Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024

ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ: Ο Ντούνιας συλλαμβάνει τον Λάμπρο

Ραγδαίες εξελίξεις στο σημερινό επεισόδιο της αγαπημένης σειράς ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ

Όλοι είναι ανάστατοι με την έκρηξη που προκάλεσε ο Βαρουξής στα γραφεία των Αβάντων. Αμέσως μετά ο Ντουνιάς συλλαμβάνεται με τον Λάμπρο, τον Προκόπη και τον Πέτρο και τους κατηγορεί για τη βομβιστική επίθεση. Μετά τη συνάντηση του Νικηφόρου με τη Ρένα μπαίνει σε αμφισβήτηση ο μελλοντικός τους γάμος και όλα δείχνουν πως η σχέση τους μπορεί να διαλυθεί.


Ο Κωνσταντής και ο Λευτέρης προσπαθούν να στηρίξουν τη Δρόσω μετά την απομάκρυνσή της από την ταινία του Δάκη. Κανείς δεν μπορεί να προβλέψει πόσο δυσάρεστη θα είναι η εξέλιξη για εκείνη. Στο μεταξύ, ο Ξανθός εκμεταλλεύεται την ευκαιρία για να οργανώσουν τη δολοφονία του Ζάχου, ενώ το μέλλον του Διαφανίου προμηνύεται εφιαλτικό.

Τι Είδαμε στο προηγούμενο επεισόδιο

Ο Λάμπρος με τον Ζάχο, που αγνοεί πως απειλείται η ζωή του, παίζουν το τελευταίο τους χαρτί και απευθύνονται στον Κουρτέση για την έκθεση του Ξανθού. Η Δρόσω προσποιείται πως δεν την πείραξε το συμβάν με το Δάκη και προτείνει στην Ουρανία ν’ αγοράσει την μπουτίκ. Ο Νικηφόρος ανακοινώνει στη Ρένα την απόφαση του.

 

Ο Θέμης ξεκαθαρίζει τη θέση του στη Μυρσίνη ενώ ο Μελέτης φεύγει από τους Άβαντες. Ο Πέτρος είναι αποφασισμένος να εγκαταλείψει τις προσπάθειες και διώχνει τον Βαρουξή εκτός Ελλάδας ενώ σκέπτεται να τον ακολουθήσει και ο ίδιος. Ο Βαρουξής όμως δεν έχει πει την τελευταία του λέξη…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ