Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

ΤΡΙΑ ΜΙΛΙΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 53 (VIDEO)

Δείτε το νέο επεισόδιο της τηλεοπτικής σειράς του STAR ΤΡΙΑ ΜΙΛΙΑ

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 53

Ο Στέφανος, χωρίς να τον καταλάβουν, έχει δει τον Μιχάλη και τη Φωτεινή να φιλιούνται. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα η στάση του απέναντι στον αδελφό του να παραμένει ψυχρή. Ο Μιχάλης απογοητεύεται, διότι πίστευε ότι μετά από την περιπέτεια της απαγωγής, ο ίδιος και ο αδελφός του θα έρχονταν πιο κοντά ο ένας στον άλλον. Η Λίζα και ο Στέφανος παίρνουν εξιτήριο από την κλινική, με τη ρητή οδηγία να ξεκουραστούν.ΤΡΙΑ ΜΙΛΙΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 53 (VIDEO)

Η Λίζα, όμως, θέλει να γυρίσει στη ρουτίνα της και ανοίγει το μαγαζί της και ο Στέφανος πηγαίνει να ευχαριστήσει τους φίλους του στο νησί. Ο Τίμος ανακοινώνει στην Κλειώ την απόφασή του να κατασκευάσει στο νησί ένα μεγάλο κολυμβητήριο. Μ’ αυτήν του την κίνηση, ευελπιστεί να πάρει με το μέρος του και τον Πέτρο. Ο Γεράσιμος και η Κάτια περιμένουν με ανυπομονησία τον Στέφανο να φτάσει στο σπίτι τους. Εκείνος πίνει καφέ με τον Ευθύμη, όταν ξαφνικά του τηλεφωνεί η Λίζα και τον ενημερώνει, πανικοβλημένη, πως της συμβαίνει κάτι πολύ σοβαρό… ΤΡΙΑ ΜΙΛΙΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 53 (VIDEO)

Δείτε το video ΕΔΩ

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ

47 ΕΔΩ

48 ΕΔΩ

49 ΕΔΩ

50 ΕΔΩ

51 ΕΔΩ

52 ΕΔΩ

Ακολουθήστε στο facebook τη σελίδα Τρία Μίλια Fans

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 5/5/2024

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 5/5/2024 Χριστός Ανέστη! Η Σελήνη σήμερα κινείται στο ζώδιο του Κριού, συναντώντας τον Β. Δεσμό, φέρνοντας δράση, περιπέτεια, αυθορμητισμό αλλά και ευκαιρίες...