Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Ο Ήλιος σε τετράγωνο με τον Κρόνο στις 15 Μαΐου 2022: Προβλέψεις Ζωδίων

Στις 15 Μαΐου 2022 ο Ήλιος από τις 24° 50’ του Ταύρου θα βρεθεί σε όψη τετραγώνου με τον Κρόνο που βρίσκεται στον Υδροχόο. Η όψη αυτή θα δοκιμάσει τις αντοχές μας καθώς θα φέρει στο δρόμο μας προκλήσεις αλλά και δυσκολίες τις οποίες και θα πρέπει να ξεπεράσουμε προκειμένου να καταφέρουμε να πετύχουμε τους όποιους στόχους μας. Ίσως μάλιστα, νιώσουμε εξαιρετικά στρεσαρισμένοι σε ό,τι αφορά την εργασιακή μας ζωή καθώς οι τρέχουσες συνθήκες μας επιβάλλουν να δουλεύουμε κάτω από πίεση, σχετική με όγκο εργασίας αλλά και χρονικά όρια.

Επιβολή κανόνων και περιορισμοί!

Επιπλέον, θα νιώσουμε συναισθηματικά βεβαρημένοι από τα καθήκοντα, τις υποχρεώσεις και τις ευθύνες μας, είτε αυτές έχουν σχέση με την οικογενειακή μας ζωή, είτε γενικά με τη προσωπική μας, και αυτή η αίσθηση θα μας κλέβει τη χαρά και θα μας αγχώνει αρκετά. Ορισμένοι από εμάς θα δεχθούμε πιέσεις, κριτική ή ακόμα και απόρριψη από άτομα που ασκούν εξουσία στη ζωή μας και μπορούν να είναι ο εργοδότης, οι γονείς ή ακόμα και το ταίρι μας. Η αλήθεια είναι ότι θα μας επιβληθούν κανόνες και πολλά «πρέπει» με την όψη αυτή, όπως επίσης και το γεγονός ότι θα χρειαστεί να κάνουμε κάποιους αναγκαστικούς συμβιβασμούς προκειμένου να έχουμε την ησυχία μας.


Ωστόσο, αυτό που οφείλουμε να κάνουμε, προκειμένου να «δουλέψουμε» την όψη προς όφελός μας, είναι το να έχουμε μια ρεαλιστική προσέγγιση στη ζωή μας και να «κρατήσουμε χαρακτήρα». Να δείξουμε ηθική, εργατικότητα, υπομονή και αποφασιστικότητα. Να μη φοβηθούμε και να μην αποφύγουμε τις όποιες ευθύνες μας αλλά, αντίθετα, να επιβάλλουμε εμείς κανόνες στον ίδιο μας τον εαυτό προκειμένου να πετύχουμε τους στόχους μας. Διαφορετικά, αργά ή γρήγορα, θα πληρώσουμε τις όποιες συνέπειες των πράξεών μας.

Στην ουσία το πρόβλημα δεν είναι ούτε οι υποχρεώσεις ούτε τα πρέπει, αλλά τα όρια που έχουμε ξεχάσει να βάλουμε, είτε αυτά αφορούν την προσωπική, είτε την επαγγελματική μας ζωή. Όπως επίσης είναι και το γεγονός ότι δεν μπορούμε να αγνοούμε τις υποχρεώσεις μας και να επικεντρωνόμαστε στα δικαιώματά μας αποφεύγοντας εντέχνως να αντικρίσουμε τον καθρέπτη μας αλλά και την πραγματικότητα.

Επίσης, δεν θα πρέπει να είμαστε αναβλητικοί και να παραμελούμε να ασχοληθούμε με κάποια σημαντικά πράγματα της ζωής μας γιατί απλά η ενασχόληση μαζί τους δε μας φέρνει χαρά γιατί αυτή η τακτική θα υπονομεύσει τις σχέσεις μας και θα μας φέρει αντιμέτωπους με τις επιπτώσεις. Εξάλλου, μέσα μας γνωρίζουμε πολύ καλά, εκτός του τι είναι καλό και σωστό να κάνουμε, το γεγονός ότι όσο πιο γρήγορα καταπιαστούμε με τα τρέχοντα ζητήματα της ζωής μας και όσο πιο σκληρά εργαστούμε, τόσο πιο γρήγορα θα ολοκληρώσουμε τα έργα μας, θα ικανοποιηθούμε εσωτερικά και θα ανακτήσουμε την αυτοπεποίθησή μας.

Πως θα σε επηρεάσει ο Ήλιος σε τετράγωνο με τον Κρόνο;

Αυτή η όψη θα διαρκέσει +/- 4 μέρες και θα επηρεάσει τους εκπροσώπους των ζωδίων του σταθερού σταυρού, δηλαδή : Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους γεννημένους στο 3ο δεκαήμερο των ζωδίων αυτών καθώς και όσους έχουν ωροσκόπο, μεσουράνημα ή προσωπικούς πλανήτες, δηλαδή: Σελήνη, Ερμή, Αφροδίτη και Άρη στα ζώδια αυτά ή στο δεκαήμερο αυτό.

Πάμε να δούμε πως θα επηρεαστεί κάθε ζώδιο ξεχωριστά:
ΚΡΙΟΣ

Θα χρειαστεί να διαχωρίσετε την ήρα από το σιτάρι στο άμεσα φιλικό αλλά και το ευρύτερα κοινωνικό σας περιβάλλον. Κρατήστε κοντά σας μόνο όποιο άτομο θεωρείτε ότι ταιριάζει στο δικό σας σύστημα αξιών και δεν υπονομεύει την αξιοπρέπειά σας. Το επιπλέον καλό είναι ότι με τη γενικότερη στάση σας θα κερδίσετε την εύνοια ισχυρών κοινωνικά προσώπων.

ΤΑΥΡΟΣ

Η αλήθεια είναι ότι αυτό το διάστημα είστε λίγο παραπάνω αγχωμένοι κυρίως γιατί σας πιέζουν εργασίες που πρέπει να γίνουν μέσα σε συγκεκριμένα χρονικά περιθώρια. Ωστόσο, η όψη αυτή θα σας αναγκάζει να μάθετε νέους τρόπους διαχείρισης των καταστάσεων, όπως το να χωρίσετε ένα μεγάλο πρότζεκτ σε μικρότερα και πιο διαχειρίσιμα που θα σας επιτρέπουν να είστε αποδοτικοί.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η όψη αυτή θα σας φέρει αντιμέτωπους με συνεχώς μεταβαλλόμενες καταστάσεις που θα δημιουργήσουν πρόβλημα στην ομαλή ροή της καθημερινότητάς σας και, ως εκ τούτου, αρκετές συναισθηματικές διακυμάνσεις. Συμβόλαια και συμφωνίες που καθυστερούν αλλά και περιορισμοί θα σας πρεσάρουν ψυχολογικά. Θα πρέπει να πιαστείτε από ό,τι υπάρχει στην ζωή σας που σας βοηθά να αποσυμπιεστείτε και να εκτονωθείτε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η όψη αυτή θα σας αγχώσει λίγο παραπάνω σε σχέση με τα οικονομικά σας, ιδιαίτερα μάλιστα αν υπάρχουν κάποιες εκκρεμότητες σε τράπεζες ή δημόσιο που χρειάζονται διακανονισμό. Επιπλέον, κάποια συμβάντα ίσως σας κάνουν να αμφιβάλετε για τις ικανότητές σας. Αυτό που θα πρέπει να κάνετε είναι να ασχοληθείτε με τα επιτεύγματά σας, να μην σκέφτεστε αρνητικά και να δουλέψετε την αυτοπεποίθησή σας.

ΛΕΩΝ

Η όψη αυτή θα σας φέρει αντιμέτωπους με νέες ευθύνες, τόσο στην προσωπική, όσο και στην επαγγελματική σας ζωή. Καινούργιοι επαγγελματικοί ορίζοντες ή αλλαγές στην ήδη υπάρχουσα εργασία σας θα σας πιέσουν καθώς θα μειώσουν τον ελεύθερό σας χρόνο. Ορισμένοι από εσάς ίσως πιεστείτε λόγω κάποιας μετακόμισης κατοικίας ή συγκατοίκησης. Βάλτε χρονοδιαγράμματα και επικεντρωθείτε στα θετικά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η όψη αυτή θα τονίσει το γεγονός ότι θα πρέπει να είστε συνεπείς όχι μόνο στις υποχρεώσεις σας, αλλά και στις ανάγκες σας. Η αλήθεια είναι ότι βιώνετε μια αρκετά πιεστική καθημερινότητα γεμάτη άγχη. Ωστόσο, εσείς θα πρέπει να βρείτε το μέσο διαφυγής από όλα αυτά και να δώσετε βάση στην προσωπική σας ευχαρίστηση. Επιπλέον, προσέξτε λίγο παραπάνω την υγεία σας μέσα από τη διατροφή και τη γυμναστική.

 

ΖΥΓΟΣ

Αν και θεωρητικά είστε έτοιμοι να βάλετε σε εφαρμογή κάποια φιλόδοξα και δημιουργικά σχέδιά σας, δε νιώθετε ψυχολογικά έτοιμοι και σίγουροι για τον εαυτό σας και τα πατήματά σας. Επιπλέον, κάποιες οικονομικές σας υποχρεώσεις, ίσως ακόμα και εκκρεμότητες σχετικές με δάνεια κλπ, σας στρεσάρουν και σας δημιουργούν ένα επιπλέον κλίμα ανασφάλειας. Ωστόσο, θα βρείτε λύσεις ίσως και με την βοήθεια φιλικού προσώπου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η όψη αυτή σας καλεί να βάλετε όρια στους όποιους άλλους της ζωής σας και με τον τρόπο σας να τους αναγκάσετε να συμμορφωθούν και να αναλάβουν τις ευθύνες, τόσο των υποσχέσεών τους, όσο και των πράξεών τους. Στο τέλος της ημέρας, θα τους κάνετε καλό γιατί θα μάθουν να είναι υπεύθυνοι κυρίως απέναντι στον ίδιο τους τον εαυτό. Σε ό,τι αφορά την κατοικία σας, θα χρειαστεί να κάνετε κάποιες αλλαγές.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Θα χρειαστεί να δουλέψετε αρκετά, όχι απαραίτητα κάτω από τις ιδανικές για εσάς συνθήκες, καθώς το καθεστώς πίεσης θα είναι η καθημερινότητά σας, και όχι με την αμοιβή που θα θέλατε. Ωστόσο, ο καιρός γαρ εγγύς και σύντομα θα δείτε ότι, τόσο η συνέπεια, όσο και το ήθος αλλά και η εργατικότητα που έχετε δείξει θα αναγνωριστούν. Το βέβαιο πάντως είναι ότι εσείς θα αισθανθείτε πιο σίγουροι για τον εαυτό σας.



ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η αλήθεια είναι ότι ή όψη αυτή θα σας αναγκάσει να είστε πιο συγκρατημένοι σε ό,τι αφορά αγορές και γενικά τα έξοδά σας γιατί θα χρειαστεί να καλύψετε κάποιες, ακόμα και έκτακτες, υποχρεώσεις σας. Φυσικά, προσεκτικοί θα πρέπει να είστε και σε σχέση με το ξόδεμα της ενέργειάς σας και γενικά του εαυτού σας προκειμένου να καλύψετε τις ανάγκες των άλλων. Συνδεθείτε με τον εσώτερο εαυτό σας και γίνετε πιο φειδωλοί στις δηλώσεις σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Θα χρειαστεί να επανεξετάσετε, τόσο τις βαθιές σας ανάγκες και αλήθειες, όσο και τα θέλω σας. Ίσως χρειαστεί να «επανασυστηθείτε» σε ανθρώπους που γνωρίζουν μια εκδοχή του εαυτού σας η οποία δεν υφίσταται πλέον καθώς οι καταστάσεις έχουν τροποποιηθεί και εσείς έχετε αλλάξει. Ορισμένοι από εσάς θα αναγκαστείτε να πιεστείτε λίγο παραπάνω εξαιτίας μιας ανακαίνισης ή μετακόμισης, κατοικίας ή εργασίας.

ΙΧΘΥΣ

Η όψη αυτή θα κάνει, τόσο εσάς περισσότερο επικριτικούς σε σχέση με τους άλλους, όσο και τους άλλους απέναντι σε εσάς. Επειδή, λοιπόν, θα νιώσετε από πρώτο χέρι τι πραγματικά σημαίνει η φράση «η γλώσσα κόκκαλα δεν έχει αλλά κόκκαλα τσακίζει», καλό θα ήταν να φιλτράρετε και εσείς τα δικά σας λόγια έτσι ώστε να μην πληγώσετε άθελά σας κάποιο δικό σας άνθρωπο. Επίσης, θα πρέπει να ξεριζώσετε παγιωμένες αρνητικές αντιλήψεις και φοβίες που δεν σας κάνουν καλό.

Πηγή: myastro.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ