Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Η Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα στις 21 Ιουνίου: Προβλέψεις Ζωδίων

Στις 21 Ιουνίου 2022 η Αφροδίτη από τις 20°01’ του Ταύρου θα βρεθεί σε όψη τριγώνου με τον Πλούτωνα που βρίσκεται στον Αιγόκερω. Η όψη αυτή θα κάνει τις σχέσεις λίγο παραπάνω έντονες και συνάμα πιο ερωτικές. Θα αναζητήσουμε όλα όσα μας φέρνουν ηδονή και μας κάνουν να νιώθουμε ικανοποιημένοι. Τα συναισθήματά μας θα έχουν βάθος και ένταση και θα έχουμε ανάγκη να λάβουμε από το ταίρι μας, τόσο την αγάπη και τη στοργή, όσο και τη σωματική εκδήλωση των αισθημάτων που τρέφει για εμάς.

Έντονα πάθη και μεγάλοι έρωτες!

Ακόμα και αν αντιμετωπίσαμε κάποια προβλήματα στις προσωπικές μας σχέσεις, με την όψη αυτή θα βουτήξουμε στα βάθη της ψυχής μας σε μια προσπάθεια εμείς οι ίδιοι να κατανοήσουμε και να αποδεχθούμε τα συναισθήματά μας με σκοπό, κατόπιν, να τα εκδηλώσουμε στους, όποιους, άλλους της ζωής μας. Το να αναγνωρίσουμε ποιες είναι οι επιθυμίες και οι πραγματικές μας ανάγκες, θα γίνει η απαρχή ενός ιδιαίτερα ενδιαφέροντος προσωπικού ταξιδιού που σκοπό του θα έχει την προσωπική μας ανάπτυξη.

 

Σε ό,τι αφορά τα προσωπικά μας, θα ζήσουμε εκρηκτικές ερωτικές στιγμές στις οποίες το πάθος θα έχει τον πρώτο λόγο. Ο νους, το σώμα και η καρδιά μας θα συντονιστούν, δημιουργώντας ένα κοκτέιλ πάθους, και η υπερδιέγερση των αισθήσεών μας θα μας απογειώσει. Ο έρωτας θα είναι πηγή ευεξίας. Το αντικείμενο του πόθου μας θα ασκεί μια ακατανίκητη εξουσία πάνω μας ακόμα και αν εμείς πιστεύουμε ότι έχουμε τον πλήρη έλεγχο της σχέσης. Ωστόσο, θα υπάρξουν και κάποια συναισθήματα όπως η ζήλεια, η κτητικότητα και η εμμονή που, ακόμα και αν είναι παροδικά, θα μας φέρουν στα όριά μας και θα πρέπει να δαμαστούν από μέρους μας καθώς, επί της ουσίας, ο λόγος ύπαρξής τους θα είναι μια ψευδαίσθηση ελέγχου.

Η τέχνη της γοητείας θα απασχολήσει ιδιαίτερα όσους αναζητούν ταίρι καθώς η αυξημένη ελκυστικότητα και ο ερωτικός μαγνητισμός θα τους βοηθήσουν να κάνουν αισθηματικές γνωριμίες οι οποίες, κατά περιπτώσεις, θα είναι καθοριστικές καθώς θα έχουν το στοιχείο της καρμικότητας και της ερωτικής, ακόμα και μακροπρόθεσμης, έντασης.

Σε ό,τι αφορά τα οικονομικά μας, η όψη αυτή είναι πολύ καλή, αν θέλουμε και μπορούμε, για να ασχοληθούμε με επενδύσεις ή αγοραπωλησίες ακινήτων. Επίσης, με την όψη αυτή θα μας απασχολήσουν θέματα διακόσμησης, είτε του σπιτιού μας, είτε του χώρου που εργαζόμαστε. Ορισμένους από εμάς θα μας απασχολήσει η βελτίωση της εικόνας μας σε μια προσπάθεια να γίνουμε πιο θελκτικοί και ερωτικοί.

Πως θα σε επηρεάσει η Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα;

Αυτή η όψη θα διαρκέσει +/- 4 μέρες και θα επηρεάσει τους εκπροσώπους των ζωδίων του σταθερού σταυρού, δηλαδή: Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους , αλλά και του παρορμητικού σταυρού, δηλαδή: Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς και Αιγόκερους, γεννημένους στο 3ο δεκαήμερο των ζωδίων αυτών καθώς και όσους έχουν ωροσκόπο, μεσουράνημα ή προσωπικούς πλανήτες, δηλαδή: Σελήνη, Ερμή, Αφροδίτη και Άρη στα ζώδια αυτά ή στο δεκαήμερο αυτό.

Πάμε να δούμε πως θα επηρεαστεί κάθε ζώδιο ξεχωριστά:

ΚΡΙΟΣ

Η όψη αυτή θα φέρει γεγονότα τα οποία θα σας βοηθήσουν να πετύχετε τους επαγγελματικούς, και όχι μόνο, στόχους σας. Θα αποκτήσετε την εύνοια ισχυρών προσώπων η επαφή με τα οποία θα λειτουργήσει μεταμορφωτικά για τη δημόσια εικόνα σας. Ορισμένοι από εσάς θα γνωρίσουν τον έρωτα μέσα σε ένα επαγγελματικό περιβάλλον.

ΤΑΥΡΟΣ

Με την όψη αυτή θα νιώσετε σα να αλλάζετε επίπεδο δράσης. Κάποια όνειρά σας πραγματοποιούνται και κάποια σημαντικά σχέδιά σας υλοποιούνται. Επιτέλους κοιτάτε το μέλλον με αισιοδοξία αλλά και με σιγουριά ότι οι αλλαγές που θα έρθουν θα μεταμορφώσουν με ένα θετικό τρόπο τη ζωή σας. Ο έρωτας θα βάλει στους ώμους σας φτερά.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η όψη αυτή θα σας φέρει σημαντικές αλλαγές. Μια από αυτές θα είναι μια καινούργια επαγγελματική συνεργασία που θα βελτιώσει το εισόδημά σας και θα σας επιτρέψει, όχι μόνο να τακτοποιήσετε υποχρεώσεις, αλλά να κάνετε και κάποια, τρόπον τινά, επένδυση. Ερωτικά, θα θελήσετε να κυριαρχήσετε στο ταίρι σας ενώ, ορισμένοι από εσάς, θα ζήσουν ένα πολύ δυνατό έρωτα που όμως θα πρέπει να μείνει κρυφός.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μέσα από φιλικά περιβάλλοντα θα κάνετε μια αρκετά σημαντική γνωριμία η οποία θα σας βοηθήσει, είτε σε επαγγελματικό, είτε σε προσωπικό επίπεδο. Οι σχέσεις και οι συνεργασίες σας μπαίνουν σε μια πιο ενδιαφέρουσα εποχή. Σε ό,τι αφορά τα προσωπικά σας, οι δεσμευμένοι θα αναβιώσετε ερωτικά τη σχέση σας ενώ οι αδέσμευτοι θα κάνετε μια ενδιαφέρουσα γνωριμία.

ΛΕΩΝ

Η δημόσια εικόνα σας θα βελτιωθεί κυρίως μέσα από τις επαφές σας με άτομα ισχύος κάτι που θα βοηθήσει, τόσο την εξέλιξη της καριέρας σας, όσο και τα οικονομικά σας. Επίσης όμως, θα σας απασχολήσει και η εξωτερική σας εμφάνιση και αυτό θα σας ωθήσει να κάνετε ουσιαστικές αλλαγές που θα σας κάνουν να νιώσετε ακόμα καλύτερα με τον εαυτό σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η ερωτική σας ζωή θα είναι πηγή χαράς για εσάς και θα νιώσετε ότι ανανεώνεστε, τόσο εσωτερικά, όσο και εξωτερικά. Ορισμένοι θα κάνετε ένα ταξίδι με το ταίρι σας που θα τονώσει τη σχέση σας. Οι αδέσμευτοι θα κάνετε μια καινούργια γνωριμία που θα είναι μια εμπειρία άκρως αφυπνιστική, καθώς το σμίξιμο θα γίνει με άτομο διαφορετικό από ό,τι είχατε ως ώρας συνηθίσει.

 

ΖΥΓΟΣ

Θα νιώσετε πιο σίγουροι για τον εαυτό σας με την όψη αυτή και αυτό θα «σας δώσει άλλο αέρα» κάτι που θα σας βοηθήσει, είτε να κλείσετε κύκλους κερδίζοντας όμως αυτά που σας αξίζουν, είτε να προχωρήσετε σε μια νέα οικονομική συνεργασία. Ορισμένους θα σας απασχολήσουν κάποιες αναγκαστικές αλλαγές στο σπίτι σας ενώ η ερωτική σας ζωή θα γίνει πιο έντονη.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η όψη αυτή θα σας ωθήσει να ασχοληθείτε ακόμα περισσότερο με τις σχέσεις και τις συνεργασίες σας. Επαγγελματικά, κάποιες ευφάνταστες κινήσεις από μέρους σας θα βελτιώσουν το εργασιακό κλίμα ενώ η δουλειά σας δεν θα περάσει απαρατήρητη από τους ανωτέρους σας. Σε ό,τι αφορά τα προσωπικά σας, μια ερωτική εξομολόγηση θα βάλει σε δίλημμα κάποιους από εσάς.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Θα βρείτε έξυπνους και ευχάριστους τρόπους για να βελτιώσετε την καθημερινότητά σας. Επίσης, θα ασχοληθείτε τόσο με τη βελτίωση της φυσικής σας κατάστασης, όσο και γενικά με την εμφάνισή σας. Σε ό,τι αφορά τα προσωπικά σας, αν έχετε ταίρι οι πράξεις του θα σας κάνουν να νιώσετε μεγαλύτερη ασφάλεια ενώ, οι αδέσμευτοι, θα κάνετε μια νέα γνωριμία ίσως και με άτομο από τον ίδιο επαγγελματικό χώρο.



ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η όψη αυτή θα σας βοηθήσει αρκετά στο να προχωρήσετε σε αλλαγές που καιρό τώρα θέλατε να κάνετε, τόσο στις επαγγελματικές, όσο και στις προσωπικές σας σχέσεις. Σε κάθε περίπτωση, θα υπάρξουν εξελίξεις που θα σας ευχαριστήσουν. Στη ζωή ορισμένων, θα υπάρξει ένα καινούργιο πρόσωπο ενώ οι δεσμευμένοι θα έρθετε πιο κοντά ερωτικά στο ταίρι σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Θα σας απασχολήσουν μια μετακόμιση ή κάποιες αλλαγές που θέλετε να κάνετε στο χώρο που κατοικείτε ή που εργάζεστε. Επαγγελματικά, μετά την ολοκλήρωση ενός κύκλου θα ξεκινήσετε έναν καινούργιο που θα έχει τη δυναμική να αναβαθμίσει τα οικονομικά σας. Ερωτικά, ορισμένοι θα ξεκινήσετε μια μυστική ερωτική σχέση ενώ κάποιοι άλλοι θα ξαναβρεθείτε με ένα πρόσωπο από το παρελθόν σας.

ΙΧΘΥΣ

Η όψη αυτή θα σας φέρει επιτυχίες και θετικές ειδήσεις, ειδικά αν σας απασχολούν θέματα που σχετίζονται με την εκπαίδευση ή μια αγοραπωλησία. Τυχερές, για το μέλλον σας, γνωριμίες θα κάνετε σε εξόδους, χώρους διασκέδασης αλλά και σε φιλικές συγκεντρώσεις. Μια φιλική σχέση, ορισμένων από εσάς, θα μετατραπεί σε αισθηματική μετά από μια ερωτική εξομολόγηση.

Πηγή: myastro.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΤΟ ΠΡΟΞΕΝΙΟ ΤΗΣ ΙΟΥΛΙΑΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 78 (VIDEO)

Δείτε το νέο επεισόδιο της τηλεοπτικής σειράς ΤΟ ΠΡΟΞΕΝΙΟ ΤΗΣ ΙΟΥΛΙΑΣ που θα βλέπουμε στον ALPHA. Επεισόδιο 78 Οι συζητήσεις του ψυχίατρου Νικολαίδη με τον Χρήστο αρχίζουν να...