Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024

Survivor Spoiler αποχώρηση 25/5: Απόψε η αποχώρηση, αυτός φεύγει – Έλαβε ελάχιστες ψήφους!

Απόψε είναι τελικά η αποχώρηση στο Survivor. Ο παίκτης που αποχωρεί έχει γίνει γνωστό ποιος είναι, τρομερά χαμηλό ποσοστό.

Survivor spoiler αποχώρηση 25/5: Η μπάλα έχει χαθεί λίγο στο Survivor. Όλα ανατροπές έχουμε με τις μέρες προβολής. Σε όλα τα πράγματα. Ασυλία, αποχώρηση, επικοινωνία, αγωνίσματα με μεγάλα έπαθλα. Ο Ατζούν τα ανακατεύει όλα. Απόψε θα δούμε την αποχώρηση τελικά. Με συντριπτική διαφορά η απόφαση του κοινού.

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Το μενού απόψε έχει αγώνισμα με έπαθλο επικοινωνία. Από πολύ νωρίς έχει έρθει στο πιάτο σας το Survivor spoiler. Αυτή η ομάδα κερδίζει το έπαθλο επικοινωνίας. Στη συνέχεια, αργά το βράδυ δηλαδή, θα έχουμε το συμβούλιο αποχώρησης. Αύριο θα έχουμε αγώνισμα Ελλάδα – Τουρκία, μικτές ομάδες.

Δεδομένο ήταν κι αυτό. Σας το είχαμε αναφέρει άλλωστε πως αυτός ο παίκτης θα αποχωρήσει. Ήταν σχεδόν αδύνατο να κερδίσει αυτή την ψηφοφορία. Ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ είναι ο παίκτης που θα δούμε να αποχωρεί την Τετάρτη στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ.  Tο αποτέλεσμα ήταν κάτι παραπάνω από ξεκάθαρο.

Survivor spoiler αποχώρηση 25/5: Κατραπακιά ο Εμμανουήλ!

Ήταν φανερό τι ήθελε ο κόσμος. Ο Σπύρος Μαρτίκας έχει δημιουργήσει το κοινό του κι αυτό μοιάζει πολύ ισχυρό. Τόσο που η παρουσία του στο παιχνίδι μοιάζει πως θα συνεχιστεί ακόμα περισσότερο.

Το ερώτημα είναι τι συνέβη στην κανονική ψηφοφορία. Σε αυτή που μετράει, σε αυτή που πληρώνει ο κόσμος. Πρώτη φορά είχαμε μόνο δύο υποψηφίους προς αποχώρηση. Πρώτη φορά είχαμε και τόσο συντριπτικό αποτέλεσμα. Διότι, ο Τάκης Καραγκούνιας είχε φάει ήδη ένα γερό μαύρο από τον κόσμο, αλλά καμία σχέση με αυτό που έγινε τώρα. Το ποσοστό του Σπύρου Μαρτίκα ξεπέρασε το 80%, με τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ να παίρνει πολύ λίγες ψήφους στήριξης.

Πηγή: sportime.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ