Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

ΤΡΙΑ ΜΙΛΙΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 52 (VIDEO)

Δείτε το νέο επεισόδιο της τηλεοπτικής σειράς του STAR ΤΡΙΑ ΜΙΛΙΑ

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 52

Ο Στέφανος και η Λίζα μεταφέρονται στην κλινική. Έχουν αρχίσει να ανακτούν τις αισθήσεις τους, αλλά ο Στέφανος είναι πολύ αφυδατωμένος και η Λίζα έχει υποστεί έντονο σοκ. Ο Μιχάλης και η Φωτεινή αποφασίζουν να τους κρατήσουν όλο το βράδυ στα ιατρεία τους, για να παρακολουθούν την κατάσταση της υγείας τους. Η Κάτια επιμένει να μείνει κι εκείνη, αλλά στο τέλος υποχωρεί και δέχεται να αποχωρήσει από την κλινική. Ο Χάρης ενημερώνει τον Ευθύμη για την επιστροφή του Στέφανου και της Λίζας και του ζητάει να πάει να τους δει.ΤΡΙΑ ΜΙΛΙΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 52 (VIDEO)

Η έντονα φιλική διάθεση του Τίμου προς τον Πέτρο δημιουργεί μεγαλύτερους προβληματισμούς στον Νικόλα. Ο Λευτέρης αναφέρει στον Λάμπη ότι η υπόθεση όχι μόνο δεν έκλεισε, αλλά θα διαρκέσει πολύ και πρέπει να πάρουν άμεσα καταθέσεις από τον Στέφανο και την Λίζα. Ο Μιχάλης και η Φωτεινή μένουν μόνοι τους στην κλινική, όλη τη νύχτα και έρχονται πιο κοντά ο ένας στον άλλον. Όμως, κάποια στιγμή, ο Στέφανος συνέρχεται και τους βλέπει, χωρίς να το καταλάβουν… ΤΡΙΑ ΜΙΛΙΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 52 (VIDEO)

Δείτε το video ΕΔΩ

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ

44 ΕΔΩ

45 ΕΔΩ

46 ΕΔΩ

47 ΕΔΩ

48 ΕΔΩ

49 ΕΔΩ

50 ΕΔΩ

51 ΕΔΩ

53 ΕΔΩ

Ακολουθήστε στο facebook τη σελίδα Τρία Μίλια Fans

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 5/5/2024

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 5/5/2024 Χριστός Ανέστη! Η Σελήνη σήμερα κινείται στο ζώδιο του Κριού, συναντώντας τον Β. Δεσμό, φέρνοντας δράση, περιπέτεια, αυθορμητισμό αλλά και ευκαιρίες...