του β΄ κύκλου της τηλεοπτικής σειράς MAESTRO που βλέπουμε στο MEGA. ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 1 Η δολοφονία του Χαράλαμπου έχει αναστατώσει όλο το νησί και...