Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

ΣΑΣΜΟΣ – Spoiler: Παντρεύονται Μαρίνα και Αντώνης! Αυτό είναι το μέλλον του ζευγαριού

Συναρπαστικές εξελίξεις στη συνέχεια της αγαπημένης σειράς ΣΑΣΜΟΣ

Όλα όσα θα δείτε στα επόμενα επεισόδια της σειράς του Alpha, Σασμός.

Τα πάνω κάτω ετοιμάζονται να φέρουν τα επόμενα επεισόδια στην τηλεοπτική σειρά του Alpha, Σασμός σύμφωνα με όσα αποκαλύπτει το νέο «Σασμός spoiler».

Η ιστορία από την Κρήτη συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς σαρώνοντας την τηλεθέαση της prime time ζώνης και αποδεικνύοντας πως δεν είναι ένα απλό πυροτέχνημα καθώς από την πρώτη ημέρα της προβολής της έχει αποκτήσει το δικό της φανατικό κοινό.


Σασμός επόμενα επεισόδια: Παντρεύονται Μαρίνα – Αντώνης!

Στο επίκεντρο των επόμενων επεισοδίων αναμένεται να βρεθούν ο Αντώνης και η Μαρίνα που αποφασίζουν να κάνουν ένα μεγάλο βήμα στην προσωπική τους ζωή.

To ζευγάρι έχει πάρει την απόφαση να παντρευτεί ανατρέποντας τα πάντα και προκαλώντας συζήτηση στο χωριό με αυτή τους την επιθυμία.

Η γιαγιά Ειρήνη και η Κατερίνα είναι αυτές που προτρέπουν την Μαρίνα και τον Αντώνη να επισημοποιήσουν τη σχέση τους, κάτι που δεν θα αργήσει να γίνει πράξη.

Έχοντας δει την αγάπη τους να περνάει από σαράντα κύματα και να μένει αλώβητη, ο Αντώνης και η Μαρίνα αποφασίζουν να ανταλλάξουν όρκους παντοτινής αγάπης.

Όπως θα παρακολουθήσει το τηλεοπτικό κοινό, μέχρι το φινάλε της φετινής τηλεοπτικής σεζόν, οι δύο τους πρόκειται να παντρευτούν έχοντας κοντά τους, όλα τους τα αγαπημένα πρόσωπα.

 

Μάλιστα, ο Αντώνης θα καταφέρει να συγκινήσει την Μαρίνα, εκφράζοντας της την πεποίθηση του πως ο Πετρής τους βλέπει από τον ουρανό και είναι υπερήφανος για αυτή τους την απόφαση.

Τότε η Μαρίνα, στρέφει το κεφάλι της προς τον ουρανό και δακρυσμένη σκέφτεται τον γιο της ενώ ταυτόχρονα νιώθει χαρούμενη που θα περάσει το υπόλοιπο της ζωής της με τον αγαπημένο της.

Πηγή: sportime.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ