Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Τι Φέρνει το Τρίγωνο Άρη με Πλούτωνα στις 15 Αυγούστου 2022. Προβλέψεις Ζωδίων

Στις 15 Αυγούστου ο Άρης που βρίσκεται στον Ταύρο σχηματίζει τρίγωνο με τον Πλούτωνα που βρίσκεται στον Αιγόκερω, είναι μία δυναμική όψη, θα βοηθήσει στην ενίσχυση της αισιοδοξίας και της αυτοπεποίθησης, τολμηρές θα είναι οι ενέργειες. Σε θέματα επαγγελματικής και οικονομικής φύσης ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για διαπραγματεύσεις, συμφωνίες, συμβόλαια.

Άρης σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα: Δυναμικές προσεγγίσεις, αποκαλυπτικά συμβάντα

Έμφαση θα δοθεί στην καριέρα και γενικότερα στην άνοδο, τα συμβάντα θα είναι βοηθητικά, οι συνεργασίες θα έχουν τη δυνατότητα για αποδοτική κατάληξη. Σκεπτόμενες και μεθοδικές θα είναι οι επιδιώξεις, θα υπάρξει ορθολογισμός, υπευθυνότητα, επαγγελματισμός. Σε θέματα αισθηματικής φύσης πρόσφορο θα είναι το έδαφος για καινούργιες γνωριμίες, οι προσεγγίσεις θα είναι δυναμικές, αισθησιακές, απελευθερωμένες.

Δεν θα λείψουν οι άμεσες εκδηλώσεις, οι εξομολογήσεις και οι παθιασμένες ενέργειες, δεν αποκλείεται να γίνουν συναρπαστικές γνωριμίες που θα καταφέρουν να ανανεώσουν τα συναισθήματα. Καινούργιοι έρωτες θα κάνουν την εμφάνισή τους, δεν θα λείψουν οι ενθουσιασμοί, η έντονη έλξη θα οδηγήσει σε ασυνήθιστες επιλογές.

Ο Άρης σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα και αστρολογικές προβλέψεις για τα 12 ζώδια

ΚΡΙΟΣ

Δυναμικότητα, πάθος και έλξη θα είναι τα χαρακτηριστικά σας, τρέξτε τα βήματα σας, περάστε σε προσεγγίσεις το αποτέλεσμα θα είναι θετικό και θα σας ικανοποιήσει. Στα επαγγελματικά θα έχετε τη δυνατότητα να κατοχυρώσετε και να βελτιωθείτε. Στον αισθηματικό τομέα θα υπάρξουν γνωριμίες που θα σας συναρπάσουν, ελκυστική θα είναι η στάση σας, θα καταφέρετε να ανανεωθείτε.

ΤΑΥΡΟΣ

Σε θέματα επαγγελματικής και οικονομικής φύσης συντονίστε τα βήματά σας, θα υπάρξουν ανοίγματα για να περάσετε σε προσεγγίσεις. Διατηρήστε ακμαία τη δυναμικότητα και την αυτοπεποίθησή σας, αποφύγετε την αναβολή, η χρονική στιγμή είναι κατάλληλη για συμφωνίες, διαπραγματεύσεις. Δείτε με θετικό μάτι τα ανοίγματα και τις νέες προοπτικές.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Δεν θα λείψουν τα αποκαλυπτικά συμβάντα που θα σας βοηθήσουν να συνειδητοποιήσετε, να διαπιστώσετε και να καταλήξετε ποια άτομα ή ποιες σχέσεις θα χρειαστεί να τερματίσετε. Δυναμικές θα είναι οι ενέργειές σας, σε θέματα αισθηματικής φύσης δώστε έμφαση στο φλερτ, οι άμεσες και απελευθερωμένες προσεγγίσεις θα έχουν θετική κατάληξη.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για καινούργιες γνωριμίες κοινωνικές, φιλικές, αισθηματικές. Κινηθείτε αυθόρμητα, εκδηλωθείτε, θα έχετε τη δυνατότητα να κερδίσετε τις συμπάθειες. Στον αισθηματικό τομέα πλησιάστε το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει, τα συμβάντα θα σας βοηθήσουν να δώσετε ουσιαστική ώθηση στην προσωπική σας ζωή.

ΛΕΩΝ

Δώστε έμφαση σε θέματα οικονομικής φύσης, οι συνθήκες θα είναι ευνοϊκές για να περάσετε σε άμεσες διεκδικήσεις. Οργανώστε τα πλάνα σας, μείνετε συγκεντρωμένοι στους στόχους και στις βλέψεις σας θα καταφέρετε να φτάσετε στον στόχο σας. Δυναμική θα είναι η διάθεσή σας, απαραίτητο θα είναι να αποφύγετε την αναβολή, κινηθείτε όσο πιο άμεσα και μεθοδικά μπορείτε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η χρονική στιγμή είναι κατάλληλη για να οργανώσετε τις ενέργειές σας, να τρέξετε τα βήματά σας και γενικότερα για να περάσετε σε διεκδικήσεις. Κινηθείτε όσο πιο δυναμικά και συντονισμένα μπορείτε, θα είστε σε θέση να υλοποιήσετε τα σχέδιά σας. Εκπλήξεις και ενθουσιασμοί θα υπάρξουν, ίσως να σας συναρπάσει ένα συγκεκριμένο πρόσωπο.

 

ΖΥΓΟΣ

Ευνοείστε σε θέματα που έχουν να κάνουν με συμβόλαια, συναλλαγές, αγοραπωλησίες, η χρονική στιγμή είναι κατάλληλη για να τακτοποιήσετε εκκρεμότητες που σας αγχώνουν. Κινηθείτε συντονισμένα, στην περίπτωση που υπάρξουν ανοίγματα για νέες συνεργασίες αξιοποιήστε τις ευκαιρίες. Βελτιώνονται οι σχέσεις σας προσωπικές, αισθηματικές, ανοιχτείτε στα άτομα που εμπιστεύεστε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Έντονη θα είναι η διαίσθηση σας, στην περίπτωση που πρέπει να πάρετε αποφάσεις συνδυάστε ένστικτο με λογική, το αποτέλεσμα θα είναι θετικό. Δώστε έμφαση σε θέματα αισθηματικής φύσης, προσεγγίστε, εκδηλωθείτε στο άτομο που σας ενδιαφέρει θα έχετε τη δυνατότητα να περάσετε ευχάριστα. Θα υπάρξουν συναισθηματικά ξεκαθαρίσματα που θα σας ανανεώσουν.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Δώστε έμφαση στο παρουσιαστικό και στην κοινωνική σας εικόνα, σε συνδυασμό με τον ελκυστικό τρόπο ομιλίας σας θα καταφέρετε να κερδίσετε τις εντυπώσεις. Βελτιώνεστε σε θέματα επαγγελματικής και οικονομικής φύσης, μείνετε συγκεντρωμένοι στους στόχους σας, κινηθείτε δυναμικά με αυτοπεποίθηση. Ανοίγματα θα υπάρξουν για γνωριμίες επαγγελματικές και αισθηματικές.



ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Κοινωνικοποιηθείτε, αξιοποιήστε το επικοινωνιακό σας ταλέντο, προσπαθήστε να εμπιστευτείτε τα πρόσωπα που σας περιβάλλουν. Τα συμβάντα θα σας βοηθήσουν να πάρετε καθοριστικές αποφάσεις που θα έχουν αντίκτυπο σε παρόν και μέλλον. Στον αισθηματικό τομέα με το ταίρι σας θα έχετε τη δυνατότητα να ανοίξετε συζητήσεις περί δεσμευτικής εξέλιξης.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ευνοϊκές θα βρείτε τις συνθήκες για αλλαγές και διαφοροποιήσεις, θα καταφέρετε να δώσετε ώθηση σε σχέσεις ή βλέψεις του είχαν μείνει στάσιμες. Προχωρήστε τα βήματα σας, θα υπάρξει δυνατότητα για υλοποίηση. Δώστε έμφαση στις κοινωνικές επαφές, ανοίγματα θα υπάρξουν για γνωριμίες επαγγελματικές και αισθηματικές, κινηθείτε με αυθορμητισμό.

ΙΧΘΥΣ

Στον επαγγελματικό τομέα θα υπάρξουν επικοινωνιακά ανοίγματα, διατυπώστε απόψεις προτάσεις και ιδέες, πρόσφορο θα είναι το έδαφος για υλοποίηση, θα βρείτε το προσδοκώμενο ενδιαφέρον. Ώθηση θα καταφέρετε να δώσετε στις σχέσεις και στις επαφές σας, συζητήστε ανοιχτά με τα πρόσωπα που εμπιστεύεστε, προσεγγίστε, δώστε έμφαση στο φλερτ.

Πηγή: e-zwdia.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ