Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024

Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ: Ο Αλέξης χάνει οριστικά την άδεια ασκήσεως επαγγέλματος

Ραγδαίες εξελίξεις στο σημερινό επεισόδιο της αγαπημένης σειράς του MEGA Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ

Ο Αλέξης χάνει οριστικά την άδεια ασκήσεως επαγγέλματος, γεγονός που καταρρακώνει τη Μαργαρίτα. Ο Πότης ξεκινά το περπάτημα στο βουνό παρέα με τον Λεωνίδα, σε μια προσπάθεια να αλλάξει τρόπο ζωής και να προλάβει το ζάχαρο. Ο Άρης διεκδικεί επίμονα την Ευτυχία, αναγκάζοντάς την να του πει ότι περιμένει το παιδί του Αποστόλη και πως δεν θέλει να μπει σε σχέση. Η Ασπασία προσπαθεί να πείσει τον Στάθη να δώσει μια ευκαιρία στην Αρετή, αλλά αυτός είναι ανένδοτος.

Ο Ανέστης βάζει τον Δημήτρη στη διακίνηση ναρκωτικών, πίσω από την πλάτη του Κωνσταντίνου. Ο Μάνος και ο Ισίδωρος πηγαίνουν στην Αθήνα με σκοπό να προετοιμαστούν για τη βράβευση του ελαιόλαδού τους. Ο Ισίδωρος ενημερώνει τη Φανή και, ύστερα από επιμονή της Αγγελικής, ο Ισίδωρος και ο Μάνος πηγαίνουν στο σπίτι της για φαγητό…

Τι Είδαμε στο προηγούμενο επεισόδιο

Η αμηχανία είναι διάχυτη στη συνάντηση μεταξύ Εύας και Στάθη. Αυτός της λέει ότι τα βρήκε με τον γιό του αλλά η Εύα περιμένει να ακούσει άλλα πράγματα και υπάρχει μια μικρή ένταση στη συζήτηση… Ο Ισίδωρος έχει αρχίσει τις συχνές επισκέψεις στο καφενείο ενόψει τηςυποψηφιότητάς του για δήμαρχος. Η μέρα της δίκης της Μαρίνας πλησιάζει και ο Λυκούργος προετοιμάζει τους μάρτυρες υπεράσπισης.

 

Ο Στέφανος λέει στην Βασιλική πως δεν θέλει να φύγει και να είναι τσακωμένοι. Εκείνη του απαντάει πως για να τα βρούνε θα πρέπει πρώτα να συγχωρέσει τον Φίλιππο, κι ο Στέφανος προβληματίζεται. Η Ασπασία σε συνεννόηση με την Αρετή προσπαθεί να πείσει τον Στέφανο να αλλάξει απόφαση για την Ισπανία.

Ο Ανέστης με τον Δημήτρη ξεκινάνε νέες «δουλειές» με μεταφορές ναρκωτικών… Η ημέρα του δικαστηρίου φτάνει και Λυκούργος, Μαρίνα, Μάνος, Ευτυχία, Μυρτάλη, Ισμήνη, Στάθης και Ιάκωβος είναι εκεί. Η απόφαση βγαίνει την ίδια ημέρα και η Μαρίνα αθωώνεται γιατί ό,τι έπραξε, το έπραξε ευρισκόμενη σε άμυνα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ