Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

ELIF ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 1089 (VIDEO)

Δείτε σε videos τα νέα επεισόδια του ε κύκλου της σειράς  ELIF

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 1089

Όλοι, εκτός από την Κιγιμέτ, είναι πολύ χαρούμενοι που η Μελέκ θα γίνει καλά. Ο Kερέμ μιλάει στη Χουμεϊρά για τη στάση της Ελίφ απέναντί του στο νοσοκομείο. Είναι πολύ λυπημένοι αφού δεν μπόρεσαν να κερδίσουν την εμπιστοσύνη της Ελίφ και μπερδεμένοι καθώς δεν μπορούν να είναι σίγουροι ότι η Μελέκ είναι η ένοχη. Ο Μαχίρ νιώθει ένοχος για ό,τι έχει συμβεί στη Μελέκ ενώ ταυτόχρονα ανησυχεί και για τη μητέρα του. Η Ασλί πείθει την Ελίφ να επιστρέψει στην έπαυλη με τον Κερέμ.

Η Κιγιμέτ συνεχίζει να πιέζει την Ελίφ και να της κάνει δύσκολη τη ζωή αλλά κανένας από την οικογένεια Χακτανίρ δεν αντιλαμβάνεται τι πραγματικά συμβαίνει. Η Ελίφ είναι για άλλη μια φορά ανυπεράσπιστη απέναντι στην κακία της Κιγιμέτ. Στο μεταξύ, οι απολίτιστες, αγενείς συμπεριφορές και τα άσχημα λόγια του Τουφάν για τον Σαφάκ επηρεάζουν τον Εμιρχάν και τον προκαλούν σύγχυση. ELIF ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 1089 (VIDEO)

Αρχίζει να γίνεται όλο και πιο αντιδραστικός μέρα με τη μέρα και δεν διστάζει πια να δίνει οργισμένες απαντήσεις σε όλους. Η Ζουλιντέ δεν μπορεί να συνειδητοποιήσει γιατί συμπεριφέρεται έτσι… ELIF ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 1089 (VIDEO)

Δείτε το video ΕΔΩ

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ

1086 ΕΔΩ

1087 ΕΔΩ

1088 ΕΔΩ

1090 ΕΔΩ

Aκολουθήστε στο facebook τη σελίδα ELIF – ΕΛΙΦ FANS

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ο ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ ΤΩΝ ΚΥΡΙΩΝ: Ο Μάρκος συγκρούεται άσχημα με την Δωροθέα

Ραγδαίες εξελίξεις στο σημερινό επεισόδιο του β κύκλου της σειράς Ο ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ ΤΩΝ ΚΥΡΙΩΝ που βλέπουμε στον ALPHA. Μια παρεξήγηση θα φέρει μεγάλη αναστάτωση στην Σύρμω και...