Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ – Spoiler: Έτσι σκοτώνει ο Ακύλας τον Ζάχο

Κόβουν την ανάσα οι εξελίξεις στη συνέχεια της αγαπημένης σειράς  στις ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ,

Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συνταρακτικές αφού έτσι σκοτώνει ο Ακύλας τον Ζάχο.

Ο Ζάχος προσπαθούσε με αγωνία όλον αυτόν τον καιρό να ανακαλύψει τον υπεύθυνο για τον θάνατο της μητέρας του, κυρά Μαρώς. Αφού διαπίστωσε ότι ο Πέτρος δεν είχε καμία σχέση με την βομβιστική επίθεση, οι υποψίες του έπεσαν όλες πάνω στον Ακύλα και δεν είχε άδικο.

 

Καταφέρνει να τον κλείσει στην φυλακή. Μαζί με τον Πέτρο κάνουν πολλές προσπάθειες, ο Ακύλας να μην καταφέρει να δραπετεύσει, όμως δυστυχώς δεν τα καταφέρνουν. Όταν το Διαφάνι, μαθαίνει για την απόδραση του Ακύλα, τρόμος σκορπάται παντού.

Τις πρώτες μέρες ο Ακύλας αναγκάζεται να κρυφτεί στο βουνό να δρα υπογείως μαζί με τους λίγους συντρόφους που του έχουν απομείνει. Ο Ζάχος και ο Πέτρος καταφέρνουν να τον εντοπίσουν και μαζί με τον Άγγελο πάνε να τον βρουν για μία μάχη σώμα με σώμα.

Είναι αποφασισμένοι να απαλλαγούν μια και καλή από τον Ακύλα. Στο βουνό πέφτουν πυρά, σε μία νύχτα που μετατρέπεται σε κόλαση με σκηνές που θα καθηλώσουν. Ανάμεσα στους πυροβολισμούς, στα γρήγορα πλάνα και στον πανικό ο Ζάχος σκοτώνεται από σφαίρα του Ακύλα.

 

Το επόμενο πρωί όλοι στο Διαφάνι προσπαθούν να μάθουν αν από την χθεσινή μάχη είχαν κάποια απώλεια. Όταν μαθαίνουν ότι ο Ζάχος σκοτώθηκε τα χάνουν. Η Ελένη με τον Λάμπρο δεν μπορούν να αντέξουν το σοκ και καταρρέουν.

Πηγή: daddy-cool.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΗΛΕΚΤΡΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 124 (VIDEO)

Δείτε το νέο επεισόδιο της σειράς ΗΛΕΚΤΡΑ που βλέπουμε στην ΕΡΤ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 124 Ο Σωτήρης κλειδώνει τη Νεφέλη στο δωμάτιό της. Η Ηλέκτρα δεν αντιδρά. Κι ο Σεραφετίνογλου...