Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Το Αστροσκόπιο της εβδομάδας 23 έως 29/5/2022 για όλα τα ζώδια, από τον Χρίστο Ντούβλη

Δείτε το αστροσκόπιο της εβδομάδας, την τηλεοπτική εκπομπή του myastro.gr με τις αστρολογικές προβλέψεις για τα 12 ζώδια από τον Χρίστο Ντούβλη, για την εβδομάδα 23 ως 29 Μαΐου 2022.

Παρακολουθήστε το αστροσκόπιο της εβδομάδας 23 ως 29/5/2022

Είναι μια εβδομάδα που παρά τα γεγονότα, τις ανατροπές και τις δυσκολίες έχει αξιόλογες ευκαιρίες για νέα ξεκινήματα. Οι πολύ δυνατές ευκαιρίες έχουν να κάνουν με μια νέα συνεργασία ή με μια οικονομική αλλαγή που σχεδιάζαμε να κάνουμε. Όποιο σχέδιο και αν έχουμε θα πρέπει να το επεξεργαστούμε πολύ καλά, πριν πάρουμε απόφαση να το πραγματοποιήσουμε. Είναι μια πολύ ευνοϊκή φάση της ζωής μας, χωρίς αυτό να σημαίνει πως ότι και αν αποφασίσω να ξεκινήσω θα έχει επιτυχία. Η εύνοια εδώ έρχεται μέσα από την ελαχιστοποίηση του ρίσκου, κάνοντας λοιπόν μια καλή μελέτη πριν.

Εκτός από τα επαγγελματικά και οικονομικά ξεκινήματα, η τύχη αυτή που θα έχουμε μέσα στην εβδομάδα αυτή μπορεί να είναι και σε προσωπικό επίπεδο, αν σε μια σχέση λοιπόν έχουμε υπολογίσει τα πάντα και θέλουμε να αλλάξουμε κάτι, μπορούμε να το επιτύχουμε. Υπάρχει το διάστημα αυτό αισιοδοξία και ενθουσιασμός, πάντα το λέμε εδώ ότι χρειάζεται προσοχή βέβαια να είναι σε λογικά πλαίσια και να μην είναι υπέρμετρος ο ενθουσιασμός για κάτι. Επίσης να δώσουμε προσοχή στο νέο αυτό ξεκίνημα να έχει μια σταθερότητα και να μην είναι κάτι εφήμερο, να έχει μια διάρκεια.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ