Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

ELIF – Εξελίξεις: Ο Κερέμ εκβιάζει την Ασλί

Ραγδαίες εξελίξεις στη συνέχεια της σειράς ELIF

Ο Κερέμ είναι απασχολημένος με το ζήτημα της Μελέκ, την κατάσταση της Ελίφ, τα προβλήματα της Χουμεϊρά και το θέμα της υγείας της μητέρας του αλλά πιο πολύ από όλους σκέφτεται την Ασλί. Η Ασλί προσπαθεί να πει στον Κερέμ ότι η Μελέκ δεν είναι ένοχη, όπως νομίζει…

Η Ελίφ αρρωσταίνει και ο πυρετός της ανεβαίνει. Η Κιγιμέτ προσπαθεί να κρύψει την άσχημη κατάσταση της Ελίφ από τον Kερέμ και τη Χουμεϊρά. Όμως ο Κερέμ βρίσκει την Ελίφ ξαπλωμένη και σε κακή κατάσταση και καλεί τον γιατρό. Ενημερώνει επίσης την Ασλί για την ασθένεια της Ελίφ. Η Ασλί θέλει να έρθει στην έπαυλη και να δει την Ελίφ.

Η Ασλί εξομολογείται το μεγάλο μυστικό της στην Μπιρτσέ σχετικά με τα αισθήματά της για τον Κερέμ. Τα τελευταία γεγονότα, όμως, έχουν επηρεάσει τη σχέση τους. Η Μπιρτσέ θεωρεί ότι κάνουν ένα πολύ όμορφο ζευγάρι και υποστηρίζει την πιθανή σχέση τους. Αλλά η Ασλί δεν μπορεί να συμπεριφερθεί με τον ίδιο τρόπο, αφού ο Κερέμ κατηγόρησε την καλύτερή της φίλη για κάτι που δεν έχει κάνει.

Αυτή η συμπεριφορά αλλάζει την οπτική της για τον Κερέμ. Και αποφασίζει να τα παρατήσει, αφού δεν μπορεί πλέον να είναι κοντά του κάθε μέρα. Η Μπιρτσέ προσπαθεί να την μεταπείσει, αλλά η Ασλί δεν μπορεί να κοιτάζει τον Κερέμ κάθε μέρα κατά πρόσωπο, αφού είδε τη σκληρότητά του προς τη Μελέκ.

Εν τω μεταξύ, υπάρχει μια πολύ σημαντική συνάντηση στην εταιρία αλλά η Ασλί απουσιάζει. Ενώ ο Κερέμ και η Φιλίζ την περιμένουν, η Μπιρτσέ ανησυχεί γιατί ξέρει ότι η Ασλί σκέφτεται να αφήσει τη δουλειά της. Φυσικά, η Ασλί δεν αφήνει τον Κερέμ χωρίς βοήθεια και εμφανίζεται στην εταιρία. Από την άλλη πλευρά, ο Κερέμ είναι καχύποπτος σχετικά με τον Μαχίρ και πιστεύει ότι κάτι τρέχει ανάμεσα σε εκείνον και την Ασλί…

 

Ο Κερέμ συνεχίζει να σκέφτεται τη σχέση του Μαχίρ και της Ασλί. Αλλά όταν η Ασλί δηλώνει ότι θέλει να παραιτηθεί ο Κερέμ της λέει κάτι που τη σοκάρει. Αν φύγει από την εταιρία πριν τη λήξη του συμβολαίου της θα πρέπει να πληρώσει αποζημίωση! Τώρα, η Ασλί νιώθει αβοήθητη και παγιδευμένη. Πιστεύει ότι αυτή η απόφαση του Κερέμ έχει να κάνει μόνο με την επαγγελματική φιλοδοξία του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ