Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024

ELIF ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 1115 (VIDEO)

Δείτε σε videos τα νέα επεισόδια του ε κύκλου της σειράς  ELIF

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 1115

Η Μελέκ είναι αισιόδοξη αλλά και ανήσυχη εξαιτίας των πραγμάτων που της είπε η δικηγόρος. Θέλει να βγει από τη φυλακή αλλά από την άλλη φοβάται. Ενώ ο Σαφάκ είναι αναίσθητος, η Λεμάν και η Ζουλιντέ έχουν μια σύντομη διαμάχη. Η Λεμάν είναι θυμωμένη με τη Ζουλιντέ επειδή δεν είπε την αλήθεια στην αστυνομία. Νομίζει ότι δεν το είπε γιατί δεν θέλει ο Τουφάν να μπει στη φυλακή.ELIF ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 1115 (VIDEO)

Όταν ο Σαφάκ ανακτά τις αισθήσεις του, η Λεμάν δεν επιτρέπει στη Ζουλιντέ να μπει στο δωμάτιο και εκείνη του λέει ότι η Ζουλιντέ είπε ψέματα στην αστυνομία για να σώσει τον Τουφάν. Για μια σύντομη στιγμή, ο Σαφάκ την πιστεύει και θέλει να μιλήσει με την Ζουλιντέ. Όταν η Ζουλιντέ λέει στον Σαφάκ ότι ο Tουφάν απείλησε πως θα σκοτώσει εκείνον και τον Εμιρχάν και για αυτό έπρεπε να φτιάξει μια ιστορία για να πει στην αστυνομία, ο Σαφάκ την πιστεύει.

Αυτή η κατάσταση κάνει τη Λεμάν έξαλλη από θυμό. Ο Εμιρχάν νιώθει ένοχος για αυτό που συνέβη στον Σαφάκ. Και επίσης οι καβγάδες ανάμεσα στη Λεμάν και τη Ζουλιντέ τον στεναχωρούν περισσότερο και σταματάει να μιλάει…

Δείτε το video ΕΔΩ

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ

1113 ΕΔΩ
1114 ΕΔΩ
1116 ΕΔΩ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ