Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Ρόδος: Συνελήφθη πρώην παίκτης ριάλιτι για βιασμό τουρίστριας – “Την παρέσυρε σε εγκαταλελειμμένο σπίτι και τη βίασε”

Στη Ρόδο και συγκεκριμένα στην περιοχή της Λίνδου συνελήφθη ένας 30χρονος, πρώην παίκτης ριάλιτι, γνωστός και από τη συμμετοχή του σε γνωστή εκπομπή, μετά από καταγγελία Αγγλίδας τουρίστριας για βιασμό.

O συνήγορος της 21χρονης τουρίστριας, Ιωάννης Κοκκινογένης μίλησε στην εκπομπή Mega Καλημέρα για την εξέλιξη της υπόθεσης και τη ψυχολογική κατάσταση της εντολέως του. Ο δικηγόρος επισήμανε πως ακόμη δεν έχει ολοκληρωθεί η προανακριτική εξέταση και γι’ αυτό δεν μπορούν να ειπωθούν προς το παρόν πολλά πράγματα.

Σε ό,τι αφορά το χρονικό του συμβάντος, όπως περιέγραψε ο δικηγόρος , η 21χρονη μαζί με μία φίλη της πήγαν να διασκεδάσουν στο μαγαζί όπου δούλευε ο 30χρονος ως υποδοχή. Εκεί γνωρίστηκαν και ο πρώην παίκτης ριάλιτι στη συνέχεια τους πρότεινε να συνεχίσουν τη διασκέδασή τους σε άλλο νυχτερινό μαγαζί.

“Εκεί της πρότεινε να βγουν από το μαγαζί για 5 λεπτά και στη συνέχεια την παρέσυρε σε ένα εγκαταλελειμμένο σπίτι, πλησίον του κλαμπ όπου διασκέδαζαν και εκεί διέπραξε, καθώς φέρεται, το έγκλημα του βιασμού” ,συμπλήρωσε ο δικηγόρος.

Σημειώνεται πως η ιατροδικαστική εξέταση διενεργήθει χθες το βράδυ και, όπως είπε ο κ. Κοκκινογένης, η 21χρονη βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση και το πρωί της Παρασκευής θα επιστρέψει στην πατρίδα της.

Πηγή: thetoc.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Προβλέψεις Σαββατοκύριακου 4 και 5 Μαΐου 2024 από την Α.Λεούση

Τα Ζώδια το Σαββατοκύριακο 4 και 5 Μαΐου 2024 από την αστρολόγο Άντα Λεούση... της Άντας Λεούση Αστρολόγος - Μελλοντολόγος ΚΡΙΟΣ: Η ανάγκη σας για ασφάλεια μπορεί...