Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

ELIF ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 1099 (VIDEO)

Δείτε σε videos τα νέα επεισόδια του ε κύκλου της σειράς  ELIF

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 1099

Η Ασλί πρέπει να επιστρέψει στην εταιρεία και να συνεχίσει να εργάζεται για τον Κερέμ, ακόμα κι αν δεν το θέλει. Πραγματικά δεν έχει άλλη επιλογή από το να συνεχίσει να εργάζεται, εκτός και αν μπορεί να πληρώσει αποζημίωση για την αποχώρησή της από την εταιρία. Είναι μέρα επισκεπτηρίου για τη Μελέκ στη φυλακή και η Ελίφ θέλει να δει τη μητέρα της. Ως εκ τούτου, δανείζεται το τηλέφωνο της Γκιουλσούμ και τηλεφωνεί στην Ασλί. Της ζητάει να την πάει να δει τη μητέρα της και η Ασλί της το υπόσχεται.

Το πρόβλημα είναι ότι δεν ξέρει αν ο Κερέμ θα την αφήσει. Όταν πηγαίνει στο γραφείο του Κερέμ για να ζητήσει άδεια, βλέπει τον Μαχίρ και εκείνος τη βοηθά να αντιμετωπίσει το πρόβλημα, λέγοντάς της να περιμένει μέχρι να φύγει ο Κερέμ.

Η Ασλί περιμένει μέχρι ο Κερέμ να φύγει από την εταιρεία για μια ημερήσια συνάντηση. Όταν φεύγει, η Ασλί προσπαθεί να βγει έξω αλλά την βλέπει ο Κερέμ. Η Ασλί προσπαθεί να εξηγήσει την κατάσταση αλλά δεν αναφέρει την υπόσχεση που έχει δώσει στην Ελίφ. Ο Κερέμ δεν την αφήνει να φύγει από την εταιρία.

Η Ελίφ αισθάνεται συντετριμμένη και τόσο αναστατωμένη όταν ακούει ότι δεν θα μπορέσει να δει τη μητέρα της εκείνη την ημέρα και η Ασλί νιώθει άσχημα επειδή απογοήτευσε την Ελίφ, εξαιτίας του Κερέμ. Η Ασλί θυμώνει ακόμη περισσότερο με τον Κερέμ. Μετά τα άσχημα νέα, η Ελίφ βγαίνει να πάρει λίγο καθαρό αέρα στον κήπο και μια μεγάλη έκπληξη την περιμένει…

Δείτε το video ΕΔΩ

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ

1097 ΕΔΩ

1098 ΕΔΩ

1099-1100-1101 ΕΔΩ

1102-1103 ΕΔΩ

Aκολουθήστε στο facebook τη σελίδα ELIF – ΕΛΙΦ FANS

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Προβλέψεις Σαββατοκύριακου 4 και 5 Μαΐου 2024 από την Α.Λεούση

Τα Ζώδια το Σαββατοκύριακο 4 και 5 Μαΐου 2024 από την αστρολόγο Άντα Λεούση... της Άντας Λεούση Αστρολόγος - Μελλοντολόγος ΚΡΙΟΣ: Η ανάγκη σας για ασφάλεια μπορεί...